septimiu JFK Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 sambata-duminica asta e careva cu idei de plimbare noi am fi 3moto care am lua-o pan la oltenita &back dati un sms care vrea s ni se alature 0752447970 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Riding Group nou de chopperisti din Bucuresti, vrem s-o facem lata pe 30 martie 2012, deschizand sezonul cu o petrecere. Ingredientele pentru buna dispozitie sunt: 1. Parada incepand cu orele 15:00; plecarea din "Casa Noastra" (Rond Arena Nationala- Str. Maior Coravu colt cu Str. Toni Bulandra) 2. Petrecere incepand cu orele 18:00, locatia Pub Lucky no 13 (Str. Icoanei colt cu Str. Al. Donici) Intrarea libera Berea 4RON (Ursus) Parcarea asigurata pentru motociclete TOATA LUMEA ESTE INVITATA! ps - nu uitati schiurile :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 pe la 1 si ceva mergem pe AMCK cu masina, mai am 2locuri libere cu restul ne intalnim acolo https://www.facebook.com/events/422786507802279/ https://www.facebook.com/events/422786507802279/ vine careva azi sau maine , din sect3 il iau eu cu mas Mâine vine careva cu moto pe Amck în jur de 2 să vedem cine câştiga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 Salutare ! De la toamna,o sa vin la facultate in bucale(conervator).Si o sa stau in titan la apartamentul unui preten(care s-a mutat in craiova). Ma primiti si pe mine in grupu' titan? unde se fac intalnirile saptamanale,toate cele... Fani de mers pe circuit? Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Salut, intalnirile se fac vinerea pe la 19:30 la gura a doua de la metrou Titan(cea din parc).Te asteptam vinerea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Se striga catalogul,nu se accepta scuze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 la 7 juma? dar de ce asa tarziu? Dam drumul la sezonul Titanistilor copii vinerea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabywst Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 salut tuturor. baietii eu stau la dristor se pote sa vin si eu la intalnire vineri? e vorba de vineri 05.04.2013? la ora 19.30. astept un raspuns sa nu apar in plus la catalog. ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 salut tuturor. baietii eu stau la dristor se pote sa vin si eu la intalnire vineri? e vorba de vineri 05.04.2013? la ora 19.30. astept un raspuns sa nu apar in plus la catalog. ms. Normal, yep 19.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Cica vineri e cam innorat...ne incumetam pe moto? sau se accepta si conserve? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Cum o fi,macar ne vedem acolo toti,eu vin cu mobra daca nu fulguie Niste poze de asta seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gsxr Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 PFFFFF... ce am ratat. Munca asta ma dispera. Next time!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 platesc un leu pe beeep.. cd e vorba de plimbari )) 0752447970 ..vorba lu vecinu.. "next time" iesire -club , cu moto/mas locatia : laboratorul de coktailuri - centru vechi" noi ajungem pe la 11 jum-12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 S-a spus aici ca ne intalnim la Titan vineri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamaiknu08 Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 salutare la toata lumea!! as vrea sa stiu si io unde pot sa schimb un cauciuc in vitan la un gsxr?? va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eol Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Buna, Daca sunteti impotriva retrocedarii a 10Ha din parcul IOR va rog sa semnati petitia de mai jos: http://www.yousign.org/ro/IOR Orice sugestie e binevenita la adresa araduion@k.ro Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 cele 12 hectare s-au retrocedat din 2005 deja. Si nu se poate construi nimic oricum pentru ca e spatiu verde. Proprietarul are in schimb obligatia sa ingradeasca si sa pastreze curatenia. Dar partea cu ingraditul nu stiu cui i-ar conveni. Probabil proprietareasa asteapta sa fie expropriata de statul roman ca altceva nu poate face cu terenul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eol Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Da, nu m-am exprimat corect. Initiativa este de constituire a zonei respective in parc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unycorn Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 salutare la toata lumea!! as vrea sa stiu si io unde pot sa schimb un cauciuc in vitan la un gsxr?? va multumesc anticipat Salut! Nu e in Titan dar e aproape: autoagusta.ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamaiknu08 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Am rezolvat!! Ms unycorn!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyyy84 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Va salut !!! nu am mai intrat de mult....sper ca pe acest sezon sa pot veni si eu la cateva intalniri...bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Pana acum nu ai mai fost sa intelegem?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_TL1000S Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Salut, Cristi este numele, ma conduce un street fighter Tl1000S si mi-ar face placere sa particip la o intalnire cu vecinii mei de cartier . Sambata se fac plimbari? vinerea sunt praf de obosit de la sala sau alte activitati extra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Baetii asta seara la terenul retrocedat?( titan gura 2 19 30) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Baetii asta seara la terenul retrocedat?( titan gura 2 19 30) Se lasa cu vreo tura sau se strange lumea "la un suc la 2"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate