DKWraith Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 (editat) post dublu... Editat Ianuarie 16, 2012 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 hopa, pisoiashi atz' inviat? Nu bre mai dam si noi ziua buna din cand in cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 Salut , daca stie cineva despre vreun loc de tinut motorul in Balta Alba(eventual cat mai aproape de statia de metrou Titan), il rog sa imi spuna si mie. M-am motorizat si nu am unde sa o tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 ta raaaaa, pune-i o prelata si leag-o de stalpul din fata statiei sau daca vrei poti s-o aduci la mine la garaj dar e departe(pe centura) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 Salut , daca stie cineva despre vreun loc de tinut motorul in Balta Alba(eventual cat mai aproape de statia de metrou Titan), il rog sa imi spuna si mie. M-am motorizat si nu am unde sa o tin O poti duce la garajul lui Roscatu,tel. 0720288121,e la Ilioara vizavi de intrarea in poligon,50 ron pe luna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 Multumesc pentru raspunsuri , cred ca o sa aleg Ilioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 Cam subtire cu noi veniti in randul motoristilor,sa fie criza devina ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Sau iarna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 Salutari si La Multi Ani! Zilele aceste, tot cautand pe net oferte bune pentru mine si motorul meu am dat peste site-urile de cumparaturi in grup. Insa nu am prea vazut oferte pentru motociclisti si motociclete. Asa ca am deschis pe unul dintre site-uri o cerere in acest sens. Daca sunteti interesati accesati link-ul de mai jos si votati, poate avem sansa sa gasim si astfel de oferte. Nu incerc sa fac publicitate nimanui, vreau doar sa gasesc o solutie sa imi cumpar echipamente si piese mai ieftin, si cred ca si voi vreti acelasi lucru. http://contact.adulmec.ro/forums/109909-oferte-noi/suggestions/2549193-echipamente-si-accesorii-moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 post dublu... Adica de craciun si de paste intr-unul singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 Adica de craciun si de paste intr-unul singur? E intr-un fel de do'o feluri, bei de do'o ori si te imbetzi odata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Cumva vreo oferta cu ocazia sfarshitului lumii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nebunulnegru Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 salut all.am intrat si eu in randul celor cu A pe permis. petre ma numesc, am 24 de ani si stau langa liceul alexandru ioan cuza. pentru cei interesati, distribui casti SCORPION si echipamente EVOLUTION. Va salut pe toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 bine ai venit, petre ! hai cu primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 bah, a venit primavara, eu am iesit... si pe strada )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 bai nu stiu, locul in care tin eu motorul pe durata sezonului e inca foaarte inzapezit si in fata blocului nu il tin asa ca primavara mea nu a venit inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 bai nu stiu, locul in care tin eu motorul pe durata sezonului e inca foaarte inzapezit si in fata blocului nu il tin asa ca primavara mea nu a venit inca la mine in fata blocului e foarte inzapezit si nu am unde sa-l parchez. mai erau bune inca doua zile ca sambata si venea si primavara... asa o mai asteptam inca o saptamana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 la mine in fata blocului e foarte inzapezit si nu am unde sa-l parchez. mai erau bune inca doua zile ca sambata si venea si primavara... asa o mai asteptam inca o saptamana! pai daca nu ti-ai dezapezit locul de parcare... eu asa am facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 pai daca nu ti-ai dezapezit locul de parcare... eu asa am facut am dezapezit motocicletele si mi-a fost deajuns.(erau in judetul dambovita intr-un sporon (garaj) acoperit integral de zapada viscolita, cca 2,5-3m) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sarpente Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 a mea inca este in scara blocului ma gandeam sa o scot de luni dar vad ca se anunta vreme urata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_horica Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Sal all! Vand motocicleta YAMAHA FZ6N (2004) - super pret. Motocicleta este in stare f buna. http://bikeshop.ro/m...004-420326.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 salut, M-ar interesa un chit de lant pentru o yamaha xj600S din1992(diversion) De unde as putea cumpara la un pret de "criza" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 O poti duce la garajul lui Roscatu,tel. 0720288121,e la Ilioara vizavi de intrarea in poligon,50 ron pe luna! Se pare ca Roscatu nu mai gazduieste motoare. Mai stie cineva vreo locatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 salut, M-ar interesa un chit de lant pentru o yamaha xj600S din1992(diversion) De unde as putea cumpara la un pret de "criza" LA www.anvelopemoto.eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate