legnakrad Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 parly data viitoare daca intarzii tzipa tare ca sa te auzim chiar nu ma asteptam sa ne adunam atatia ieri..credeam ca o sa prefere toti sa stea la caldurica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 (editat) salutare salutare! faine pozele de aseara, pacat ca multi au fost speriati de vreme si am fost mai putini ca data trecuta, nu-i nik vine caldura acus azi am fost pe la Neo si ne-am dat cu motorul lui, un FZR 600. m-am simtit extraordinar, e prima vitezana pe care o conduc pt Blondu ij: am auzit aseara ca ti-ai luat mult dorita viraga.felicitari si asteptam sa te vedem pe ea. cum e? pune niste poze sa o vedem si noi Editat Martie 24, 2007 de cehu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 (editat) frumos... va-ti distrat.... hmmmm.... frumos frumos... bai eu una nu stiu cum a fost in prima vineri... dar vinerea asta chiar daca a plouat ... a fost ceva..... a venit lumea .... incepe sa se formeze un grupusor.... bine ai venit printre noi "sinner-" neri: inscriete pe topic sa stie si cei care n-au venit de existenta ta .... sa te cunoastem si noi... Editat Martie 25, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadri Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Super poze........ Imi pare rau ca n-am putut veni, poate data viitoare. A ramas tot asa stabilita intalnirea, da?...Vinerea la 7:00, titan2 Bafta,...si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 (editat) E bine ca s-a trecut la ora de vara, ca la 19:00 era intuneric. Acum e altceva avem si noi lumina sa ne vedem la culoare Editat Martie 26, 2007 de Andrei_r5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Vineri cre'ca pontez si eu E cineva Florin pe aici??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadri Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Vineri cre'ca pontez si eu E cineva Florin pe aici??? ********************************************************************************** De ce intrebi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Vineri cre'ca pontez si eu E cineva Florin pe aici??? Dar ce crezi tu ca asta-i rubrica de matrimoniale??? Vrei sa te mariti??? Sau vrei sa bei de "Florii" pe moca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 ********************************************************************************** De ce intrebi? Sau vrei sa bei de "Florii" pe moca Si uite asa va raspundeti singuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 (editat) am auzit de petrecerea Italia motors.... e in acelasi bar in care ne-am dus noi vineri... dar are loc pe 31. martie la ora 21:00 ... adica sambata care vine... ma gandeam poate vinerea asta (daca nu se supara Andrei r5) sa mutam intalnirea pt sambata la 19:00 si apoi sa mergem acolo (asceasta modificare sa fie doar pt aceasta sptamana in rest sa ramana intalnirea oficiala pt vineri).... CE ZICETI ???? Editat Martie 26, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 de petrecerea de la Italia motors am auzit si eu cand am fost aseara in Tuche nu stiu dc am scris corect numele barului dar e locul unde plecam noi cand ne vdm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 io nu am nimic impotriva doar ca...sa nu fie prea plin barul si sa stam cu randul pe scaun ca nu prea'mi surade ideea noi suntem multicei ei o sa fie tot multicei si daca ii numaram si pe ceilalti care mai trec pe acolo o sa ne adunam o hoarda de mocioclisti si o sa stam in barul ala ca in autobuz dimineatza..pe straturi mai precis :} Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 deci veniti...????? hai ca avem locuri... venim mai devreme ca oricum se aude ca se strang acolo de la ora 20:00 deci daca noi ne strangem la 19:00 in locul stiut din balta... am putea ajunge acolo pe la 19:40-50 .... si deci am putea ocupa locuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 salut,eu cred ca daca ajungem la 19 50 am putea prinde un scaun la un colt de masa ) sa stam cu randu sau sa ne tinem in brate as spune sa ne intalnim tot vineri la 19 si cine vrea sa vina si simbata este bine venit parerea mea PS. cu gratarul cum ramane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 (editat) pai daca mergem la party sambata nu cred ca mai e cazul de gratar... si ma tem ca daca vine lumea vineri n-o sa mai vina si sambata.... iar cu ora ... ziceti voi cum vreti.... 19:30 zic eu ca am fi printre primii ... daca venim mai devreme..... cred ca am fi primii.... "sinner-" : parca erai organizator pe acolo sau ceva de genu'.... ce zici de ce aberatii scriem noi pe aici.... cum o sa fie cu locurile... ne ai si pe noi la sufletel mai mult decat babele de pe trecerea de pietoni....ce zici avem si noi o masa acolo....??????!!!!???? Editat Martie 26, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 18 ani - (am avut un minsk albastru endurizat) acum am honda transalp - stau pe baraj iezeru la 50m de sectia financiara sector 3 . cu mine in bloc mai sta un motociclist si anume tata . ruleaza pe un suzuki dr 650 transu si dr-ul fostul meu motor : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 18 ani - (am avut un minsk albastru endurizat) acum am honda transalp - stau pe baraj iezeru la 50m de sectia financiara sector 3 . cu mine in bloc mai sta un motociclist si anume tata . ruleaza pe un suzuki dr 650 transu si dr-ul bine ai venit sper sa ''pontezi" si la intalnire vineri nu am somn mai am 2 zile pana la examen daca iau,vineri cu toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 tre sa vina dragos din italia si vb cu el de o masa sa fie acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 bine ai venit sper sa ''pontezi" si la intalnire vineri nu am somn mai am 2 zile pana la examen daca iau,vineri cu toata lumea BAFTA !!! Stiu cum e. Si eu am examen pe 4 apr... si nu mai am rabdare. Eu stau la intersectia Postavarului cu 1 Decembrie. Motocicleta nu o am acasa, deocamdata, din motiv de lipsa de tentatie de mers pe asfalt. pana acum numai pe campuri am calarit-o, si am mers cu prietenul meu pana la Ruse cu ea. /index.php?showtopic=86154 Inca o data BAFTA tuturor motoristilor in devenire si sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 (editat) mie mi-e indiferent, c-o fi sambata c-o fi vineri... numai sa incercam sa evitam totusi aglomeratia BAFTA CELOR CU EXAMEN !!!! Editat Martie 26, 2007 de cehu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 bafta sa luati examenul ! si eu dupa voi ca si eu mai am niteelush :-s sa avem motiv de petrecere metallbyker..cool dad ) ne vedem sambata la un cico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 (editat) Bafta la examen !!! In alta ordine de idei: legnakrad zice :"ne vedem sambata la un cico" neo zice :"daca iau, vineri cu toata lumea" Alexa zice:"ma gandeam poate vinerea asta (daca nu se supara Andrei r5) sa mutam intalnirea pt sambata la 19:00 si apoi sa mergem acolo " Nu inteleg nimic DAR nu inteleg nici de ce TREBUIE sa schimbam noi data sau ora "intrunirii" noastre pentru ca are loc o petrecere nu stiu cand, nu stiu unde, a nu stiu cui ... cred ca era de bun simt sa ne intalnim vineri la 19:00 iar daca cineva vrea sa mearga si sambata la party ..."feel free to do it !". Problema este una principiala : Italia Motors vor sa faca o petrecere cu mancare si bautura platita de ei (din cate am inteles eu) si sa ne mutam noi "intrunirea" doar pentru ... nu cadem de marlani ??? PS chiar va rog pe toti sa va exprimati parerea (chestii de genul asta ne ajuta in procesul de cunoastere al aproapelui ) Editat Martie 27, 2007 de Andrei_r5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Eu voi fi prezent sambata la party...nu stiu daca o sa fiu cu motoru sau nu...dar daca sunt pe 2 roti am loc liber care vrea - maxim 60 kg ca altfel fac uilii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Bafta la examen !!! In alta ordine de idei: legnakrad zice :"ne vedem sambata la un cico" neo zice :"daca iau, vineri cu toata lumea" Alexa zice:"ma gandeam poate vinerea asta (daca nu se supara Andrei r5) sa mutam intalnirea pt sambata la 19:00 si apoi sa mergem acolo " Nu inteleg nimic DAR nu inteleg nici de ce TREBUIE sa schimbam noi data sau ora "intrunirii" noastre pentru ca are loc o petrecere nu stiu cand, nu stiu unde, a nu stiu cui ... cred ca era de bun simt sa ne intalnim vineri la 19:00 iar daca cineva vrea sa mearga si sambata la party ..."feel free to do it !". Problema este una principiala : Italia Motors vor sa faca o petrecere cu mancare si bautura platita de ei (din cate am inteles eu) si sa ne mutam noi "intrunirea" doar pentru ... nu cadem de marlani ??? PS chiar va rog pe toti sa va exprimati parerea (chestii de genul asta ne ajuta in procesul de cunoastere al aproapelui ) cred ca are dreptate Micutzu, si mie imi suna ariurea... daca e petrecerea lor, n-o sa mergem noi acolo la 7 "sa fim primii"; barul ala e destul de mic oricum... eu vin vineri asa cum ne-am obisnuit, mai vedem atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 in primul rand, lui neo si lui DHL : multa bafta la examen!!! in al 2-lea rand,sunt de acord cu Andrei r5 : nu are rost sa ne mutam noi ziua intrunirii ptr party-ul respectiv!! cine vrea sambata party, poate avea party, dar cred ca ar trebui sa aiba loc si intrunirea noastra de vineri! legnakrad : vecine, pune mana si scoate cazierul ala mai repede ca sa iei si tu examenul!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate