bogdancbr Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 (editat) Dorrian ne onorezi cu prezenta la 8 ? @O ultima strigare : Care ai chef de un cico si o plimbare la ora 20:00 (20:15) la Titan unde se tine intalnirea de vineri. Editat August 31, 2008 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Sincer vroiam sa vin, dar nu am mai putut sa ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 da...se pare ca s-au linistit apele la mine cu ai mei......maine fac psihologicul si am toate actele gata...sper.....mai sper sa nu ma mai cert cu ai mei pe tema motor....prea multe cazaturi, fire de cusaturi din diverse locri ale corpului...sper sa aud cat mai putin de chestii de gen, sa aveti grija de voi!!! va anunt de pe acum ca vineri o sa ma prezint la titan:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 vrajitoru felicitari te asteptam. to all mai usor cu off-topicurile totusi @bikeritza si edward in special..nu trebuie sa umpleti pagini cu florile alea prafuite de plastic.. daca vreti asta atunci va invit /index.php?...&start=9410 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 @legnakrad..... ti s`a urcat si tie la cap cu offtopicurile bre?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 (editat) Tocmai am venit de la Biker's Otopeni ....ce sa zic a fost super tare ...am auzit cuvinte noi cica in limba romana (stie Ana) ....pacat ca nu am fost mai multi. Editat August 31, 2008 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulinaorangina Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Servus Am si eu cateva nelamuriri . Unde iti tii motorul in zona Titan ca eu sunt intr-o mare dilema daca sa il mai aduc sau nu din Galati. Ai cumva in nr PUY? thnx m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 @mikulinaorangina pe cine ai intrebat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 @mikulina: eu personal il tin in fata blocului, si mai sunt destui care fac la fel... deh.. garajele sunt cam rare pe aici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 bai ana stii f bine ca nu's cu faze d'astea dar totusi ati umplut pagini bune numai cu vorbe asa stii...adica vorbiti si voi pm sau mess sau nu stiu ca sa nu trebuiasca sa stam sa citim chatul. si am formulat chestia aia ca o rugaminte..@mikulinaorangina te uiti si tu la un loc mai ferit si plasezi motorul si gata dk stai pe langa postavarul am eu loc unde sa il tii daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 bai ana stii f bine ca nu's cu faze d'astea dar totusi ati umplut pagini bune numai cu vorbe asa stii...adica vorbiti si voi pm sau mess sau nu stiu ca sa nu trebuiasca sa stam sa citim chatul. si am formulat chestia aia ca o rugaminte..@mikulinaorangina te uiti si tu la un loc mai ferit si plasezi motorul si gata dk stai pe langa postavarul am eu loc unde sa il tii daca vrei pardon gluma, gluma dar sa nu ne intindem PUPA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 bre,daca mai folositi mult PUPA ,va cere @motorista_indiana [or something like that] drepturile de autor.Cica de la ea s'a inceput toata chestia asta. Oricum,PUPA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Bikeritzo ,ai trecut aseara p ela ursu? Te-ai oprit la masa noastra sa vb cu jhon. Tu erai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Bikeritzo ,ai trecut aseara p ela ursu? Te-ai oprit la masa noastra sa vb cu jhon.Tu erai? da, eu eram....... hmm u care erai ?? )))) ahhh d c nai tipat si u ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 da, eu eram....... hmm u care erai ?? )))) ahhh d c nai tipat si u ? ) Una blonda.. Las' ca ne-om intalni noi toti si ne vedem,ca eram mai multe blonde p-acolo... Ce ai facut cu picioru?te mai doare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 In cursul saptamani mai iese cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 ) Una blonda.. Las' ca ne-om intalni noi toti si ne vedem,ca eram mai multe blonde p-acolo... Ce ai facut cu picioru?te mai doare? poi nu ma mai doare..... am dat si eo cu tot felu d chestii pe care le-am gasit prin casa, gen unguente si alte alea si vad k mi-a trecut In cursul saptamani mai iese cineva? noi mai iesim si miercurea sa mergem la arc...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 In cursul saptamani mai iese cineva? joia la ursu la karaoke....si in rest iesiri spontane cate 2 -3-4.....lasa un id de mess ceva daca esti interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 joia la ursu la karaoke....si in rest iesiri spontane cate 2 -3-4.....lasa un id de mess ceva daca esti interesat Off...ti-a placut fata la karaoke? Inainte era frumos rau.. acum e ...asa si-asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 joia la ursu la karaoke....si in rest iesiri spontane cate 2 -3-4.....lasa un id de mess ceva daca esti interesat ovidiu1paltineanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 poi nu ma mai doare..... am dat si eo cu tot felu d chestii pe care le-am gasit prin casa, gen unguente si alte alea si vad k mi-a trecut noi mai iesim si miercurea sa mergem la arc...... E bine fata,ca nu te mai doare.scapi sa mai ajungi pe la spitale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Off...ti-a placut fata la karaoke? Inainte era frumos rau.. acum e ...asa si-asa... chiar mi-a placut...40 de min cat am putut sa stau Si mi-a parut bine sa te cunosc..ca auzisem demult de alexutza...lucruri de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 chiar mi-a placut...40 de min cat am putut sa stau Si mi-a parut bine sa te cunosc..ca auzisem demult de alexutza...lucruri de bine lucruri bune cum ar fi... nu mai tare de 60km/h in afara orasului iar in oras se da reising fara manusi in maini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 lucruri bune cum ar fi... nu mai tare de 60km/h in afara orasului iar in oras se da reising fara manusi in maini Uau..ce descriere..... manusile mi le-a pierdut sor'mea...iar alea de iarna nu le iau ,vrei sa inebunesc de cald??? iar raising ma dau peste tot,da ai gresit viteza ,era 30,nu 60 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Mara , fetita mea , pare a avea inclinatii spre motociclism...ma rog , e disperata in acelasi timp si dupa rujurile maica-si... cei din grupa de varsta 4 ani+ vor avea mai multe motive sa posteze aici...ii asteptam eventual ajutati de parinti Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate