liviu_pyt Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 chiar daca ploua, cei care pot sa se duca la inmormantare sper ca o vor face... suntem o familie... e ultimul lui drum....facetzi asta pt el... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Voi incerca sa ajung. Dumnezeaiu sa-l odihneasca in pace! E foarte trist ce s-a intamplat si cei care se fac vinovati ar trebui sa fie trasi la raspundere. Oare o va face cineva ? Oare vinovatul doarme linistit acum ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdannlb Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 vinovatul, adica vinovata, e in stare grava ... nu stiu de ce, dar nu-i doresc sanatate ... judecati-ma daca vreti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 macar cei care sunt in bucuresti sa vina degeaba umplem forumul cu multe cuvinte de intalnire la inmormantare, iar vor veni cativa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 Seful meu este motociclist. Un tip tare fain. Astazi m-a lasat sa scriu o stire pe prima pagina, in care am incercat sa trag un semnal de alarma legat de moartea atator motociclisti... Pt Gore nu pot face nimic... Nu am putut decat sa mentionez ca inmormantarea este maine... RIP... Raiul motociclistilor are usa deschisa pt tine, copile... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Dumnezeu sa il aibe in grija acolo sus...plange si cerul pentru inca un om la pamant... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 vinovatul, adica vinovata, e in stare grava ... nu stiu de ce, dar nu-i doresc sanatate ... judecati-ma daca vreti Da, dar am inteles ca si cei de la ambulanta au gresit intr-un mod capital.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdannlb Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 ai dreptate, am uitat sa mentionez asta .. oricum nu mai conteaza, nu-l mai poate readuce nimeni printre noi .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unforg1ven Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 care poate veni maine? dati si voi cu subsemnatul, ar fi trist sa fie doar 2-3 motoare... eu zic punct de intalnire in fata la primaria sector 1 in capul strazii la titulescu la ora 11:45!!! deci? care vine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 (editat) Eu vin. Mi-am lasat motorul in fata redactiei, pt ca m-a plouat azi ca naiba si sunt cobza de racita. Am facut un soi de temperatura. Vin si daca am 42 febra. 11.45. Editat Martie 21, 2007 de Kali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 care poate veni maine? dati si voi cu subsemnatul, ar fi trist sa fie doar 2-3 motoare... eu zic punct de intalnire in fata la primaria sector 1 in capul strazii la titulescu la ora 11:45!!! deci? care vine? Pe Banu Manta, la Primarie, 11.45 ? am sa fiu acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgegogu Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Si eu am sa vin chiar daca ninge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 vine cineva sa ma ia din fata de la victoriei la ambasada acolo?ca nu stiu daca ma descurc ... la 11.35? add puya123123 pe yahoo sau nu stiu..dati un sms pe 0742 437 394..cine poate sa ma ia..vin cu moto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unforg1ven Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 "Pe Banu Manta, la Primarie, 11.45 ? am sa fiu acolo." exact! pana acum suntem doar 4... sper din tot sufletul sa nu aibe dreptate - catutza "Posted Today, 10:03 PM macar cei care sunt in bucuresti sa vina degeaba umplem forumul cu multe cuvinte de intalnire la inmormantare, iar vor veni cativa." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Sper sa pot veni. Ar fi a doua inmormantare la care particip intr-o saptamana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 ...cine se poate duce sa se duca... este pacat sa nu o faca... cu sau fara motor... macar atat merita... a murit pentru o pasiune...care poate pentru el si poate pentru multi altii insemna totul... odihnestete in pace ... nu l-am cunoscut dar imi pare rau poate mai mult decat daca l-as fi cunoscut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 ar avea ceva daca as venii cu scuteru? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unforg1ven Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 cu siguranta nu!!! sa fi prezent acolo e tot ce conteaza! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Pauza mica de pranz - vin cu moto, aprind o lumanare si plec, nu dati in mine ca nu pot sta la toata ceremonia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 la 11:45 in fata la primaria sectorului 1? o sa fiu acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Vin si eu cu BBGabi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 deci a ramas ca loc de intalnire pe banu manta la primarie la 11.45 o sa fiu acolo nu l-am cunoscut dar nici nu trebuie e ca si cum am fi alergat ani de zile pe motor in sufletul motociclistului toti iti sunt prieteni am fost la reconstituire atunci cu baietii de la arc dumnezeu sa il odihneasca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unforg1ven Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 suntem doar 10 pana acum (care au anuntat oficial ca vin), haideti oameni buni faceti un efort si veniti mai multi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Si eu vin sigur!! dar fara moto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b3lz3buth_666 Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Deci ultima vizualizare am avut-o la pagina 20, am citit aceste ultime pagini shi nu pot sa zic decat ca mi s-a facut pielea ca de gaina shi imi dau lacrimile...SINCER! Va multzumesc mult de tot! in numele restului de prieteni ai lui Robert shi familiei lui pentru acest sprijin acordat moral, toate astea pentru un copil care a trait pentru un vis, o pasiune, aceeashi ca a voastra. Va multzumesc din suflet shi sa ne fereasca, mai ales sa va fereasca, Dumnezeu de asemenea repetari de evenimente. Oare de ce suflete puerile mai e nevoie sa cada ca sa ne dam seama ca sisitemul sanitar shi de ambulantza, este o gluma proasta? In fine.. Incaodata vreau sa va felicit pt efortul pe care il facetzi pt sufletul acestui copil, prieten... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate