DKWraith Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 normal. si pot bea si la lumina lumanarii ca sa nu consum energia electrica iete un egzeNplu de-a dreptu` pozitivist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 vreo plimbarica scurta careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 vreo plimbarica scurta careva? Mai multi care estem pac pac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Se face astazi vre-o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 dati-mi si mie un telefon daca iesiti la o plimbare 0724.49.44.42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Nu era bere fara alcool A baut-o Gixx pe toata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 (editat) A baut-o Gixx pe toata Asa se explica. Incotro va plimbariti? Eu ma gandeam sa ma duc spre targoviste. Editat Martie 15, 2009 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 ma bag si eu la plimbarica ! care cand unde pleaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 ma bag si eu la plimbarica ! care cand unde pleaca si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 (editat) Ati facut la poze de parca aveati aparate cu film. Cum adica, bre? Eu am pus vreo 250 pe Picassa Inclusiv cu tricoul lui alex_ripper Editat Martie 15, 2009 de alisuca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 (editat) Cum adica, bre? Eu am pus vreo 250 pe Picassa Inclusiv cu tricoul lui alex_ripper nu l-ai ratat nici pe asta? later edit: m-am uitat pe poze, tricoul pe care l-am avut n-a beneficiat de o prezentare ca si celalalt, mai trebe sa il iau Editat Martie 15, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 daca se pleaca da-ti un telefon ca ma bag 0723584076 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Cum adica, bre? Eu am pus vreo 250 pe Picassa Inclusiv cu tricoul lui alex_ripper he,he exceptand alea sorry nu m-am mai uitat pe topic pe la 13.40 eram deja pe jos..am uitat sa pun nr meu de telefon. Am fost doar 2 si ne-am intors unul..Legnakard nush pe unde a luat-o inainte si nu ne-am mai gasit la sosirea in Bucuresti. Oricum soare frumos dar frig in draci brrr.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 nu l-ai ratat nici pe asta? later edit: m-am uitat pe poze, tricoul pe care l-am avut n-a beneficiat de o prezentare ca si celalalt, mai trebe sa il iau pai daca n-ai vrut sa stai cu noi, la etaj... sau ai crezut ca daca stai pitit, nu-ti gasesc tricoul... wrong! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 haideti lume..care s-a plimbat si pe unde.. sa va auzim.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 pai daca n-ai vrut sa stai cu noi, la etaj... sau ai crezut ca daca stai pitit, nu-ti gasesc tricoul... wrong! nu-i bai, il mai iau, si la cate tricouri de genul astora am, o sa vin de fiecare data cu altul, ca sa ai material Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 haideti lume..care s-a plimbat si pe unde..sa va auzim.. Incepe tu primul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Incepe tu primul! eu nu am voie..sa ma plimb..nu am cartea verde de la imigrari.. poate putin otopeni....berceni ..ursu..nimic deosebit.. dvs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 eu nu am voie..sa ma plimb..nu am cartea verde de la imigrari..poate putin otopeni....berceni ..ursu..nimic deosebit.. dvs? F slab, un belciugatele, o regie si acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 F slab, un belciugatele, o regie si acasa... maine ma duc la examen..daca le iau pe amandoua..weekendu asta e partee la mine acasa.. wish me luck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 (editat) A baut-o Gixx pe toata Asa se explica. Incotro va plimbariti? Eu ma gandeam sa ma duc spre targoviste. Nu am baut numai eu...aproape toti cei ce au venit calare au baut bere fara alcool (gasca mea...nu poate sa stea...) Editat Martie 15, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 maine ma duc la examen..daca le iau pe amandoua..weekendu asta e partee la mine acasa.. wish me luck Tin pumnii, multa bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 haideti lume..care s-a plimbat si pe unde..sa va auzim.. Pai, plecare la 10:00 Ozana - Dristor - Alba Iulia - Unirii - Romana - Victoriei - Arc - Casa Presei si retur la 22.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Pai, plecare la 10:00 Ozana - Dristor - Alba Iulia - Unirii - Romana - Victoriei - Arc - Casa Presei si retur la 22.00 Adica mers cu mobra plus pauza pe la munca sau mers cu conserva tot timpul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 nu domne, mers cu mobra + pauza la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate