mishu_canishu Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Mai mult ca sigur se vor forma 2 grupuri, unul care merge cu 130 sau mai mult si al doilea max 100. Nu este nici o problema, stabilim puncte de popas si ne asteptam uni pe ceilalti. Din experienta turelor trecute asteptarea nu depaseste 15 minute. Ma inscriu si eu in grupul max. 100Km/h. Ne-am intors. O zi superba, un traseu excelent. Cateva poze si din Pestera Muierilor. La final un camion rasturnat dar fara victime. Salutare Bogdan! Eu sunt cel care ți-a făcut semn că e radar cu cameră! Dar te lăsaseră cam în urmă băieții, că tocmai ieÂşeam dintr-un bar când a trecut Doru Âşi alți câțiva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Misule ai fost pe faza. Mii de multumiri. Luam radaru sigur ca aram varza. La prima intalnire .Mi-a placut cum suna motorul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Salutare Bogdan! Eu sunt cel care ți-a făcut semn că e radar cu cameră! Dar te lăsaseră cam în urmă băieții, că tocmai ieÂşeam dintr-un bar când a trecut Doru Âşi alți câțiva! Te-am vazut si eu Misule. Cred ca mai erai cu doi baieti, iar tu aveai vesta reflectorizanta. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 O plimbare frumoasa, se vede dupa poze Va rog pozele sa le puneti in continuare in topicul dedicat -> /index.php?showtopic=85831 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Dorumaster a trecut pe langa noi cand veneam de la plimbare Pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 (editat) aq ma oftik k nu am si io un motor k lumea poate la anu ne intalnim prin buc va salut q farul Editat Martie 18, 2007 de Byker_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Am pus si dincolo poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 Afost f. placuta plimbarea..... iar grupul de nota 10+ .... vor mai urma si alte plimbari <misucanisu> daca te observam asi fi fost bucuros sa stam de vorba , te salut! <kali> am vazut un grup pe autostrada dar eram putin cam grabit , te pup ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stapanu Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 DA!DA!DA!....Totul a fost perfect...organizarea.....grupul Asteptam cu interes urmatoarea iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kraven Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Cateva poze le gasiti si aici /index.php?...pid=671487& ,poze de la Petromul din Pitesti Toate cele bune!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Da, noi eram: Silvi_28, Mutulica si eu. Io eram aia cu vesta reflectorizanta, care rula aproape de linia intrerupta, sa ne vada bizonii de departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate