septimiu JFK Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 (editat) Gasca e in imaginatia mea, asa imi place sa spun, suna mai frumos, poate a ideal, ma gandesc la filmele vechi si gastile de nebuni de prin america care faceau totul impreuna si erau toti la fel de idioti , bineinteles k aici nu se pune problema asa, oricum chestia e k lipsesc multe elemente din ceea ce ar trebui sa insemne o gasca adevarata sunt multumit oricum de gasca pe care o avem si sunt mandru de ea asa cum e ea, asa k nu mai cobiti ASTA E PAREREA MEA SI NU MAI COMM LA EA iar faza cu 130 e valabila, am motor care are o accelerare considerabila si o viteza limita destul de mare si as vrea sa merg cu oameni cu moto asemeni de ex nu cred k la o plimbare ai putea multumi si un motociclist cu Busa si unul cu 125Cmc ... asa mai bine fiecare la categoria lui de 1 Mai spre mare am simtit asta cd mergeam pe DN cu mana in sold de plictiseala asteptand niste choppere.... si nu vreau sa mai patesc asta sunt sigur k ma intelegi Editat Iunie 17, 2010 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Eu nu mai vin la Titan daca umblati in gasti, ca mi-i frica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Yupiiiiii, am implinit noi aici cele 1000 de pagini sa ne fie de bine si la cat mai multe diseara la 7 la M titan? sper sa ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romanian_designer Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Yupiiiiii, am implinit noi aici cele 1000 de pagini sa ne fie de bine si la cat mai multe diseara la 7 la M titan? sper sa ajung si eu. Inca 8 postari si ajungem si la 10000 !!!! alt motiv de bucurie Sarbatorim in vreun fel aceste evenimene ? Mesaj completat Care noi cei din gasca de Titan ? Acum chiar esti malitzios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 SUNT 3 moto care merg 100% din gasca din titan, fara mine la socotealao sa ne mai intalnim cu vreo 2 cred la LukOil deci vreo 5 o sa fim ..... poate o sa mai vina neanuntati..cine stie cod galben oameni buni va luati si vaslele la voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 cod galben oameni buni va luati si vaslele la voi ? Cod galben doar pe jumatatea vetica: http://www.meteoromania.ro/index.php?id=65 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 SE MERGE LA PLIMBARE .. CARE MAI VINE ASTEPTAM SI INTARZIATI... /index.php?...t&p=2479763 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 460 roni??? ce tzeapa, cred ca nu n-au vazut ce furca e, nici la alea de cross nu iau mai mult de 100 eur cu tot cu materiale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 460 roni??? ce tzeapa, cred ca nu n-au vazut ce furca e, nici la alea de cross nu iau mai mult de 100 eur cu tot cu materiale Nu stiu ce zici tu acolo, dar azi nu-i vineri insa ploua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Abia acum am devenit motociclisti adevarati!!!Am implinit UNA MIE PAGINI de povestiri moto.... la mai multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Si postul cu numarul 10000!!!! LA MAI MULTEEEEE !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romanian_designer Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 (editat) Si postul cu numarul 10000!!!! LA MAI MULTEEEEE !!!! 1001 pages & 10001 posts !!!!! - It's time to make a wish! Editat Iunie 19, 2010 de romanian_designer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Forumistilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Motoristi de tastatura - oare sa mai vin la intrunirile astea? hmmmm.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 OFFTOPIC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 ce-i ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 ce-i ala? Astia mici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 (editat) SE MERGE LA PLIMBARE .. CARE MAI VINE ASTEPTAM SI INTARZIATI... /index.php?...t&p=2479763 Siiii pozele aferente plimbarii Am plecat de la titan pe la 10 eu, alexandra cu ducati, un scuter de 250 care a facut fata cu brio, Ciocio cu RR-ul lui si un Gixxer de 1000 Pe centura ploiestiului l-am pierdut pe gixxer care se intalni cu niste prieteni si o luara pe alt drum asa k am 4 motoristi si o pasagera Fata de anul trecut s-a cam stricat drumul spre Paltinul da asta si din cauza viiturilor ce au venit pe sosea ... asta a fost pana sa inceapa curbele si serpentinele pe care ne-am dat super ok. La lac am bagat mancarica vreo 2 ore apoi am plecat spre Comarnic, drumul a fost super bun cu curbe bune pentru dat cu genunchiul dar pt cine stia nu pt mine:). La comarnic am luat-o pana la Sinaia(facusem un plan sa ocolim la intoarcere prin Sinaia - Targoviste -Bucuresti) , la Sinaia iar popas si ne vine ideea sa plecam spre Deva unde era un eveniment ceva cu parapante, eu aveam bunicii acolo ..aveam cazare , la fel si Ciocio deci totul era OK, din pacate cel cu Burgmanul nu a putut veni cu noi si s-a intors, noi insa am plecat la drum. Pe la brasov am intalnit un inceput de furtuna cu un vant F puternic de deabia mergeam cu 50 la ora inclinati la ficare pala de vant si cu frica in san sa nu ne doboare cumva vantuletul care zici k era taifun. Din pacate in loc sa o luam spre Fagaras am gresit drumul si am luat-o spre tg Mures , pe langa k am gresit drumul am si luat-o spre nori si spre centrul furtunii. Am ajuns fara sa ne ploaie pana aproape de Hogiz cand am oprit la o carciuma si ne-a spus cineva k nu asta era drumul spre Deva. Ne-am uitat noi pe harta si am gasit un drum care o taia de la Hoghiz spre drumul bun cu Fagarasul ( Hoghiz-Sercaia). Ni s-a spus k e drumul rau dar noi ne-am bazat k erau doar vreo 20 de km. Am intrat pe drumul asta , la inceput erau cateva gropi in asfalt apoi a inceput pietris cu gopi , apoi hartoape de te cruceai cand le vedeai. Beleaua a venit cd Alexandra a cazut din cauza unei hartoape acoperite de apa , i s-a rupt maneta de ambreiaj in doua , aindoit schimbatorul de viteze... belea mare ce sa mai zic. Totul s-a rezolvat cu un tirist care ne-a dat o teava sa o bagam pe schimbator si sa-l asezam cat de cat la locul lui , iar ambreiajul mergea tras si pe jumatate. Tocmai incepuse si o ploaie nasoala asa k am facut cale intoarsa. Am mai oprit in Brasov sa mancam ceva si sa ne storcem hainele care se imbibasera cu apa, apoi am plecat spre Sinaia cu gandul sa inoptam caci venise si noaptea si eram terminati. Am fost facuti burete pana la Sinaia unde rapusi de frig , de intuneric si de oboseala am apelat la cineva care ne-a facut rost de un apartament cu 2 camere la 150lei....super oferta mai ales k am avut loc sa ferim si motoarele de ploaie. Noaptea ne-am dat supararea pe cateva sticle de vin, am petrecut pana pe la 4 dimineata, am dormit vreo 6 ore si apoi am plecat spre Bucuresti. Am mai bagat o ciulama la o carciuma de la intrarea in Corbu, apoi ne-am oprit si pe la Amkart k sa ne mai lungim ziua. a fost o super aventura chair dc m-a udat ploaia pana la os , dar asta e , asta face parte din a fii motociclist pacat k nu am fost mai multi din TITANISTI, am incercat sa adun ceva lume din gasca dar se pare k nu am reusit sambata asta o sa mai facem o excursie marca Septimiu, o sa postez pe Joi - Vineri detalii Editat Iunie 22, 2010 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 OFFTOPIC!!! ANUNT! Suspectul Subsemnatul io...pac pac! ma nenorocesc casatoresc (dupa cum unii deja stiu) in data de 10 iulie 2010. Doritorii de paranghelii/betii/furatul miresei sunt rugati sa confirme via PM. Va multumex! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 ANUNT! Suspectul Subsemnatul io...pac pac! ma nenorocesc casatoresc (dupa cum unii deja stiu) in data de 10 iulie 2010. Doritorii de paranghelii/betii/furatul miresei sunt rugati sa confirme via PM. Va multumex! Neneaaaaaaaaaa - primesti cu colindu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 ANUNT! Suspectul Subsemnatul io...pac pac! ma nenorocesc casatoresc (dupa cum unii deja stiu) in data de 10 iulie 2010. Doritorii de paranghelii/betii/furatul miresei sunt rugati sa confirme via PM. Va multumex! Aaauloooo!!!!! Da e bine ca bem..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 ANUNT! Suspectul Subsemnatul io...pac pac! ma nenorocesc casatoresc (dupa cum unii deja stiu) in data de 10 iulie 2010. Doritorii de paranghelii/betii/furatul miresei sunt rugati sa confirme via PM. Va multumex! Bre, vaz ca ti s-a urat cu binele, da' avand in vedere faptu' ca te cunosc, SA FIE INTR-UN CEAS BUN (Rolex, Doxa, ceva...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Vineri dupa intalnirea de la Titan, si dupa ce plimbari pe la Ikea mai vreti ...poate mergem si aici: /index.php?...p;#entry2486933 . Mesaj completat ANUNT! Suspectul Subsemnatul io...pac pac! ma nenorocesc casatoresc (dupa cum unii deja stiu) in data de 10 iulie 2010. Doritorii de paranghelii/betii/furatul miresei sunt rugati sa confirme via PM. Va multumex! Religios...ca de luat, esti luat de mult Pup pe toti 3! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 la haleala inainte ... se da cumva si la pachet , k de ceva timp nu mai am bucatareasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Sa speram ca nu ploua, mama ei de vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate