Ravenitza Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 (editat) Asa a fost intentia, dar a aparut ceva...nu m-a speriat ploaia, ca tot pe moto am fost dar... LE: Daaa, stiu...nu am venit nici de data asta dar la ce nori si fulgere erau in directia aia... Editat August 9, 2014 de Ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 10, 2014 Share Postat August 10, 2014 Va asteptam astazi incepand cu orele 18:00 la Half Evil RC Bar din Matei Voievod 67,sa vedem impreuna cursele Moto Gp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 10, 2014 Share Postat August 10, 2014 Am trecut vineri pe la 19:00 pe la Titan, dar la ce fulgere erau si cum se anunta cerul, nu am mai oprit sa vad daca era cineva la metrou. Cum fu ieri la Lehliu? Am avut ceva trebi casnice de dimineata, asa ca nu am mai venit dupa voi si cand am plecat, am tinut-o catre AmcKart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 10, 2014 Share Postat August 10, 2014 Eu personal nu am fost la Titan,iar la Lehliu,caldura,drumul ok,la destinatie mititei,ceafa bio si voie buna. Parca mult mai multa lume ca anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alx21 Postat August 10, 2014 Share Postat August 10, 2014 Bai ce ma oftic ca sunt la munca. Ca veneam si eu la bar.( » Post actualizat in 13 Aug 2014 15:10 E interesat cineva weekendul asta daca e sa facem un slanic prahova ? Ne racorim un pic in mina poate si un fotbal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 Diseara careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 Hai sa va salut si eu desi stau in zona Vitan Mall face parte din sectorul 3 ... Catalin .. 30 de ani ... Moto Kawasaki ZR-7 .. (boboc la ghidon) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 Welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 (editat) Welcome si te asteptam vinerea(sa nu intrebi unde,cand si la ce ora:)) ),vineri am fost prezenti si avem dovada ) Editat August 18, 2014 de orlyy9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Multumesc de invitatie ... Vineri ajung fara probleme ... Mai greu cu ora din cauza serviciului ... Sper sa nu-mi taiati din salariu daca ajung mai tarziu )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Se baga careva spre Sanzieni sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Am trecut az' p-acolo, nu era nici dreaq... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 cine crezi ca mai vine pe sfarsitul sezonului,nu s-a venit cand era frumos afara,inafara de cateva intalniri cand am vazut si ceva poze de la intalnirea de vineri seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Pff, iar am incurcat notiunile, credeam ca a inceput sezonu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tentu Mihai Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Salut caut si eu o roata sau macar o janta de fata pentru yamaha xt 125 x sau daca nu o pereche de jante de supermoto Care stie are sau cunoaste pe cineva si ma poate ajuta va rog frumos sa imi lase pm MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adria1977 Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 As dori o informatie de prin zona garajului RATB, de pe Dristorului, ideal e sa fie o persoana care sta pe acolo (poate isi aminteste, si astfel apeleaza la memorie si nu la a se plimba). Daca exista cineva care are timp si dorinta de a face o verificare, rog PM (daca imi realizez dorinta si astfel voi fi obligat sa ajung dupa acea prin zona, vin si cu o tuica....). respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 cu ce sa te ajute cineva din acesta zona,cauti ceva anume la dristor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adria1977 Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Ti-am trimis pe privat, continuam acolo. » Post actualizat in 28 Nov 2014 13:32Am incercat sa caut o masina, si pe aceasta cale ii mai ultumesc inca o data userului @b_robert87, care din timpul sau liber a facut "plimbari" pentru salva o "rabla". Deci voi expune problema cat mai succint, in speranta ca poate cineva dintre voi, cei care stati in aceasta zona va amintiti de EA: sunt in cautarea unei masini, un Audi 100 C1 de culoare rosie, fotografi dateaza de prin 2012. Daca cineva poate sa-mi de-a informatii despre aceasta masina, daca mai exista si poate daca se vinde, atunci ar fi extraordinar. Va multumesc inca o data si astept un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 Trãiţ' bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 Traim bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Mai avem nevoie de acest forum???, sau lumea sa plictisit, criza a facut sa nu mai existe motociclisti in zona titan?! Noi proiecte sau comentarii despre ce am vrea pentru 2015 nu exista??? Eu sper sa fim mult mai activi pe site.Asfalt uscat acolo unde veti merge pe 2015................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 (editat) Nush' cata nevoie mai este de forum, lumea se mai schimba, apar alte prioritati, etc. Proiectul meu este sa ma mut la curte, dup-aia vad io pe unde/cand ma mai plimb. Luna viitoare sper sa scot VX-u' din amorteala. Editat Februarie 1, 2015 de Dkw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Mai avem nevoie de acest forum???, sau lumea sa plictisit, criza a facut sa nu mai existe motociclisti in zona titan?! Noi proiecte sau comentarii despre ce am vrea pentru 2015 nu exista??? Eu sper sa fim mult mai activi pe site.Asfalt uscat acolo unde veti merge pe 2015................. Stai bre sa vina caldura si ne organizam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mutumario Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Salutare.. Ma mut in titan..balta alba..anuntati cand va strangeti..cand si unde !! Stima la toti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 Ia ziceti uameni, mergem maine pana in ruse la un sushi? » Post actualizat in 28 Feb 2015 14:50 Plecam pe la 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate