dabix Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 (editat) Mi-am scos motorul din garaj si merge brici, multumita lui niki . Si cum se anunta anunta vreme frumoasa pentru week-end, am de gind sa-i dau o raita prin Bulgaria pina la Valiko-Tarnovo. care va inscrieti ? Editat Martie 6, 2007 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Ce se intampla in Bulgaria asta de a devenit peste noapte atractia motociclistilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Ce se intampla in Bulgaria asta de a devenit peste noapte atractia motociclistilor? Cred ca este doar ideea de "strainatate". In plus, prin decembrie cel mai bine era sa ne deplasam spre sud ca deh.... poate si acum e acelasi principiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 Eu n-am fost niciodata pina acum in Bulgaria. De aia vreau ca week-end-ul care vine sa fac si eu o plimbare prin vencini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 La intors neaprat sa ai fix 2 euro la tine ca altfel nu te intelegi cu bulgarii la trecut podul. Nu primesc decat euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 La intors neaprat sa ai fix 2 euro la tine ca altfel nu te intelegi cu bulgarii la trecut podul. Nu primesc decat euro. daca sunteti mai multi....va lasa sa treceti ceva de genu - "hai ma da-i drumu, nu ma mai stresa" nu stau astia in 2 motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 Daca merg cu o motocicleta care nu e pe numele meu ma lasa sa trec ? Trebuie ceva de genul : procura? Sau pot trece linistit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 Daca merg cu o motocicleta care nu e pe numele meu ma lasa sa trec ? Trebuie ceva de genul : procura? Sau pot trece linistit ? Da, ai nevoie de procura sau impternicire daca este pe firma. Eu am avut la mine de 2 ori imputernicirea si nu m-a intrebat nimeni de ea, a 3 oara am zis ca nu mai trebuie si atunci am fost intrebat la vama daca am imputernicire. Era cat pe ce sa nu pot trece. Pt firme este mai simplu o imputernicire cu antet semnata si stampilata si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 La intors neaprat sa ai fix 2 euro la tine ca altfel nu te intelegi cu bulgarii la trecut podul. Nu primesc decat euro. Sau treci fara sa ii mai intrebi de sanatate. Astfel nici ei nu au sansa sa te intrebe pe tine de sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Da, ai nevoie de procura sau impternicire daca este pe firma. Eu am avut la mine de 2 ori imputernicirea si nu m-a intrebat nimeni de ea, a 3 oara am zis ca nu mai trebuie si atunci am fost intrebat la vama daca am imputernicire. Era cat pe ce sa nu pot trece. Pt firme este mai simplu o imputernicire cu antet semnata si stampilata si gata. Nu e pe firma, e pe persoana fizica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Dar daca motorul este pe leasing? Este aceeasi situatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 (editat) Dar daca motorul este pe leasing? Este aceeasi situatie? DA! Iti trebuie procura de la firma de leasing! Desi se poate sa nu fi intrebat, legal trebuie sa ai procura! Editat Martie 8, 2007 de newprofiler1978 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Martie 8, 2007 Autor Share Postat Martie 8, 2007 DA! Iti trebuie procura de la firma de leasing! Desi se poate sa nu fi intrebat, legal trebuie sa ai procura! Si se ia asa de greu procura aia ? Sau doar e o chestie de timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Si se ia asa de greu procura aia ? Sau doar e o chestie de timp. Timp... Anyway...bafta la plimbare. Io m-am scarbit de atata Bulgheria cat am auzit pe aci si nici nu cred ca voi fi pe acolo asa curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 seen that.... done that ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Martie 8, 2007 Autor Share Postat Martie 8, 2007 seen that.... done that ! Pai si ce nu mai merge oadata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 parerea mea este ca cel mai bine intrebi la consulatul bulgar sau si mai bine la politia de frontiera (dai un telefon si te lamuresc ei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 parerea mea este ca cel mai bine intrebi la consulatul bulgar sau si mai bine la politia de frontiera (dai un telefon si te lamuresc ei). Mare greseala, de fiecare data cand suni inevitabil vorbesti cu o alta persoana care o sa-ti spuna in mod sigur o alta varianta total diferita fata de ceea auzita inainte. Eu am sunat de 3~4 ori sa fiu sigur chiar la punctul de trecere a frontierei, dupa ce am primit 5 raspunsuri am adunat toate actele posibile si am plecat la drum. Cine vrea deruta si panica suna la ambasada sau politia de frontiera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Mare greseala, de fiecare data cand suni inevitabil vorbesti cu o alta persoana care o sa-ti spuna in mod sigur o alta varianta total diferita fata de ceea auzita inainte. Eu am sunat de 3~4 ori sa fiu sigur chiar la punctul de trecere a frontierei, dupa ce am primit 5 raspunsuri am adunat toate actele posibile si am plecat la drum. Cine vrea deruta si panica suna la ambasada sau politia de frontiera poate ai fost tu mai ghinionist. am ideea cu politia de frontiera si consulat pentru ca am primit acelasi raspuns in ambele locuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Martie 9, 2007 Autor Share Postat Martie 9, 2007 Deci pina la urma cine vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Friend Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Mergeti linistiti, la pod la Giurgiu nu trebuie platit nimic, politia e OK. Trebuie sa aveti la voi cartea verde. Eu am trecut o data fara, o data cind n-o aveam m-au refuzat.(politicos de altfel). Acum am facut cartea verde si nu mai e nici o problema. In vama in general se sta doar pentru conversatii cu vamesii despre moto(ce model e, cit costa si altele).In rest drumuri OK, circulatie mai linistita, mancare buna si ieftina. Si daca te opreste vreun politist te intelegi cu el. Iar tara straina n-as prea numi-o. Pot sa fi surprins cind mai gasesti cite un bulgar care vorbeste f bine romaneste. De la bunici, de la rude mai indepartate. E o experinta interesanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Martie 9, 2007 Autor Share Postat Martie 9, 2007 Ok. Loc de intilnire OMV Eroii revolutiei, linga City Mall, ora 8:00 cu plecare la 8:30, 9: cel tirziu. Intentia : de a pleca spre Valiko-Tarnovo. Daca cineva din anumite motive nu poate, schimbam traseul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasser Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 (editat) La ora 9 fara 10 maine dimineata (Sambata 10.03.2007) sper sa fiu acolo cel tarziu .. daca nu va prindem pe drum .. eu si inca un amic ... buc-veliko -buc viteza medie 120km/h .. in statie la OMV voi veni Cine nu vrea sa vina e binevenit sa stea acasa ) Editat Martie 9, 2007 de sasser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Martie 9, 2007 Autor Share Postat Martie 9, 2007 La ora 9 fara 10 maine dimineata (Sambata 10.03.2007) sper sa fiu acolo cel tarziu .. daca nu va prindem pe drum .. eu si inca un amic ... buc-veliko -buc viteza medie 120km/h .. in statie la OMV voi veni Cine nu vrea sa vina e binevenit sa stea acasa ) Grseala mea. Am uitat sa specific. E vorba de Duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Greseala mea. Am uitat sa specific. E vorba de Duminica. tare, man dupa aceea nu stiati de ce nu v-ati intalnit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate