johnson Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Eu sunt ala cu Acrapovic pe care il face Arrow si e adevarat din toate puctele de vedere: puterea sunetului, aspect etc. De asta o sa-mi iau Ajko, ca sa fiu si mai smecher, dar numai pt drumuri necirculate. Sic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Incearca si un racefit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzutzuki Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 ati vazut ,a recunoscut prietenul meu ,dar a uitat sa spuna ca il inebuneste cand k6 meu trece pe langa 636 lui din 2004 [urmeaza sa/mi pun pc 3usb si te sparg JOHONSON ,nici nr nu ai sa apuci sa m/il mai vezi ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 (editat) ati vazut ,a recunoscut prietenul meu ,dar a uitat sa spuna ca il inebuneste cand k6 meu trece pe langa 636 lui din 2004 [urmeaza sa/mi pun pc 3usb si te sparg JOHONSON ,nici nr nu ai sa apuci sa m/il mai vezi ] il intreci o (cuvant urat),nenea!!!!!...si cand e in urma ta ...e...mai lung k tine...aia ce-are el nu-i toba,vere,e kitu' de la centrala!!!!! ...(cuvant urat)...n-am pus eu...ma gandisem la altceva...da' nu m-au lasat! Editat Mai 31, 2007 de tin-tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzutzuki Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 il intreci o (cuvant urat),nenea!!!!!...si cand e in urma ta ...e...mai lung k tine...aia ce-are el nu-i toba,vere,e kitu' de la centrala!!!!! ...(cuvant urat)...n-am pus eu...ma gandisem la altceva...da' nu m-au lasat! care centrala vere? aia care ii curge in casa?pai ai dreptate in{cuvant urat} de aia i sa stricat centrala a luat tubu de aerisire si la pus in loc de toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 ...si de la caldura ii vine a f**e de cate ori se urca in sea...!!! ...mare cuceritor!!!...tre' sa-i luam un monopost!!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BUI13 Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Am vazut zilele astea noul 600 de la Kawa. Cica dintre modelele 2007 e cea mai buna. Nu stiu, dar ca e cea mai urata asta e clar. Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Am vazut zilele astea noul 600 de la Kawa. Cica dintre modelele 2007 e cea mai buna. Nu stiu, dar ca e cea mai urata asta e clar. Parerea mea... Da adevarul e ca nu e prea superba. Da cica tehnicienii de la Kawasaki motors au lucrat intens la reducerea frecarii interne si la vitezele pe curbe care acum sunt mai bune decat la modelele precedente. Daca o faceau mai frumoasa totul era perfect. Dar acum in general oamenii considera un bike supersport frumos in momentul in care e ascutit....(vezi cbr gsxr r1) Mie mi se pare ca NINJA arata ca o ....well NINJA.....nu stiu cum sa ma explic. Are forme mai rotunde poate asta nu considera lumea frumos. Dar sa spunem ca e urata mi se pare cam deplasat. A cum fiecare cu parerea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BUI13 Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 E parerea mea. Am prieteni care zic ca e cea mai frumoasa. Ai dreptate , fiecare cu parerea lui. Oricum, am auzit ca merge foarte bine, cel mai bine dintre 600 din 2007. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 (editat) NU stiu de alte marci dar iti spun sigur ca arrow nu acopera 2 frati .Mie dintre toate imi place la un kawa 2 frati sau Akra.Akra are un sunet mai cumintel dar frumos.2 frati la o anumita plaja de turatii te scutura bine de tot.Acum ma refer strict la modelul 636 incepand cu 2005. Editat Iunie 1, 2007 de iurox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 NU stiu de alte marci dar iti spun sigur ca arrow nu acopera 2 frati .Mie dintre toate imi place la un kawa 2 frati sau Akra.Akra are un sunet mai cumintel dar frumos.2 frati la o anumita plaja de turatii te scutura bine de tot.Acum ma refer strict la modelul 636 incepand cu 2005. nici nu stii cat de frumos poate sa se auda un arrow ... mi-am pus de curand un arrow de titaniu ... sunet gros, demential, nu cred ca as fi putut face o alegere mai buna... ma dor urechile, la propriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 nici nu stii cat de frumos poate sa se auda un arrow ... mi-am pus de curand un arrow de titaniu ... sunet gros, demential, nu cred ca as fi putut face o alegere mai buna... ma dor urechile, la propriu Pai stiu cum se aude un Arrow pe un 636. Mie mi-a placut 2 frati mai mult. . am auzit un 636 2005 cu un arrow , altu cu un akra si unu cu 2 frati.Dintre toate se vede pe care l-am ales Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzutzuki Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 gusturile nu se discuta dar nu poti pune calitatea sunetului pe care o da un arow cu doi frati ce arow ai auzit tu cum suna ???? era titanium?race? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 gusturile nu se discuta dar nu poti pune calitatea sunetului pe care o da un arow cu doi frati ce arow ai auzit tu cum suna ???? era titanium?race? colegule,aku' tehnologia asta iti da voie(chiar si tie!) sa filmezi niste ture (stii cum,ai mai filmat tu odata suza la 280!) si sa pui aici sa vada copiii!!!...si pe urma pune el pe aia 2...si noi ne dam cu parerea!...ce zici?!..eu am sa fiu subiectiv si-am sa te sustin,oricum!si cre' k pot sa mai masluiesc niste voturi!!!...am un ghiuj vecin cu un minsk care nu prea pricepe fenomenu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzutzuki Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 colegule,aku' tehnologia asta iti da voie(chiar si tie!) sa filmezi niste ture (stii cum,ai mai filmat tu odata suza la 280!) si sa pui aici sa vada copiii!!!...si pe urma pune el pe aia 2...si noi ne dam cu parerea!...ce zici?!..eu am sa fiu subiectiv si-am sa te sustin,oricum!si cre' k pot sa mai masluiesc niste voturi!!!...am un ghiuj vecin cu un minsk care nu prea pricepe fenomenu! suza de 600[2006] tin sa/ti amintesc colegule, am filmato cu 286 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 (editat) gusturile nu se discuta dar nu poti pune calitatea sunetului pe care o da un arow cu doi frati ce arow ai auzit tu cum suna ???? era titanium?race? Din pacate nu stiu daca era titanium race.Orcum eu la inceputul acestui topic am pus un link cu un video cu 2 frati.La urma urmei toate sunt bune si frumoase.Fiecare tre sa isi cumpere ce ii place.Cand cumperi ceva tre sa cumperi ca iti place si nu ca place altcuiva. Ma refer in viata de zi cu zi.Nu neaparat in domeniul moto. Editat Iunie 2, 2007 de iurox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzutzuki Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Din pacate nu stiu daca era titanium race.Orcum eu la inceputul acestui topic am pus un link cu un video cu 2 frati.La urma urmei toate sunt bune si frumoase.Fiecare tre sa isi cumpere ce ii place.Cand cumperi ceva tre sa cumperi ca iti place si nu ca place altcuiva. Ma refer in viata de zi cu zi.Nu neaparat in domeniul moto. ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 (editat) Salutare! vreun monopost pt 636 06` are careva? si un manual ? Editat Iunie 2, 2007 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Salutare! vreun monopost pt 636 06` are careva? si un manual ? haideti ca nu pe moca, platesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Iunie 15, 2007 Autor Share Postat Iunie 15, 2007 haideti ca nu pe moca, platesc! vezi www.cuciata.com aduc baietii de la Italia Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 nu merge link-ul, oricum o sa vb cu baietii de la Italia Motors. Ms chino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 salve @cataaa M-am uitat in biblie (catalogu louis) si am gasit ceea ce cautai product number10007536(grun) si *37 (unlakiert) preturi 129 si respetiv 99 http://www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=10007500 http://www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=10007500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Iunie 20, 2007 Autor Share Postat Iunie 20, 2007 pardon, era www.cruciata.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 mersi mult! o intrebare, voua la cate grade va sta in oras?(pt cei cu 636) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 66 la drum, 74-78 in oras sau viteza mica, rar daca stau pe loc ajunge la 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate