foxbat Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 , eu in jur de ora 19.00 sunt pe la tineretului si ........... ma bag si eu la ''aventura'', dati beeeep pe nr meu si ne intalnim. PS sa nu ma intrebati de sambata la moeciu ca nu va spun nimic, ati priceput ? acum sunt la slujba si ma duc catre o combinatie, poate ne vedem mai pe seara,. ia stai asa, ce i samnata? eu m-as duce pana in bran.. le lipim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 e ziua Vulturului sper sa nu ma bata ca v-am spus distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 OOOFFF mult mai am va salut pe toti,la multi ani vulture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 si io ies si azi !!!! fac rost de telefoane si va spamuiesc acum si da am gresit am zis 15 lei ceaiu' in loc de 1 leu si 50 de bani sue me:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A K E _ 75 _ B Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 (editat) Editat Octombrie 31, 2007 de A K E _ 75 _ B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 soooo vulture, sa traiesti si LMA daca se leaga, eu as baga sambata tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cohon Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Scuze Uncle,am lansat invitatia si nu am mai zis nimic... maine iesim? Asfalt uscat! --- Mesaj completat în 31 Oct 2007 21:20 -------------Pardon,sunt Sabina,EnePeLaGene,la el pe calculator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MEX Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 NOROC! Sunt si eu din Titan, mai exact de pe langa strand. Din pacate abia acum am aflat de Cavaleria din Titan. Daca stiam va insoteam si eu Cand mai sunt intalniri o sa vin si eu daca ma primiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 te primim mex, cu bratele deschise vinerea pe la 19:30-20:00 la gura de metrou Titan (cea din parc, nu cea din intersectie unde e si magazinul Titan) @cohon/ sabina nu-i bai, data viitoare, asa fiind singur m-am alergat cu un looser cu ferrari pe kiseleff , l-am facut datorita traficului incostienta, stiu, dar a fost frumos:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MEX Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 mersi bine ca de acum o sa am cu cine sa ma plimb, ca prea alergam pe Grigorescu de unu singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 (editat) uncle ai grija tata...de fapt...si pe mine m'a mancat o data sa fac intrecere cu un mustang model nou pe splaiu unirii dar m'am calmat repede )) culmea e ca pana la 80 am stat in linie dar am accelerat la maxim asta e din ciclu never again deci pana la urma ce facem ? vineri intalnire si sambata mai mergem la stefanesti...sau unde ? Editat Noiembrie 1, 2007 de legnakrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 pai nu mergem sambata sa-l sarbatorim pe vulturu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 ALOOOOOOOOOOOOOOOO ...................... . NU AM ZIS CA VA CHEM LA ZIUA MEA (eu asa imi aduc aminte ca am scris ), AM ZIS CA : ''daca aveti "posibilitatea" va astept sambata 03.11.07 la Moeciu si promit sa organizez o masa copioasa pt toti participantii (numai pe motor si numai de la Titan (ca si loc de intalnire)- cine nu are motor si vrea sa vina si are putin tupeu ii ofer capra aprilica moca (atentie ca e bolnava RAU)) fara nici o obligatie din partea dvs.'' Deci cine a spus ca e ziua mea ?????? Vulturii nu au zile, ei traiesc altfel . Aseara nu a dat nimeni beep, nu ati mai iesit ??? ce s-a intamplat, sa stiti ca pot sa merg si cu viteza a 2 a, deci pot sa respect si legea cand e necesar . Acum de dimineata m-am spalat putin pe ghiare de la ploicica, dar nu-i bai ma usuc. Va astept calare sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 nu stateam sa iti bem toata bautura iti zicea la multi ani beam un suc si mergeam acas' si io nu am numarul tau de mobil da-mi un PM cu el te rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 nu stateam sa iti bem toata bautura iti zicea la multi ani beam un suc si mergeam acas' si io nu am numarul tau de mobil da-mi un PM cu el te rog... nu mai gandi frate la repezeala ..... referitor la ce ai scris mai devreme, daca nu ai inteles va astept CU DRAG. Iar despre bautura ........ ha ha ha, nu sau nascut oamenii aia care sa termine bautura si masa. nr meu de tel este 0720.400.534 nu e secret. L-am mai scris eu cu cateva pagini in urma. Gandeste si tu pe viitor, nu intra in panica cand incepi sa nu mai simti asfaltul ! DECI TE ASTEPT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 vulture... glumeam:( pe bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Winston Smith Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 pai nu mergem sambata sa-l sarbatorim pe vulturu?! Evident ca mergem. Eu propun ora de plecare 12 la pranz, nu ne trezim cu noaptea-n cap, iese si soarele sa ne incalzeasca pe drum, s-ar putea sa fie o plimbare reusita. Iar locul intalnirii, evident la metrou la titan. Astfel ca astept sa va inscrieti si de asemenea, sa veniti cu alte propuneri in privinta orei si locului de plecare. Am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 (editat) mi scuzi mi scuzi nu stiam ca sunteti decisi sa mergem. i'm in daca vulturul vrea sa ii pap mancarea atunci na..o sa fac tot posibilul )) count me in! ps: la multi ani vulture ! Editat Noiembrie 1, 2007 de legnakrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Unde in Moeciu? Poate apar si eu... Va doresc drum bun! ...ca pe "uscat" nu prea te poti baza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madmaxfzr Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 90 % vin si eu chair daca e prima oara cand o sa ne intalnim ... si speram ca nu si ultima ... astept sa confirmati ora de plecare pt sambata daca nu ninge normal ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 90 % vin si eu chair daca e prima oara cand o sa ne intalnim ... si speram ca nu si ultima ... astept sa confirmati ora de plecare pt sambata daca nu ninge normal ... pana la urma cum e? nu uitati , la 5 e intuneric eu raman peste weekend in bran deci nu i bai dar cei care vor sa se intoarca..cel mult la 2 sa plece inapoi deci daca e de mers.plecarea le 8 - 9 maxim care se aduna sigur, conserva. etc? parca vad ca o tund singur pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MEX Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 NOROC ! ia vedeti la sigla asta va place ? nu am avut ce sa fac si m-am gandit sa fac si eu un blazon pentru Cavaleria din Titan, ca am vazut ca si altii au. sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 (editat) e simpatica, imi place! are un cavaler, scrie titan, rider prin steag si motor... Editat Noiembrie 1, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Winston Smith Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 pana la urma cum e? nu uitati , la 5 e intuneric eu raman peste weekend in bran deci nu i bai dar cei care vor sa se intoarca..cel mult la 2 sa plece inapoi deci daca e de mers.plecarea le 8 - 9 maxim care se aduna sigur, conserva. etc? parca vad ca o tund singur pana acolo Pai daca mergem sa mancam si sa bem in cinstea lu' Vulturu' cum am putea sa ne intoarcem tot sambata pe zi. Ori duminica ori sambata spre duminica, pe noapte. Mie imi place sa merg noaptea, e liber drumu'. Eu nu fac drum pana la Moeciu sa stau o ora, daca ma duc stau sa petrec si pe urma plec. Asa ca, daca vreti sa mergeti luati-va si saci de dormit si izoprene ca se gaseste un sopron unde sa ne bagam Repet, 12 la pranz cred ca e o ora excelenta Am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MEX Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 mersi ma bucur ca iti place sper sa fie si pe placul celorlalti. cam atat am putut sa fac, pe viitor o sa incerc sa fac una mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate