MihaiVdv Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Chiar inainte sa plec la valcea sa iau mobra i-am vazut motoru pe langa autovit si arata misto mai ales cu stickerele alea monster. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Acolo lucreaza.altceva? Ii stiu toata istoria....hahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Acolo lucreaza.altceva?Ii stiu toata istoria....hahahaha Tu ce te bagi ma? Mesaj completat Chiar inainte sa plec la valcea sa iau mobra i-am vazut motoru pe langa autovit si arata misto mai ales cu stickerele alea monster. Merci merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Nu cred ca intra 190 in bascula (pana in aparatoarea de lant), asta pe langa faptul ca o sa stea ca o ciuperca pe steroizi la ce janta ai tu la an 98. Intra...doar ca va sta mai cocosat un pic Mesaj completat m-am uitat si eu sa vad daca incape, si mi s-a parut ca da, in fine...atunci sa gasesc s-slick de 180 p.s.: nu cumva avem aceeasi janta? Am ramase de la curse de anul trecut anvelope si de 180 si de 190 dunlop sau pirelli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hangu Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Am ramase de la curse de anul trecut anvelope si de 180 si de 190 dunlop sau pirelli hahaaa... le vinzi? da-mi un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 http://www.youtube.com/user/iconmotosports#p/u/0/VYpOFimB7ZA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 hahaaa...le vinzi? da-mi un pm. Da ..le vand....ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 salut ledul F1 pe bord la zx6r 2003 ce inseamna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyby Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Injectia, cauta in urma pe topic si vezi exact ce si cum ca s-a mai discutat in ce situatie se aprinde led-ul ala si cum se afla codul de eroare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyby Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Injectia, cauta in urma pe topic si vezi exact ce si cum ca s-a mai discutat in ce situatie se aprinde led-ul ala si cum se afla codul de eroare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 salut ledul F1 pe bord la zx6r 2003 ce inseamna ? nu e injectia si nici f1, este "fi" si este fault indicator ,adica ai o defectiune la ceva ,ce anume afli citind codul de eroare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Cam la ce pret gasesc o protectie pentru capacu de la motor? Sau daca mai pot sa ii fac la ce a mai ramas din vechea protectie. Ps: Nu ma intereseaza cum arata...doar sa protejeze sa nu se sparga capacu de la motor daca o trantesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 (editat) daca intereseaza pe cineva am doua chei noi brute originale pt kawasaki , 10 eur/buc reducere de pret 30 ron buc Editat Ianuarie 28, 2011 de hannspree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Pentru posesorii de 636 din 2003, vand amortizor de directie Bitubo nou nout, l-am folosit exact o zi. Pret 350 eur discutabil. Adi 0728124740 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 A aparut aici la vanzare un 636 din 2006 la 2ooo euro fara acte. Poate plange cineva dupa el desi ma gandesc ca nu e speriat din RO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 salut, am si eu o kawa din 2005 (636) si vreau sa mi schimb placutele de frana, ce mi recomandati intre ferodo si SBS? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 salut, am si eu o kawa din 2005 (636) si vreau sa mi schimb placutele de frana, ce mi recomandati intre ferodo si SBS? Multumesc sbs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 am uitat sa specific ca nu ma dau pe circuit si nici nu merg SUPER sportiv. Merg zilnic, prin oras..ma duc cu ea la birou. SBS am vazut ca sunt 400 ron, in timp ce ferodo 300. Merita diferenta, pt conditile in care o folosesc eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 am uitat sa specific ca nu ma dau pe circuit si nici nu merg SUPER sportiv. Merg zilnic, prin oras..ma duc cu ea la birou. SBS am vazut ca sunt 400 ron, in timp ce ferodo 300. Merita diferenta, pt conditile in care o folosesc eu? Iti dau ebc cu 360 ron daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Eu am avut ferodo, pentru motocicleta sunt niste porcarii imense. Pentru autovehicule e altceva. Nu recomand nici dusmanilor Ferodo. Dupa cateva opriri in forta au inceput sa se dezintegreze, puterea de franare este clar muuuuuuuuuuult mai mica decat ale SBSurilor sau ale Lucasurilor. Mentionez ca am avut Ferodo Sintergrip, nu placute racing sau alte prostii. Ia-ti EBC, Lucas TRW sau SBS, nu poti sa gresesti cu ele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 (editat) Iti dau ebc cu 360 ron daca vrei. ok merci ..o sa ma interesez si de astea si iti spun. imi lasi un nr de tel sau cum fac? de care ar fi bine sa mi iau? ca vad ca sunt de mai multe feluri Editat Februarie 9, 2011 de gabi_tro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 360 RON pentru toate 3 discurile poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 360 RON pentru toate 3 discurile poate nice post! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 (editat) Am uitat ca la voi sunt mai scumpe ! Mea culpa. Aveti cate 4 placute pe disc. 360 RON e un pret bun, vad ca pe motodiscount.ro SBSurile 788HS sunt 177 RON. Kawasaki asta e mai cu motz, nah .. Editat Februarie 9, 2011 de sorinm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Iti recomand EBC HH. Mi s-au parut cele mai bune dintre cele 4 tipuri pe care le-am folosit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate