Gixu. Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 mai primiti si alta lume? Nu suntem exclusivisti...doar ca s-ar putea sa te pierzi in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Nu suntem exclusivisti...doar ca s-ar putea sa te pierzi in trafic avand in vedere ca e ceva aglomeratie...pot sa tin pasul zic eu am mai mers cu "greii" cam la ce ora va intalniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 avand in vedere ca e ceva aglomeratie...pot sa tin pasul zic eu am mai mers cu "greii"cam la ce ora va intalniti? Pai sa vedem cum se misca lumea...pe la 5,la titan...metrou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Pai sa vedem cum se misca lumea...pe la 5,la titan...metrou? bey nesuferitilor... luati baiatul cu voi ca daca se pierde,il gasesc eu ,stati linistiti,eu nu ma pierd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 (editat) bey nesuferitilor... luati baiatul cu voi ca daca se pierde,il gasesc eu ,stati linistiti,eu nu ma pierd Decat in rond la Alba Iulia Editat Februarie 14, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Pai sa vedem cum se misca lumea...pe la 5,la titan...metrou? N-am mai vazut mesaju' asta ca plecasem deja...ramane pe alta data oricum cred ca ma stii asa din vedere,atuncea in iron am vb. cand i-ai dat cizmele lui vladutz (probiker-urile alea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Intrebare de 10 puncte...Unde la statia de metrou? Ca eu am trecut pe acolo si nu am vazut pe nimeni. Poate nu m-am uitat eu bine. Dar mai bine ma lamuriti si pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Intrebare de 10 puncte...Unde la statia de metrou? Ca eu am trecut pe acolo si nu am vazut pe nimeni. Poate nu m-am uitat eu bine. Dar mai bine ma lamuriti si pe mine. e gura de metru titan cea din parc, nu cea din intersectie.... ma fac si eu putin util:D vreau sa anunt cavaleria ca vraji nu cred are sanse sa prinda sezonul asta(nu am bani de motor, si nici sanse de imprumut nu prea am:()..o sa va mai citesc din cand in cand pe aici:)...sa vina vremea buna cat mai repede si sa aveti grija de voi si de calutii vostri:)...bafta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 (editat) Am stat vreo 10 min...de la 5 si 10 pana la si 20,un gixxer albastru cu alb si o honda rosie... N-a venit nimeni asa ca am plecat doar noi Editat Februarie 14, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adizanebono Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Pai sa vedem cum se misca lumea...pe la 5,la titan...metrou? Se incearca si azi ceva? Daca da... count me in... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Pai cu 954 ala rosu eram eu care cautam ca nebunu' si nu gaseam.....grele la ochi batranetile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Pai cu 954 ala rosu eram eu care cautam ca nebunu' si nu gaseam.....grele la ochi batranetile astea eu am incercat sa va aduc anu trecut pe la noi pe la titan... adica i-am zis lui marius nu stiu daca a transmis mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 eee...asta este...ajungem noi pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 eu am incercat sa va aduc anu trecut pe la noi pe la titan... adica i-am zis lui marius nu stiu daca a transmis mai departe recrutezi oameni pt titan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 La Multi Ani Yorgo !! Multumesc Nyt,multumesc Septimiu. Dau de baut cand ne intalnim si sper sa vina vreme frumoasa cat mai curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Multumesc Nyt,multumesc Septimiu.Dau de baut cand ne intalnim si sper sa vina vreme frumoasa cat mai curand la multi ani si de la mine!!! mai bine mai tarziu decat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 recrutezi oameni pt titan? nu recrutez. doar invit fostii mei vecini de bloc sa vina la titan daca s-au plictisit unii de altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 ptiu ca uitam iar... la multi ani yorgo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Va salut! Stau in salajean la statuie,dar nu v-am vazut prea des in titan,mai exact pe unde va intilniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Va salut! Stau in salajean la statuie,dar nu v-am vazut prea des in titan,mai exact pe unde va intilniti? la gura de metrou din parc. nu cea din intersectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Va salut! Stau in salajean la statuie,dar nu v-am vazut prea des in titan,mai exact pe unde va intilniti? Salut, ne intalnim la statia de metrou Titan. Nu cea din intersectie, cea din parc, in general ne intalnim in ziua de vineri in jurul orei 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Pentru batrani ora 19 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 LA MULTI ANI SI DIN PARTEA MEA YORGO!!! SA NE AUZIM CU BINE! nu recrutez. doar invit fostii mei vecini de bloc sa vina la titan daca s-au plictisit unii de altii adica gloria brotherhood? fac parte tot din zona asta numai ca se intalneau la cinema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 ok ,mercic mult eu v-am cautat pe la biserica din parc spre pod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 (editat) Va salut! Stau in salajean la statuie,dar nu v-am vazut prea des in titan,mai exact pe unde va intilniti? locul corect este: LA IESIREA DE METROU TITAN DIN PARC,VINEREA INTRE ORELE 19-20 Editat Februarie 16, 2009 de ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate