G.T. Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 De ieri detin un ZX6R 636 rosu , 2005 . Ma intereseaza sa cumpar toba origiala si suportul de numar ... am eu toba originala..da add si vb: taras_marian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TyabU-0gV8k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TyabU-0gV8k A iesit fain. Ca finisaj nu aratau mai fain cu suruburi DIN6912 (minim 8.8)? Tot M8X30 numai ca 6912 au capul mai scurt si se infunda in scarita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Kawasaki Lets The Good Times Roll Eu cred ca as fi preferat sa fi avut motor prin anii `70 decat acum. Toti mergeau de placere, prietenii una alta...acum parca toti sunt la intrecere pe oriunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Mai avem putin si implinim 200 de pagini de forum,trebuie sa sarbatorim cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Mai avem putin si implinim 200 de pagini de forum,trebuie sa sarbatorim cumva asa batrani suntem....cred ca cineva ar trebuii sa dea de baut.... macar acu pana nu vine caldura.... ca atunci alcoolul, berea...bla, bla, bla, trec pe locul doi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyby Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Cel mai bine facem si noi o adunare de zx6/636 sau ninja in general, ii corupem si pe cei cu zx4/9/10/12/14. Propun data 1 mai, locatie litoral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Propun sa facem o ieseala pana da caldura,sa ne cunoastem si noi toti care suntem cu zx 6 prin Bucuresti.Ca locatii propun Watt Club,Sliders...veniti si voi cu idei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 ...daca nu ne intalnim acum cand e urat afara, cand va fi cald si frumos sigur vom gasi scuze.... ...daca vreti sa ne intalnim pe 01 mai, propun Roma ...eu sunt la Lazio - Juventus...ne putem balacii si in Roma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 (editat) primul post de pe pagina 200!!! scz, se pare ca nu. si ca sa nu fiu off complet, mentionez ca "kawasaki astea 'e' motociclete bune" Editat Februarie 26, 2011 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 (editat) primul post de pe pagina 200!!! scz, se pare ca nu. si ca sa nu fiu off complet, mentionez ca "kawasaki astea 'e' motociclete bune" Te plicitsesti rau,nu? Daca are cineva nevoie,eu mi-am luat sa am de rezerva,desi nu stiu daca voi avea:sa pilot,sa pasager,aparatoare de lant,suport baterie(toate de 636 2004). Editat Februarie 27, 2011 de piticoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 Si uite asa am ajuns la pagina 200 On: Chiar imi place ideea de intalnire la malu marii pe 1 mai.Daca sunt mai multi doritori poate ne strangem. Eu oricum o sa merg la mare, cum cred ca multi vor face si nu strica sa ne intalnim la un suc si poate sa dam o tura prin imprejurimi toti cu d`astea verzi , sau verzi sub acoperire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gospodaru Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 On: Chiar imi place ideea de intalnire la malu marii pe 1 mai.Daca sunt mai multi doritori poate ne strangem. Eu oricum o sa merg la mare, cum cred ca multi vor face si nu strica sa ne intalnim la un suc si poate sa dam o tura prin imprejurimi toti cu d`astea verzi , sau verzi sub acoperire. Ma bag si eu a... nu m-am prezentat ) proaspat detinator de zx636R 2005 , model de america , rosu turbat cu putina perla ) up cu caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 On: Chiar imi place ideea de intalnire la malu marii pe 1 mai.Daca sunt mai multi doritori poate ne strangem. Eu oricum o sa merg la mare, cum cred ca multi vor face si nu strica sa ne intalnim la un suc si poate sa dam o tura prin imprejurimi toti cu d`astea verzi , sau verzi sub acoperire. Ma bag si eu a... nu m-am prezentat ) proaspat detinator de zx636R 2005 , model de america , rosu turbat cu putina perla ) up cu caldura Baga si tu poze,ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Ma bag si eu a... nu m-am prezentat ) proaspat detinator de zx636R 2005 , model de america , rosu turbat cu putina perla ) up cu caldura care-i treaba cu americanii astia, de moto pt america nu au buton de "flash"uri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 (editat) Modelul de America are mai putini cai.Vreo 115 parca.Nu bag mana in foc.Trebuie sa faci ceva sub sea ca sa iti dea toata puterea.E vorba de poluare.Daca vrei amanunte o sa caut pe site-ul de la kawi. www.kawiforums.com Editat Martie 3, 2011 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 (editat) Diferente la aspect sunt semnalele care sunt mai iesite (pe fata nu mai sunt in carena). Din ce stiu eu Asta era pe bikeshop si sunt sanse sa fie a lu "gospodaru" Editat Martie 3, 2011 de k-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 salut baieti!eu am o kawa er 6f 2006 si in america se numeste ninja 650a!chiar nu-mi dau seama de ce pt ca nu au nicio legatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 salut baieti!eu am o kawa er 6f 2006 si in america se numeste ninja 650a!chiar nu-mi dau seama de ce pt ca nu au nicio legatura! Se numeste marketing... GPZ 500 la ei se numea ninja 500 si chiar nu au nici o legatura una cu alta. ZZR 250 este Ninja 250. Asta e, in State se vinde numele nu motorul. Diferentele intre modele europene si cele americane sunt foarte mici. Niste restrictii minore din cauza normelor de poluare si modelele de California au ceva prostie montata. Are de a face tot cu normele de poluare care sunt si mai stricte in California decat restul statelor si care restrictioneaza si mai tare motorul. Partea faina este ca multe modele nu au cheie cu chip la ei. Probabil si-au dat seama ca mobra se poate fura si folosi si fara chipul vietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Mai intreb inca o data sa nu ma duc pana in pipera degeaba ca e la celalalt capat al bucurestiului fata de mine. Are cineva arcu de tine pedala de frana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Ma bag si eu a... nu m-am prezentat ) proaspat detinator de zx636R 2005 , model de america , rosu turbat cu putina perla ) up cu caldura cat ai dat pe el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 Hai cu motoarele!!De ieri oficial am scos mobrele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 Confirm si eu,DAR aluneca ca dreacu.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 (editat) pt cine nu a facut inca revizia..am un filtru de ulei mann nou nout ..25 ron mai am si semnale fata pt modelul 2005-2006, originale (daca intereseaza pe cineva) Editat Martie 14, 2011 de gabi_tro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.T. Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 sunt interesat eu de semnale..dar doar dak sunt clare..(eu am dar sunt portocalii) multumesc Mesaj completat astept ajutor din partea detinatorilor de kawa 636 2005-2006: mi-am desfacut motoru deoarece aveam problema la cutia de viteza treapta a-2a...dupa ce l-am desfacut am constat ca o furca era uzata, iar cel mai important, melcul de ghidare a furcilor in dreptul treptei a-2a este tocit(uzat)...acum caut pe cineva care vinde piese din cutia de viteza..dak ma poate ajuta cineva astept un rasp..sau dak a mai refacut cineva cutia de viteza la fel astept sfaturi pt montare...va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate