SharaK Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Pai nu am zis ca mergem duminica la berica? Eu ma bag..iarna beau mai mult vin de tara, bere foarte rar, asa ca o consider delicatesa.. Cred ca mai ai numarul meu, vorbim.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Dap! ne auzim maine Cine are sa imi imprumute si mie o cheie de bujii de 18mm ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Gata! am ramas pieton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Dap! ne auzim maine Cine are sa imi imprumute si mie o cheie de bujii de 18mm ? Sa nu spui ca este cheia de bujii de Dacie ! Tocmai m-am incurcat, prin garaj, de una d'aia articulata, poate ma scapi de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 aia de dacie e de 21... asta ar fi culmea sa am dacie si sa nu am cheie de bujii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Scuze este mult de atunci, am uitat de cat era si, azi, cand m-am impiedicat de ea ... n-am masurat-o. Oricum, este meritoriu ca posezi asa ceva si daca este cea din poze, sincer BRAVO, la cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Iesim la o bere asta seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Iesim la o bere asta seara? Iesim..terasa de la strand e ok ? ora 20:00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 dap la 20 e bine... vine si tovarasul meu cu CBRul deci 4 pana cum ? care mai doreste care mai pofteste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 E ok, hyena daca e merg si eu cu tine? Vi cu masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 nu cred... as vrea sa bag o bere vrea careva sa ne vedem in statie la drumetul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Avand in vedere ca Motociclism.ro nu merge de multe ori, am deschis pe facebook un grup pentru o mai buna comunicare intre noi... http://www.facebook.com/groups/134309953404756/ ps. incercam sa pastram doar persoanele cunoscute in grupul de pe facebook..asa ca dam add doar celor ce au venit la intruniri sau cunosc pe cineva din interiorul grupului..ca altfel se alege praful.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 (editat) Avand in vedere ca Motociclism.ro nu merge de multe ori, am deschis pe facebook un grup pentru o mai buna comunicare intre noi... http://www.facebook.com/groups/134309953404756/ ps. incercam sa pastram doar persoanele cunoscute in grupul de pe facebook..asa ca dam add doar celor ce au venit la intruniri sau cunosc pe cineva din interiorul grupului..ca altfel se alege praful.. Bafta....Am anulat eu cererea ca sa nu te mai obosesti Editat Februarie 10, 2013 de Kostin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Bafta....Am anulat eu cererea ca sa nu te mai obosesti Ideea este sa spuneti si voi care sunteti cand dati add..adica sa stiu ca sunteti din dr taberei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Imi pare rau ca n-am ajuns ieri, am avut in vizita un prieten si nu-l puteam lasa cu ochii in soare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Soare astea, facem de-o intalneala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Eu abia sambata voi fi din nou posesor de mobra daca ma asteptati, ies cu cea mai mare palcere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Ahm, sa vedem cu vremea in weekend, dar daca e ok, bagam ! Oricum vreme urata cu ploaie si astea zilele astea si apoi soare si ghiocei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Si apoi zapada, cica asa se anunta in martie. Intr-un fel ma bucur, ca m-as fi ofticat rau sa iasa toti cu mobrele si eu sa ma uit la a mea demontata. @biancocelleste: bravo, ce iti iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bodao Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Si apoi zapada, cica asa se anunta in martie. Intr-un fel ma bucur, ca m-as fi ofticat rau sa iasa toti cu mobrele si eu sa ma uit la a mea demontata. @biancocelleste: bravo, ce iti iei? ....numai tu....am ramas "proptit" in niste o-ringuri la sist de racire, si nu o am nici la indemana....o tin la cernica la un prieten cu garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Eh, daca nu o tii in sufragerie, la indemana... mai o muzica, mai o bere, mai un surub... ) La mine e vorba de mai mult de un o-ring... saraca e trasa pe dreapta de vreo 2 ani si ceva, are nevoie de multa dragoste Vorbeste cu Razvan (metricmotion) daca ai nevoie de piese... are preturi f bune si aduce cat de cat rapid, depinde de piesa, de unde vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bodao Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 ms. dar ma descurc, problema mea e ca nu este la indemana, dar si cand o aduc.....cred ca as fi in stare sa ma si culc pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 -Eu mai am asigurare pana pe 20 martie, poate peste doua sfarsituri de saptamana, daca e sa fie vremea mai ok, ies si eu la o tura prin bucale..de vineri cica se strica vremea.. -Ce spuneti, in aprilie incercam o Bulgaria ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 -Eu mai am asigurare pana pe 20 martie, poate peste doua sfarsituri de saptamana, daca e sa fie vremea mai ok, ies si eu la o tura prin bucale..de vineri cica se strica vremea.. -Ce spuneti, in aprilie incercam o Bulgaria ? -Hai ma, sambata vreau sa fac drive testul! E a 3-a saptamana in care in timpul saptamanii timpul e frumos si in week end se fute treaba X( -Incercam, incercam, bani sa avem Am nevoie de un device care sa masoare curentul din baterie. Anybody ? Geo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Prezent. Avem. Facem. Diseara dupa ora 19. Over and out E un aparat batran de cand lumea, reparat si peticit, un Mavo pt cine stie... dar isi face treaba. Apropos, ce baterie mai masori? Ai vandut mobra fara baterie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate