asdfghjk Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Am pus aici cateva poze facute pe drum azi. http://www.forumbmw.ro/index.php?topic=372.0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Ne-am intors. O zi superba, un traseu excelent. Cateva poze si din Pestera Muierilor. La final un camion rasturnat dar fara victime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unforg1ven Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Am pus aici cateva poze facute pe drum azi. http://www.forumbmw.ro/index.php?topic=372.0 a trebuit sa fac cont acolo sa le vad:) foarte misto excursia. multamim pentru initiativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 nu se poate sa le afisati si aici ca m-am saturat sa ma tot inregistrez pe forumuri doar ca sa vad niste poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unforg1ven Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 (editat) si am revenit cu pozele nu mai stau sa scriu impresii ca sunt frant. poate maine detalii am numai cuvinte de lauda pentru grupul de azi. Editat Martie 17, 2007 de unforg1ven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Poze de la Polovraci - Pestera Muierii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Super frumos ! Dar am observat ca erau aproape numai bmw-uri p-acolo ? in afara de R1 acela ? Nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Wrong 1 FJR 1 FAZER 1 maxi scooter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorola Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 mi-a placut mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 (editat) Din pacate eu nu am putut sa merg in plimbarea asta......next time. Pun eu poze pentru ca Doru nu mai poate (are la attachments- global space left - 4.5 kb.....Admini???De ce?) Editat Martie 19, 2007 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 (editat) Uite poze si de la noi, cu intarziere, ca a durat pana ne-am dat seama cum se dau jos pozele din telefon... Povestea e in felul urmator: Cristache si cu mine + pasagera/prietena mea ne-am despartit de grupul principal si am luat-o de la Polovragi in sus, spre Cabana Petrimanu (cred ca asa ii zice) cu intentia de a ajunge apoi in Brezoi. A ramas la stadiul de intentie, din motive care se observa mai jos. Chiar si asa am reusit sa facem 34 km de drum de munte pe o vreme si in niste locuri foarte frumoase. La vara facem drumul pana la capat. Editat Martie 19, 2007 de ali baba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Frumoasa plimbarea. Bravos Next time give a call. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Nice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 ... La vara facem drumul pana la capat.... F. misto zona. Daca tot ajungeti pe-acolo nu ratati un traseu superb, de la Valea Macesului (intre Voineasa si Vidra) e un drum care urca pe stanga (intrebati localnicii), i se spune drumul strategic. Merge numai pe la 1500-2000 de metri altitudine si la sfarsit da in Transalpina de unde o puteti lua ori spre Ranca-Novaci ori inapoi spre Obarsia Lotrului-Vidra. Recomand luna iulie-august pt. ca in iunie am gasit zapada si am facut cale intoarsa. Mai multe detalii gasiti in topicul asta si asta Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 F. misto zona. Daca tot ajungeti pe-acolo nu ratati un traseu superb, de la Valea Macesului (intre Voineasa si Vidra) e un drum care urca pe stanga (intrebati localnicii), i se spune drumul strategic. Merge numai pe la 1500-2000 de metri altitudine si la sfarsit da in Transalpina de unde o puteti lua ori spre Ranca-Novaci ori inapoi spre Obarsia Lotrului-Vidra. Multumesc. S-a notat. E posibil ca Cristache sa fi prins in plan traseul asta oricum, pentru ca am programat 3-4 zile de coclauri la rand in zona. Next time give a call. Will do. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Foarte frumoase pozele. Felicitari pentru excursie. Data viitoare vin si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Ne-am intors. O zi superba, un traseu excelent. Cateva poze si din Pestera Muierilor. La final un camion rasturnat dar fara victime. Frumoase poze si cred ca si plimbarea ! FJR -ul merge bine ? Multumit de el ? Uite poze si de la noi, cu intarziere, ca a durat pana ne-am dat seama cum se dau jos pozele din telefon... Povestea e in felul urmator: Cristache si cu mine + pasagera/prietena mea ne-am despartit de grupul principal si am luat-o de la Polovragi in sus, spre Cabana Petrimanu (cred ca asa ii zice) cu intentia de a ajunge apoi in Brezoi. A ramas la stadiul de intentie, din motive care se observa mai jos. Chiar si asa am reusit sa facem 34 km de drum de munte pe o vreme si in niste locuri foarte frumoase. La vara facem drumul pana la capat. Frumos !!! Cine era domnul cu geaca aia cu flacari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 simpatica doamna cu ochelari din pozele cu pestera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 ...frumos din partea voastra!!...dar ce de beemere a-ti avut cu voi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate