GabiButon Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 [Dragilor, un bun prieten, vrea sa intre in randul nostru. In concluzie, vrea motocicleta. Da la schimb o frumusete de masina. Pentru cei interesati pun un link aci'! MASINA OMULUI Garantez pentru om si pentru masinuta ce bani mai da pt Fazerul meu Posibil sa vrea fazer-ul tau Il stie. Poate ne vedem azi... eventual te duc sa vezi masina. Mesaj completat dc ar fi fost mai noua masina ma bagam si eu la schimb .. oricum arata bine pt anii ei:) km sunt reali. Nu e genul de om care sa umble cu gainarii. Are acte pentru toate consumabilele. Un detaliu care probabil conteaza pentru unii, nu s-a fumat in ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianera Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 /index.php?...56997&st=10 este cineva doritor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 Linie racing Galfer pentru frana fata(BONUS - cau fata Dunlop Sportmax) - 290 Roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 (editat) merge careva in seara asta la\ plimbare ..sau maine e careva doritor sa mearga pana la festivalul din vama veche(plecare 6, max 7 dimi) cu intoarcere pe seara???? ...sau poate chiar un transfagarasan??? cineva...?? careva..??? ... chef si dor de duca... Editat August 14, 2010 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 /index.php?...p;#entry2556512 gata, acu' putem sa ne plimbam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Alooo mai traieste cineva pe aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 /index.php?...p;#entry2556512 gata, acu' putem sa ne plimbam Sa-l stapanesti cu placere si multi km sa faci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Alooo mai traieste cineva pe aici ? Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 (editat) adevarul e ca eu imi comand mancarea dp net(nu am bucatareasa), vorbesc pe net (e mai eftin), imi bag unele chestii pe/in net(asa e barbatu), ma dau cu motoru pe net(vezi jocuri cu motoare), si mai si adorm uneori pe net pot sa zic ca traiesc pe net <<Alooo mai traieste cineva pe aici ?>> ...deci traim bine ps: as vrea sa o fac cu una pe net dar nu gasesc tutoriale cum se face .... Editat August 17, 2010 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 What ? 8===> Mesaj completat Si sex tot pe net faci ma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Sa-l stapanesti cu placere si multi km sa faci! multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark2angel Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 NOU . Service moto in DOBROIESTI . Pentru informatii suplimentare 0745 386 201 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 (editat) NOU . Service moto in DOBROIESTI . Pentru informatii suplimentare 0745 386 201 . De parca ar interesa pe careva din Balta Alba ca s-a deschis un service in Dobroesti... Pasioneaza pe cineva o plimbare Joi(seara)- Duminica pana prin Bucovina? Amanunte AICI Editat August 18, 2010 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 (editat) Alooo mai traieste cineva pe aici ? Pai ce domne, are "tuata" lumea bani de gume si AMK ? RACERE! Uameni', unde se mai face ITP-ul in afara de RAR? Stie careva? Editat August 18, 2010 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 (editat) Pai ce domne, are "tuata" lumea bani de gume si AMK ? RACERE! Uameni', unde se mai face ITP-ul in afara de RAR? Stie careva? La doi pasi de noi: aici Am facut ITP pentru doi prieteni saptaman trecuta. Absolut OK locul. Editat August 18, 2010 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Merci tati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Merci tati Sa traiesti. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 in WE pe amkart bucuresti se desfasoara etapa de CN la supermoto... sambata calificari duminica curse, intre orele 07-15, intrarea libera!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Caut garsoniera de inchiriat. Ofer maxim 150E/luna. zona Titan-Grigorescu-Costin Georgian. "Facilitati": mobilata decent, tv, internet, baterii baie-bucatarie bune sau chiar noi ... De preferat sa nu se situeze la ultimul etaj. Multumesc! 0766.569.300 Gabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 mai traitz', bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Gogule Paulesti ,careva ? Nu face nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Eu vreau sa plec maine (vineri) dimineata la Paulesti, inarmat cu echipament de camping si nevasta din dotare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Eu vreau sa plec maine (vineri) dimineata la Paulesti, inarmat cu echipament de camping si nevasta din dotare. eu plec sambata dimineata. careva interesat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 mai traitz', bre? Traiesc bre! Incerc sa traiesc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 (editat) Cand toti vand eu am cumparat prima mea mobra . Si sa ma prezint : Mihai si stau in spate la circa 13.Motoru il am de aprox 2 saptamani si a vazut bucurestiu doar de 2 zile. Si o poza ca sa nu mai dau detalii: Editat August 31, 2010 de k-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate