cimpeanualexandru Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Pana la urma maine vine cineva la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Cine stie de unde imi pot lua si eu la mana a doua niste genti laterale pt CBR??? noi nu vrei? uite aici:http://www.motoabbigliamento.it/coppia-bor...ali-p-3705.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) Sidecase din textila la 40e si mai sunt unele la 80e parca Am de vanzare un telefon: HTC Touch Diamond.Primit cadou de ziua mea care a fost ieri. Ma depaseste ca functii si valoare in sensul ca n-o sa folosesc niciodata tot ce stie: eu nu ascult muzica pe strada, nu intru pe net pe strada, nu citesc mailuri pe strada, etc, etc, etc. Si,cum am nevoie de bani pentru echipament moto, piese, accesorii, etc, il dau. http://www.emag.ro/pda_phone/telefon-pda-h...mond--phtc00127 Pachetul contine tot ce trebuie: doua huse (una de curea si una soft), hands free cu casti stereo, cd-uri cu toate softurile, incarcator casa si incarcator de masina, manuale. Pentru cine e prea lenes sa intre pe link: 4GB memorie, GPS, net, mail, touch screen, player muzica, camera bunicica, 3G si altele. Folosit de mine doua zile, este neatins. Pret magazin aprox. 1700 de lei. Pretul meu 1100 de lei. Scuze de off topic (oarecum). M-am gandit ca un eventual doritor de aici ar putea sa-l vada mai usor, fiind in cartier. tu iti vinzi cadourile primite ? Editat Iulie 1, 2009 de drc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Pe cele prea scumpe si prea pretentioase pentru mine da. Oricum cel de la care am primit telefonul e frati-miu si stie cum sta treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cimpeanualexandru Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Vine cineva la arc azi? Mi-e lene sa ma duc singur ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark tranquillity Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 la ce ora este intalnirea de vineri? (mi-e tare lene sa ma uit la ce ati scris in urma) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cimpeanualexandru Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) la ce ora este intalnirea de vineri? (mi-e tare lene sa ma uit la ce ati scris in urma) inca nu s-a zis nimic ...eu incerc sa aflu dak vine cineva azi la titan sa plecam inspre arc si la fel nici un semn Editat Iulie 1, 2009 de cimpeanualexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rode Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 e ceva interesant la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cimpeanualexandru Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 e ceva interesant la arc? am chef de o plimbare, si m-am gandit ca dak tot se strange lumea azi la arc, poate gasesc pe cineva sa dam o tura sa vedem ce e p-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) Intalnirea este in fiecare VINERI intre orele 19-20 la statia de metrou Titan, gura din parc. la ce ora este intalnirea de vineri? (mi-e tare lene sa ma uit la ce ati scris in urma) aici! Editat Iulie 1, 2009 de Ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 e ceva interesant la arc? Da, o sa vina o gagica sa ne intrebe daca stim de "noul magazin Oliver's" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 bey,da' unde-i Septimiu ? ca el de obicei era cu mersul la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Da, o sa vina o gagica sa ne intrebe daca stim de "noul magazin Oliver's" in pipera...next?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cimpeanualexandru Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 K ... dak nu vine nimeni eu am plecat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 K ... dak nu vine nimeni eu am plecat... miracol...o sa merg eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cimpeanualexandru Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 miracol...o sa merg eu. n vdm la titan la metrou sa plecam? sau direct la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 n vdm la titan la metrou sa plecam? sau direct la arc? hai la titan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cimpeanualexandru Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 hai la titan. in cat timp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 in cat timp? doar nu oi vrea acum? pe la 6 zic ca e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cimpeanualexandru Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 doar nu oi vrea acum? pe la 6 zic ca e ok. perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 s-ar putea sa intarzii putin, pentru ca il astept pe un prieten sa vina de la munca, si venim apoi spre metrou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cimpeanualexandru Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 k nici o prob ... la care din gurile de metrou ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 k nici o prob ... la care din gurile de metrou ? unde vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cimpeanualexandru Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 unde vrei. la cea din parc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) unde vrei. Rippere ,inebunisi? ce faci tu la arc azi? Editat Iulie 1, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate