alexgrp Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Deci azi pe la ora 7 seara eu ma intorceam acasa pe mobra. Vreme cam de kko, eram singuru motor de pe strada, insa nu am avut probleme. Nici macar nu mi-a fost frig Acu mai pe noapte am mai iesit un pic si deja s-a uscat pe jos pe arterele mari. Maine iar iau mobra, fie ce-o fi. Traiasca echipamentu meu! Am dat un ban, da' stiu ca ma doare in pix de vreme Nu erai singur,mai eram si eu tot pe la 7 dar abia picura...maine cica nu mai ploua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adizanebono Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Deci azi pe la ora 7 seara eu ma intorceam acasa pe mobra. Vreme cam de kko, eram singuru motor de pe strada, insa nu am avut probleme. Nici macar nu mi-a fost frig Acu mai pe noapte am mai iesit un pic si deja s-a uscat pe jos pe arterele mari. Maine iar iau mobra, fie ce-o fi. Traiasca echipamentu meu! Am dat un ban, da' stiu ca ma doare in pix de vreme Chiar ca nu erai singur... In spirit de solidaritate te sustineam prin frig, ninsoare, mazga pe cashcheta si alte picanterii care fac mersul pe motor un deliciu(aici a vorbit gurmandul de mine;tastez de la 110kg). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Diseara sper ca vom fi mai multi ca data trecuta Ahh... si sa nu ploua, ca daca ploua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Eu o sa dau pass inca vreo 2 saptamani de la intrunirii...sunt legat de calorifer Pana acum vad k este soare...cred k o sa fie frumos afara azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 neatza :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Buna dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 sunt cu moto la munca, o fi bine!? Salutare. Si eu am fost ieri la fel. Am avut noroc si am prins o pauza de ploaie exact cand am plecat spre casa. Cand am ajuns si "imbracam" motoru in parcare a inceput iar sa ploua. A 2a iesire de la metroul Titan..cea dinspre parc...de la ora 19:00 pana pe la 20:00 ! OoooooK, daca nu apare nimic deosebit imi fac si eu debutul in seara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Eu o sa dau pass inca vreo 2 saptamani de la intrunirii...sunt legat de calorifer Pana acum vad k este soare...cred k o sa fie frumos afara azi Tot racit dom'le? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 mini boy, stii ca motoreta trebuie sa mearga mereu... as aca mi-o dai mie cat esti u pe bara promit sa am grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Se anunta zi frumoasa... la titan nu am cum sa ajung, dar daca iesiti pe undeva, ne vedem pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Neata! diseara facem prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 mini boy, stii ca motoreta trebuie sa mearga mereu... as aca mi-o dai mie cat esti u pe bara promit sa am grija de ea Cum te oferi tu Jhoanee sa ai grija de ele ! Mititelu de tine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Salutare. Si eu am fost ieri la fel. Am avut noroc si am prins o pauza de ploaie exact cand am plecat spre casa. Cand am ajuns si "imbracam" motoru in parcare a inceput iar sa ploua. pana la urma, a fost OK drumul spre casa am luat si o mare groapa pe la Lizeanu Cum te oferi tu Jhoanee sa ai grija de ele ! Mititelu de tine ! scoatem monstrul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 scoatem monstrul ? Inca nu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 pai da nyt dc vrei..... am grija de a ta ta. ii fac rodajul pe anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 daca se pastreaza ziua asa vin si eu diseara. Pt cei noi: intrunirea este in fiecare vineri intre orele 19-20 la gura de metrou Titan, cea din parc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) pai da nyt dc vrei..... am grija de a ta ta. ii fac rodajul pe anul asta Sunt convins ca i-ai face ! Dar rodajul e de mult facut...iar plimbarile numai eu le fac ! Editat Martie 20, 2009 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Nu erai singur,mai eram si eu tot pe la 7 dar abia picura...maine cica nu mai ploua... Eram si eu tot pe la ora 19 in drum spre casa neatza :D Neatza lume!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Care mai tineti mobrele la racoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Eu azi plec spre munte ( cu masina ) deci saptamana asta pas la intalnire. Insa vinerea viitoare sper sa ajung si sa o aduc si pe Matilda cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Eu azi plec spre munte ( cu masina ) deci saptamana asta pas la intalnire. Insa vinerea viitoare sper sa ajung si sa o aduc si pe Matilda cu mine Drum bun! (ASFALT USCAT ) Sa faci poze sa ne arati si noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 In Piata Victoriei a inceput sa ninga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 In Piata Victoriei a inceput sa ninga... In ce oras?? C'mon la mine e soare...ce naiba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 bucuresti. si-n zona gara de nord - grivita ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Se anunta zi frumoasa... la titan nu am cum sa ajung, dar daca iesiti pe undeva, ne vedem pe drum atat de frumoasa incat acum ninge Si eu sunt cu moto la munca....la fel ca altii ieri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate