SharaK Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Bafta cu Kawa, sper sa ne vedem in curand la o bere ceva sa o uzi Stai la rand cu udatul In fine, cand iesim si noi la o berica ceva ? Iarna suntem sticlisti, vara motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyG Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Stai la rand cu udatul In fine, cand iesim si noi la o berica ceva ? Iarna suntem sticlisti, vara motociclisti Eu pot in orice seara, dupa ora 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Nu te intereseaza un GSR 600 din 2008 ? ba da, ma va interesa cand voi avea bani de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Maine e vreme frumoasa, motociclim ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Maine e vreme frumoasa, motociclim ? Eu nu...voi aduce motorul cand vor fi 15 grade constant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyG Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 Maine e vreme frumoasa, motociclim ? Eu asa baga un moto , dupa ora 15 cand vor fi 12 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 Eu asa baga un moto , dupa ora 15 cand vor fi 12 grade Pe la ora aia cred ca o sa fiu prin centru, dar ne auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyG Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 Pe la ora aia cred ca o sa fiu prin centru, dar ne auzim. daca e ceva baga un call 072.999.72.98. spor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 Daca nu primeam telefon sa ma duc la fotbal, nu m-ar fi deranjat sa fi fost pasagerul unui om cu suflet mare Ultimele zile au fost groaznice ( pe alocuri ) pentru mine. Daca nu se leaga nimic nici cu kawa asta sau cu sradul de la cucuietii din deal, cred ca renunt la motociclism sezonul asta ) efectiv nu ma mai tin nervii. E frustrant sa stai cu banii in buzunar si sa nu iti gasesti nimic din ceea ce vrei Edit: multi baieti de p'acilea imi dau linkuri cu mobre la vanzare. Chiar apreciez si nici nu ma asteptam. Ceea ce nu stiu ei, insa, e ca deja visez tot ceea ce este [e bikeshop, probike, tocmai, mercador, okazii si alte siteuri de genul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 @biancocelleste te iau eu pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 ati iesit azi ? eu am vazut la grozavesti can ma duceam la fotbal un card de motorete: 4-5 buse, 2 cbr rr, 1 spyder si pe restul nu i am retinut care ce avea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 Colegu cu DR-u era azi pe la ciurel cu pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyG Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 ati iesit azi ? eu am vazut la grozavesti can ma duceam la fotbal un card de motorete: 4-5 buse, 2 cbr rr, 1 spyder si pe restul nu i am retinut care ce avea Am iesit ! Am fost la o tura mica prin centru cu Vasile sa ne cunoastem mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 si, e baiat de gasca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyG Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 (editat) si, e baiat de gasca ? tot respectul ! Trebuie sa imi cumpar o toba neaparat, cand trecea pe langa mine parca nu existam cu astea a mea stoc Editat Martie 3, 2013 de JohnyG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 (editat) Colegu cu DR-u era azi pe la ciurel cu pasager Eu? nu eram cu pasager... eram cu ghiozdan in spate Cand bagam si noi o intalnire la gramada... ? Editat Martie 3, 2013 de Hyena986 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 (editat) Tot respectul ! Trebuie sa imi cumpar o toba neaparat, cand trecea pe langa mine parca nu existam cu astea a mea stoc Ma exaltezi, la cum e nici macar nu pot spune ca am toba . Eu? nu eram cu pasager... eram cu ghiozdan in spate Cand bagam si noi o intalnire la gramada... ? Seara, sau tot asa in weekend ! Editat Martie 3, 2013 de VasileGrigore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 Pai eu am zis in weekend... Sambata pe la ora 13 in parcare la Bila e bine ? Astept sugestii http://www.facebook.com/events/172870136193604/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyG Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 (editat) Pai eu am zis in weekend... Sambata pe la ora 13 in parcare la Bila e bine ? Astept sugestii http://www.facebook.com/events/172870136193604/ Sambata cred ca e mai bine, Duminica vad ca ploua... si sambata e partial inorat dar nu-i problema Trebuie actualizat si aici, poate multi nu au feisbook Editat Martie 5, 2013 de JohnyG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Musai trebuie actualizat si aici! Am primit confirmarea, maine dimineata am toata suma de bani, joi va fi ziua cea mare. hiiiii ma simt ca un copiul care isi asteapta jucaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnduZ. Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Mi-ar placea si mie sa vin, dar daca se tine putin mai tarziu sambata, pentru ca mi-am luat o mobra noua si vin cu ea tocmai de la Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Duminica asta am iesit dar deja pe seara se facuse frig, daca iese toata lume care confirma vedem ce se decide. Mi-ar placea si mie sa vin, dar daca se tine putin mai tarziu sambata, pentru ca mi-am luat o mobra noua si vin cu ea tocmai de la Sibiu Ce moto iti iei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnduZ. Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Un GSR din 2007, si trebuie sa mai am putina rabdare sa termine baiatul de la care l-am luat cu niste acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Un GSR din 2007, si trebuie sa mai am putina rabdare sa termine baiatul de la care l-am luat cu niste acte Da, frumos motor. Hai ca vedem cum facem in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 cred ca ne vedem sambata la ora 14:00, in parcarea de la Billa langa Mc'donald's Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate