R4z0r Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 18 30 la titan ! voi fi acolo ! mama ce soare e mama ce nor e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 mama ce nor e Cobea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 iar vati apucat de ceat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 iar vati apucat de ceat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dolyboi Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Salve RevE si tuturor... sunt nou pe 2 roti si am inceput sa bantui singur peste tot in titan ...imi place cel mai mult atunci cand trec pe langa alti Motociclisti si saluta, respect ptr. toti . acum RevE eu cati ani sa mai am...? Stau in Titan, exact langa Magazinul Titan vizavi de Biserica din LemN bloc B1. eu Va doresc ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 bai ce e cu poza aia la avataru tau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Salve RevE si tuturor... sunt nou pe 2 roti si am inceput sa bantui singur peste tot in titan ...imi place cel mai mult atunci cand trec pe langa alti Motociclisti si saluta, respect ptr. toti . acum RevE eu cati ani sa mai am...? Stau in Titan, exact langa Magazinul Titan vizavi de Biserica din LemN bloc B1. eu Va doresc ASFALT USCAT Welcome...si da si o tura vinerea pe la intalnire ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Imi e foame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Imi e foame :) hahaha eu sunt la munca si mananc seminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 CHOPPER ACADEMY organizeaza pe 11 Octombrie END OF SEASON PARTY la APASU BAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) Daca micii si berea sunt moka venim Editat Septembrie 25, 2008 de Luci03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) Daca micii si berea sunt moka venim Editat Septembrie 25, 2008 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Ce urasc ploaia asta mocaneasca!!! ...Am fost cu moto la munci si nu prea e placut sa mergi cand ploua. Cand am plecat ere uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lethal.energy Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) salut pe toata lumea! sorin, 28 ani, Campia Libertatii-Nicolae Licaret si posed o honda CBR 900RR. sunt motoretist de mai mult timp dar acum am vazut topicul asta Editat Septembrie 26, 2008 de lethal.energy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 azi se mai tine intalnirea? aveti pile la INMH, cum o sa arate vremea peste cateva ore? salut pe toata lumea! sorin, 28 ani, Campia Libertatii-Nicolae Licaret si posed o honda CBR 900RR. sunt motoretist de mai mult timp dar acum am vazut topicul asta bine ai venit dak e vremea buna ne gasesti la gura de metrou titan,cea dinspre potcoava intre 19-20 in fiecare vineri! ride safe am aflat pana la urma....http://www.einformatii.ro/content.php?c=meteo_10_zile&id_meteo=42&zi_meteo=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 daca e frumos ne vedem diseara...poate facem si o plimbarik, ca... ...trebuie sa ajung la 6000km sa imi fac revizia ....deci mai am 1000km de facut cat mai repede asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 daca e frumos ne vedem diseara...poate facem si o plimbarik, ca......trebuie sa ajung la 6000km sa imi fac revizia ....deci mai am 1000km de facut cat mai repede asfalt uscat tuturor Duminica se anunta 20 grade. Poate iesim la o plimbare mai lunga tot prin sudul tarii. Aviz amatorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 salut pe toata lumea! sorin, 28 ani, Campia Libertatii-Nicolae Licaret si posed o honda CBR 900RR. sunt motoretist de mai mult timp dar acum am vazut topicul asta Salut! Bine ai venit pe la noi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 mai veniti diseara ? si daca veniti are careva sa faca pomana cu juma de litru - un litru ulei ? pliz ? dau 15 lei / l ca mai mult nu cre k am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 bai ce e cu poza aia la avataru tau ? Ce poza?Unde e poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBK Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Duminica se anunta 20 grade. Poate iesim la o plimbare mai lunga tot prin sudul tarii. Aviz amatorilor. Da, Duminica o sa fie frumos, dar poate mergem pe Siriu-Brasov-Cheia... ca vreau sa fac de mult timp bucla asta Si poate nu mai mergem cu 180+ la ora... ca sunt satul de recomandate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Depinde cati bani esti dispusa sa dai pe el...La 120 lei era unu' super , in Vitan la Louis shop /// gixxx-ule unde ziceeai ca gasesc costum de piele la 10 mil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 (editat) daaaaaaaaa !! cheia + siriu !! am fost pe drumu ala pe 1 august e super blana !!! mergem daca e frumos !! eu sigur ma bag !!! p.s. iau si pasager(a) daca are cineva nevoie Editat Septembrie 27, 2008 de maddok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 gixxx-ule unde ziceeai ca gasesc costum de piele la 10 mil? AxaCuScame...userul avea de vanzare...gaseste-l pe forum si vb cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 (editat) Duminica se anunta 20 grade. Poate iesim la o plimbare mai lunga tot prin sudul tarii. Aviz amatorilor. DAca e vorba de plimbare ...soare...si nu viteza >130/h ma bag postati si voi cine vrea sa mearga si detaliile plimbarii !! Editat Septembrie 27, 2008 de septimiu_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate