CatalinC Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 ne vedem joia asta ,fac si eu prezeta . acum sa vad daca gasesc gura de metrou e cea de pe linia tramvaiului ? , daca aveti o mini harta will be ok joi si vineri sunt liber , so spun prezent . la fel , disponibil si sambata seara , asta daca nu vine prietena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 ne vedem joia asta ,fac si eu prezeta . acum sa vad daca gasesc gura de metrou e cea de pe linia tramvaiului ? , daca aveti o mini harta will be ok joi si vineri sunt liber , so spun prezent . la fel , disponibil si sambata seara , asta daca nu vine prietena Joi nu stiu cu cine te vezi tu, dar comunitatea moto din titan se intalneste vineri. Cat despre harta, cauta in urma cateva pagini si vei gasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 i will , ne vedem vineri atunci stiu ca o sa am scandal acasa dar ma risc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rooxus Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Huaa la ora aceasta inca sta politia la vanat "sunete puternice".. putin mai sus de mec, spre sos. mihai bravu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 ai dracu.. ce uameni rai... pfff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Ai dreacu`, ce tupeu nesimtit sa mearga la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 (editat) Am venit si eu vinerea asta dupa o pauza de vreo 3 ani,si pe la 7 40 nu era nimeni:(,am fumat 2 tigari si la plecare o domnisoara foarte draguta mi-a inmanat doua bilete la bestfest:D probabil se astepta sa o invit pe dansa dar nu mi-a trecut prin cap Editat Iulie 5, 2011 de gianni_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 ce noroc are unii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Noroc ca noroc,da vinerea asta vine cineva?Sau fumez iar 2 tigari si primesc bilete la Eros Show Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Pai si unde e partea nasoala, nu-ti place sa fumezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Poate nu ii place sa mearga la Eros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 eram ironic,speram si eu sa stau la barfa cu motoristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 La multi ani Nyt!!! La cat mai multe pitzi plimbare, cat mai multa benzina in rezervor (atat de multa incat sa dai si la altii), si la cat mai multe baute cu prietenii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 La multi ani Coco! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 era ziua lu Nytu si mie mi'e sete? =)) la multi ani coco.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Noroc ca noroc,da vinerea asta vine cineva?Sau fumez iar 2 tigari si primesc bilete la Eros Show PAI DACA VA FI CA VINEREA TRECUTA CUM AM FOST DOI DE LA 19:00 SI MAI TARZIU TRECAND INTAMPLATOR PRIN ZONA INCA UNU... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 merge careva azi la joia moto ?? la mine e prima data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 merge careva azi la joia moto ?? la mine e prima data La casa poporului?la ce ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 La Inter, 18:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 merge careva azi la joia moto ?? la mine e prima data Eu am fost la ultimele intalniri si 90% vin si azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 inter , e ala de pe magheru nu ..? , hai ca e prima data cnd vin , parca ma duc la interviu ) care plecati si de unde ? eu oricum trebuie sa ma duc sa iau motoreta din pipera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 PAI DACA VA FI CA VINEREA TRECUTA CUM AM FOST DOI DE LA 19:00 SI MAI TARZIU TRECAND INTAMPLATOR PRIN ZONA INCA UNU... Ala UNU care era acolo eram eu:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Ala UNU care era acolo eram eu:))) sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alegz78 Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 salut baieti ...scuze ca nu am prea intrat sa mai citesc noutatile..dar de 3 luni nu mai am motor...deh criza asta de rahat....familia e totusi pe primul plan...dar, daca auziti de vreo moto draguta si ieftina buzz me pls...sper sa imi rezolv problemele si sa ajung si eu odata la intalnirea voastra de la titan m2...asfalt uscat si o vara plina de distractie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Multumesc cocoseilor pt urari,masa ,dansul ,fumeile si betzivaneala voia buna la intoarcere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate