maddok Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 dragutz dragutz am sa postez si eu pozele de la mare cand fac rost de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 dragutz dragutz am sa postez si eu pozele de la mare cand fac rost de ele Si cand faci rost de ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 ...plimbarica ceva in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Rog adminii sa stearga postul lui nice_sun_man (cel cu poze) P.S. Dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 dic mah.. dupa juma de sticla zici..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Si cand faci rost de ele? pai cand nu o sa mai fii tu asa rea cu mine si o sa imi trimiti pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 pai cand nu o sa mai fii tu asa rea cu mine si o sa imi trimiti pozele iar ma faci rea.... duamne...ce viata cruda am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 vreau saaa ma laud si eu k am fost pana in Olanda ...iar la intoarcere am cumparat un mercedes sprinter deci daca o sa aiba careva nevoie de transport moto cu duba ...il ajut cu placere ....in rest deabia astept s ies cu moto asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 vreau saaa ma laud si eu k am fost pana in Olanda ...iar la intoarcere am cumparat un mercedes sprinterdeci daca o sa aiba careva nevoie de transport moto cu duba ...il ajut cu placere ....in rest deabia astept s ies cu moto asfalt uscat tuturor salut septimiu te felicitam pentru noua ta achizitie eu o sa plec joi dimineatza pana la arad cu motoru .... sunt vreo 600 km .... doamne fereste sa patesc ceva cu motoru sa cad sau ceva ca o sa te chem pana acolo sa ma iei drumul il fac din 2 bucati.... bucuresti-sibiu dorm 1 noapte si dupaia sibiu - arad deci rugati-va pentru mine sa nu patesc ceva pe drum toate cele bune pana maine cand mergem la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 salut septimiu te felicitam pentru noua ta achizitie eu o sa plec joi dimineatza pana la arad cu motoru .... sunt vreo 600 km .... doamne fereste sa patesc ceva cu motoru sa cad sau ceva ca o sa te chem pana acolo sa ma iei drumul il fac din 2 bucati.... bucuresti-sibiu dorm 1 noapte si dupaia sibiu - arad deci rugati-va pentru mine sa nu patesc ceva pe drum toate cele bune pana maine cand mergem la arc bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) LA MULTI ANI! BIKERITZO mai baieti si fete azi e sf ANA. maine e ziua ei ieri a fost ziua ei! asa k kuraj (sa nu iasa cacofonie) bai za uei vineri o sa-mi fie o seeeeeeteeeeee..... Editat Septembrie 9, 2008 de pachemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 sa cresti mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Maddok se mai organizeaza vreo intalnire la titan cu plecare catre arc maine .. ca ma bag si eu. Promit sa bag benzina din timp de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Io iar lucrez dupa masa ..nu ajung nici la arc nici la intalnire .. Da poate vreti sa faceti o plimbare vineri seara pana pe Titulescu ,pe la 21 asa...sa ma luati si pe mine de la munci.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Maddok se mai organizeaza vreo intalnire la titan cu plecare catre arc maine .. ca ma bag si eu. Promit sa bag benzina din timp de data asta da cine vrea si are timp sa mearga la arc in grup intalnirea e de la 18:30 la 18:50max Io iar lucrez dupa masa ..nu ajung nici la arc nici la intalnire ..Da poate vreti sa faceti o plimbare vineri seara pana pe Titulescu ,pe la 21 asa...sa ma luati si pe mine de la munci.. daca dai o bere venim toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Io iar lucrez dupa masa ..nu ajung nici la arc nici la intalnire ..Da poate vreti sa faceti o plimbare vineri seara pana pe Titulescu ,pe la 21 asa...sa ma luati si pe mine de la munci.. Eu merg la intalnire si poate venim si la Titulescu sa te luam:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 La 18:30 sunt acolo....uuuu bere .... ma bag si eu la un drum pana in Titulescu Ne vedem diseara ! Cius ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 cred k vin si eu la 18 30 la titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceFlower Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Si eu, si eu Nu mai pot de nerabdare see you tonight! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) eu tocmai am luat prima restanta vineri am ultima si gata ! plimbarica si mobra noua see you guys then pana atunci is tocilar oleaca ) Editat Septembrie 10, 2008 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 deci care mai vine azi la 6 30 ..?? doar 3 motoristi ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madmaxfzr Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 incerc sa ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 deci care mai vine azi la 6 30 ..?? doar 3 motoristi ?? Pe mine mai sarit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 eu tocmai am luat prima restanta vineri am ultima si gata ! plimbarica si mobra noua see you guys then pana atunci is tocilar oleaca ) Si io am restante ....bleahhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 LA MULTI ANI! BIKERITZO mai baieti si fete azi e sf ANA. maine e ziua ei ieri a fost ziua ei! asa k kuraj (sa nu iasa cacofonie) bai za uei vineri o sa-mi fie o seeeeeeteeeeee..... ms mult pt urare mda... am 3 zile la rand, uite cine stie sa cresti mare ms , ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate