O-bli-O Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 WTF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 WTF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Pe unde gasesc sa sudez o scarita prin apropiere? (sudura in argon) pe bulevardul bsarabia dupa intersectia cu 1 decembrie 1918. faci dreapta catre gara republica si imediat dupa spalatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Ati luat-o razna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 de la caldura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 pe bulevardul bsarabia dupa intersectia cu 1 decembrie 1918. faci dreapta catre gara republica si imediat dupa spalatorie. Am dus-o acum unde a zis big_boy si o iau inapoi abia luni seara...Ceea ce inseamna adio weekend . Nu are nimeni pile pe acolo sa mi-o faca mai repede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Nyt fiind un baiat mai rusinos ma rugat pe mine sa va fac gelosi si sa va bagati unghia in gat . Asa ca o sa va arat noua lui cucerire o cheama cristina si are 90 60 90 - 15 Mesaj completat a si am uitat sa va zic ce fel de motor de cautare foloseste nyt incercatil si voi http://www.gugle.illegal.ro/ Mesaj completat Am dus-o acum unde a zis big_boy si o iau inapoi abia luni seara...Ceea ce inseamna adio weekend .Nu are nimeni pile pe acolo sa mi-o faca mai repede? dute ma la sirius ca lucreaza azi il rogi si tio face baiatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Am dus-o acum unde a zis big_boy si o iau inapoi abia luni seara...Ceea ce inseamna adio weekend .Nu are nimeni pile pe acolo sa mi-o faca mai repede? Nu a mers cu rugatul frumos?mie mi-a facut pe loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Nu a mers cu rugatul frumos?mie mi-a facut pe loc Nu...n`am vorbit direct cu cel care sudeaza scarita ca poate ma rezolva.Asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Nyt fiind un baiat mai rusinos ma rugat pe mine sa va fac gelosi si sa va bagati unghia in gat . Asa ca o sa va arat noua lui cucerire o cheama cristina si are 90 60 90 - 15 Mesaj completat a si am uitat sa va zic ce fel de motor de cautare foloseste nyt incercatil si voi http://www.gugle.illegal.ro/ te cam mananca, vaz io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 te cam mananca, vaz io... Sa se scarpine atunci... parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Pai da,dar singur????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Nu mai am arcul care tine pedala de frana de pe spate. Afecteaza cu ceva daca pun un arc oarecare ,avand in vedere si faptul ca nu prea folosesc frana pe spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Nu mai am arcul care tine pedala de frana de pe spate.Afecteaza cu ceva daca pun un arc oarecare ,avand in vedere si faptul ca nu prea folosesc frana pe spate? Pune un arc corespunzator si invata sa folosesti si frana spate concomitent cu cea de fata ! Te poate scapa din situatii de kko ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Pune un arc corespunzator si invata sa folosesti si frana spate concomitent cu cea de fata ! Te poate scapa din situatii de kko ! Ok...dar pe unde gasesc un arc la fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Ok...dar pe unde gasesc un arc la fel? E-bay...United Motors ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Nu mai am arcul care tine pedala de frana de pe spate.Afecteaza cu ceva daca pun un arc oarecare ,avand in vedere si faptul ca nu prea folosesc frana pe spate? afecteaza daca pui un arc oarecare. poti sa pui un arc mai moale si sa apesi accidental frana in mers, la viteza mica o sa faci un mic-mare derapaj iar la viteza mare....dupa cum ti-o fi norocu'. daca este prea tare arcul, poti frana insuficient pana te obisnuiesti... urmeaza sfatul lui Nyt, e cel mai indicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 se mai intalneste cineva azi la titan >?< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 se mai intalneste cineva azi la titan >?< Da' ce s-a mai intalnit careva la Titan ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Da' ce s-a mai intalnit careva la Titan ? well nu stiu eu nu am mai venit de ceva vreme. Ne trebuie un shef de trib altfel se duce totul de rapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Afecteaza cu ceva daca pun un arc oarecare ,avand in vedere si faptul ca nu prea folosesc frana pe spate? Nu, dar s-ar putea sa te afecteze ca nu folosesti frana spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Nu, dar s-ar putea sa te afecteze ca nu folosesti frana spate... De frica sa nu blochez iar fata sa ma imprastii iar, am folosit la ultima plimbare si frana spate. Si s-a blocat destul de repede la o franare nu foarte tare. Probabil si temperatura a fost un factor important. Mai am de mers pana sa imi dau seama cum sa folosesc si frana spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate