PoliBuc Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 Cand vrei, ne putem intalni la mine la garaj (in spatele blocului meu), mai basmim, pana da cotu' ierbii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Cand vrei sa " basmim " ? Ai spirtiera la garaj pt. un " ceai " ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Cand vrei, ne putem intalni la mine la garaj (in spatele blocului meu), mai basmim, pana da cotu' ierbii. Cred ca va stiu, sunteti mai multi prieteni care stati la garaj. Pai, cu proxima ocazie iti fac o vizita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 (editat) Cand vrei sa " basmim " ? Ai spirtiera la garaj pt. un " ceai " ?Buna idee. Un fierbator face acelasi lucru, nu ? Poate dau un "ceai" sambata viitoare, mai pe la 11 asa. Vorbim la tel. pt. amanunte. Cred ca va stiu, sunteti mai multi prieteni care stati la garaj. Pai, cu proxima ocazie iti fac o vizita Uite ca se intrezareste ocazia. "Ceaiul" de la garaj (vezi Hornet60). O sa ai tel. meu Editat Februarie 2, 2014 de PoliBuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Confirm prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Daca tot serviti un ceai, poate sa mai vina un motociclist dintr-un bloc vecin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Daca tot serviti un ceai, poate sa mai vina un motociclist dintr-un bloc vecin ? Ceaiul a fost baut sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Ceai mai este, timp sa fie ! Sa vedem ce mai este pana sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 ...nu mai zice nimeni... nimic in Dr. Taberei? Salut din Valea Ialomitei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 salut mai nou tot din valea ialomitei.aici ne gasesti https://www.facebook.com/groups/134309953404756/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Salut, desi stau de ceva timp in Drumul Taberei, abia astazi mi-a picat fisa de a ma prezenta oficial pe grupuletul de pe forum. Deci, stau in Drumul Taberei, pe langa Liceul Eugen Lovinescu, careva prin apropiere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Eu stau in spatele liceului pe Valea Calugareasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Si ? Nu facem si noi ceva ? Poate ne adunam intr-o seara la o plimbare/vorba buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Si ? Nu facem si noi ceva ? Poate ne adunam intr-o seara la o plimbare/vorba buna. Repet, ai mai multe sanse de interactiune aici: https://www.facebook...34309953404756/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Salut, desi stau de ceva timp in Drumul Taberei, abia astazi mi-a picat fisa de a ma prezenta oficial pe grupuletul de pe forum. Deci, stau in Drumul Taberei, pe langa Liceul Eugen Lovinescu, careva prin apropiere ? Eu stau in spatele liceului pe Valea Calugareasca Si eu am stat pe acolo, poate ne adunam intr-o seara, ceva, ca si pe mine ma ard palmele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Repet, ai mai multe sanse de interactiune aici: https://www.facebook...34309953404756/ O sa intru si acolo. Si eu am stat pe acolo, poate ne adunam intr-o seara, ceva, ca si pe mine ma ard palmele. Pai hai sa stabilim ceva. Ajunge careva la Arc in seara asta ? Voi ajunge pe acolo in jur de 19:00, in seara asta. Daca ajunge careva sa dea un semn ceva, mai schimbam o vorba si eventual poate venim impreuna spre casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Cred ca ajung eu, ca am o treaba in zona. Dar sunt per pedes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Pai daca ajungi prin zona, da un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Mai bine ar fi sa repunem pe picioare intalnirea saptamanala si sa stabilim un loc,zi,ora ,in trecut se mai tinea vinerea seara pe la parc partea spre Romancierilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Mai bine ar fi sa repunem pe picioare intalnirea saptamanala si sa stabilim un loc,zi,ora ,in trecut se mai tinea vinerea seara pe la parc partea spre Romancierilor. S-a mai incercat, Neutralule, fara succes, insa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Free beer ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrs Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Salut, desi stau de ceva timp in Drumul Taberei, abia astazi mi-a picat fisa de a ma prezenta oficial pe grupuletul de pe forum. Deci, stau in Drumul Taberei, pe langa Liceul Eugen Lovinescu, careva prin apropiere ? unde mai exact ? eu stau pe pascani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 unde mai exact ? eu stau pe pascani Pe strada pestera scarisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Din mai in colo, o sa ne tot intalnim.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Salutare oameni buni va asteptam la evenimentul de deschidere a sezonului moto organizat de SlowRiders - parada +party aici aveti evenimentul pe FB https://www.facebook...06848179376157/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate