ariciu Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 dar mai organizat organizati suntem dar stai tu 3 ore sa bagi benzina si sa vb la tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nec+ultra Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Vinerea asta va mai vedeti la 19.30 la Billa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 Nu mai intrebati daca e vineri e billa. organizati suntem dar stai tu 3 ore sa bagi benzina si sa vb la tel man nu vorbeam in interes propriu ramasese pedro cu cbr pe la compozitorilor si ne.am dus sa.l recuperam pt ca nu suntem tovarasi doar de conjunktura. e k ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 ne-a mancat in <bip> sa ne luam dupa porsche-le ala... vreau si eu... sa se ia porsele ala dupa mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 poate ne mai intalnim cu el l-am vazut ieri la IDM Club ne vedem diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Aprilie 13, 2007 Autor Share Postat Aprilie 13, 2007 (editat) sakale dar te inclini. treci diseara pe la billa ? Editat Aprilie 13, 2007 de Cavantu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Ia uite dom'le avem "reisari" in DrT, cand va fac o Cheia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Ia uite dom'le avem "reisari" in DrT, cand va fac o Cheia? Mah dar rau te-ai facut... mai tii minte cand te ascundeai dupa geamul CB-ului pe Autostrada Soarelui sa treci de 150... ehh... ai uitat acum. Glumesc Ti-ai facut Honda ca parca aveai nu stiu ce probleme la instalatia electrica ? P.S. Eu stau de aproape 1 sapt si probabil voi mai sta inca tot atat pe bara, ca am entorsa de gr 2 la piciorul drept... nu am cazut cu motorul, doar am jucat ceva sport si am exagerat, asta e, bine ca e doar atat si nu mai mult... Hai bafta tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Pffff si mi s-a parut ca te vazusem la Italia Moto party. Nasol man, chiar speram sa faci o Cheia cu mine ca deh acum avem cu ce. Da intrase nu stiu ce mizerie la un conector pe acolo, si-a bagat Balamuc ochiu si a rezolvat treaba. Sper sa ne revedem cu bine . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 e vreun salon de moto weekendu' asta? poate facem si noi o gasca sa mergem sa cascam ochii...ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 uichendu viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 saptamana asta va vreau iar pe toti in formatie completa ca sapt trecuta a iesit frumos sa lasat cu plimbareli hai ca ne vedem la 19.30 la locu cu pricina si vedem noi ce facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 saptamana asta va vreau iar pe toti in formatie completa ca sapt trecuta a iesit frumos sa lasat cu plimbareli hai ca ne vedem la 19.30 la locu cu pricina si vedem noi ce facem See u there ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b.i.k.e.r Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 sambata, cel putin 4 din grupul posesorilor de GS 500 + un posesor de bandit (bulibasha), mergem spre smaeb. doar eu si bulibasha suntem din dr. taberei dar sper sa-i primiti si pe ceilalti alaturi de voi. stabiliti o ora de intalnire. noua ne-ar conveni ora 10 sau 11. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 sambata, cel putin 4 din grupul posesorilor de GS 500 + un posesor de bandit (bulibasha), mergem spre smaeb. doar eu si bulibasha suntem din dr. taberei dar sper sa-i primiti si pe ceilalti alaturi de voi. stabiliti o ora de intalnire. noua ne-ar conveni ora 10 sau 11. Pai la mare/munte nu mergeti ? La salon "pierdeti" doua-trei ore bune ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 hallo! ne mai intalnim vineri? Poate stabilim atunci. Avand in vedere incidentul din Billa de vineri 20 aprilie, propun sa ne intalnim la Academia Militara pe platou, tot vineri, tot ora 19-19:30 Pentru cei care nu stiu sau nu au fost pe 20, ne-a "rugat" o patrula de politie sa nu ne mai grupam in parcare la Billa pentru ca s-a facut reclamatie din partea magazinului....probabil deranjam babele din parcare...deh e proprietate privata nu ai ce face! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Academia Militara suna chiar mai bine insa eu cred ca se va comenta impotriva noastra si aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Academia militara sa fie Ne vedem vineri ! Bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Nici mie nu prea imi suna "ok" academia militara ca punct de intalnire pentru motociclistii din dr taberei cartierul e mare , nu pot sa cred ca ne putem impotmoli in Billa / Ac Militara Eu ma gandeam la : - parcarea din fata cinema Favorit - parcarea BCR de pe Blv Timisoara - terasa Shogun sau veniti si voi cu alte locatii din Drumul Taberei...academia militara nici macar nu e in sectorul 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Aprilie 24, 2007 Autor Share Postat Aprilie 24, 2007 Nu poti la bcr fak aia figuri. Incercam vineri la parc si ne sfatuim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 cred ca nu conteaza daca Academia nu ar tine de Dr Taberei , e ditai locul si , pana ne gonesc si de aici , mi se pare mai potrivit decat toate celelalte locatii propuse . ne vom supune insa majoritatii . sau ne vedem de treaba . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 ne vom supune insa majoritatii . perfect de acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 mi se pare aiurea la academie , nu ii dati satisfactie lu sacal care e un mare lenes !! mai bine veniti la mine in fatza blocului , e si un parculetz , ne putem da si in leagan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 deci avem inca 1 "optiune" - parcarea din fata cinema Favorit - terasa Shogun - in fata blocului lu' Ariciu' alte idei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 sau in locul patinoarului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate