Marius '95 Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Venind de la Caponord? Remarcabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Salutari ! Un pic off-topic, dar cred ca aici e locul potrivit pt a spune urmatoarea chestiune: cu totul intamplator zilele trecute m-am plimbat cu TDM-ul unui prieten. Pana acum nu am avut nici un fel de afinitate fata de modelul asta, nu mi-a atras atentia, nimic de genul asta. Dupa ceva kilometri (nu prea multi) mi-am schimbat parerea...cred ca e o motocicleta foarte ok (din punctul meu de vedere). Acum motorul sta la mine in garaj (pana trece iarna), aproape in fiecare zi ma urc pe el, mai mesteresc una alta ( i-am dat jos si bateria !!! ) si pe masura ce trece timpul ma atrage tot mai mult. Asa ca, daca o sa vreau sa-mi schimb mobra actuala...urmatoarea cred ca o sa fie TDM. Bafta multa. facem schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 facem schimb? Caponord, si in general Aprilia, nu va avea in vecii vecilor fiabilitatea Yamaha Dixit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Caponord, si in general Aprilia, nu va avea in vecii vecilor fiabilitatea Yamaha Dixit da dar ce conteaza la cat de bine arata Caponord! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerlo1978 Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 da dar ce conteaza la cat de bine arata Caponord! Conteaza Cristi....cand o sa vezi si cat costa piesele la Aprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 fiecare cu pasaricile lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Nici io nu m-as baga la un asa schimb! Adica n-as da mobra mea pe un Caponord. Cu toate ca, intr-adevar, arata bine, nici motorul Rotax nu-i unul de aruncat, dar sunt de aceeasi parere cu Nicu : parca Yamaha este mai tare la fiabilitate decat Aprilia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 Multumesc Cavalere pt introducere! Le-am montat de vreo o saptamana, ai m-am dat cu ele... ca si aspect arata Grozav, ca si sunet cu o sita pusa suna ca o furtuna profesionista din aia cu tunete si fulgere... da stiu e o comparatie subiectiva... nu am cu ce sa o inregistrez ca sa se inteleaga ceva din sunet... simti motoru' cand pulseaza in cavitatea plamanului cand esti calare, iar de pe trotuar plang copii... oricum... ceva gen harley numai ca mai tare si mai gros... pe mine ma cam ingrijoreaza, urmeaza sa primiesc inca un rand de site sau poate niste dbkillers. in cel mai rau caz pun niste sarma de vase... asfalt dezghetat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 hai frate cu un muvi cu sunet ceva sa ne dam seama in spanac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 (editat) hai frate cu un muvi cu sunet ceva sa ne dam seama in spanac pentru sunet, cine e interesat zilele astea, ma suna si ii dau sa vb cu motocicletul si va intelegeti intre voi! daca nu, mai asteptam pana peste vreo doua sapt cand prind un we liber sa pot pot sa ii fac ceva film ps 0744792264 Editat Noiembrie 3, 2011 de andreiganea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerlo1978 Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 pentru sunet, cine e interesat zilele astea, ma suna si ii dau sa vb cu motocicletul si va intelegeti intre voi! daca nu, mai asteptam pana peste vreo doua sapt cand prind un we liber sa pot pot sa ii fac ceva film ps 0744792264 Frumos. Sa le auzi sanatos . Trebuie sa ne intalnim, sa comparam scandalul facut de motorete. Ce sunt? De unde? Cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Nu...nu vreau sa fac schimb. Era doar un gand de-al meu, ca TDM-ul reprezinta una dintre cele mai bune variante in cazul in care schimb Caponordul, iar asta o sa o fac doar din considerente financiare (pt faptul ca nu ma prea descurc cu banii) .Din punctul meu de vedere mobra actuala imi ofera cam tot ce pot sa-mi doresc si e ideala pt drumurile pe care eu le fac. Singura chestiune in care va dau dreptate este faptul ca piesele sunt nesimtit de scumpe si e foarte greu sa intretii asa cum scrie la carte un motor ca asta. Prietenul meu stiu ca a platit pt o maneta de ambreiaj si o sticla pt semnalizarea fata 25 lei, lucru pe care la Caponord nu o sa-l vezi niciodata. In rest sa va bucurati de mobrele voastre asa cum ma bucur si eu de a mea. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Marian Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 sooper tobele...de unde le-ai luat si cat au costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitru Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 u Salutare , poate ma ajuti si pe mine cu urmatoarea problema :am un TDM 850 4 TX din 96 caruia i-am stricat motorul ...a se citi calat... .In fine am gasit un motor ptr inlocuire dar are an de fabricatie 2000 si tare nu as vrea sa il cumpar si sa nu se potriveasca . poti sa imi spui daca pot sa il montez pe cadrul meu sau daca sunt diferente intre ele... multam si raman dator ptr orice sfat sau informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 merge fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 u Salutare , poate ma ajuti si pe mine cu urmatoarea problema :am un TDM 850 4 TX din 96 caruia i-am stricat motorul ...a se citi calat... .In fine am gasit un motor ptr inlocuire dar are an de fabricatie 2000 si tare nu as vrea sa il cumpar si sa nu se potriveasca . poti sa imi spui daca pot sa il montez pe cadrul meu sau daca sunt diferente intre ele... multam si raman dator ptr orice sfat sau informatie Motoarele sunt la fel. Instalatiile electrice difera un pic(modelele de dupa 1999). Si io zic, cum spunea si Cava, ca poti sa-l inlocuiesti pe al tau cu unul din 2000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitru Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 Neata baieti , multam frumos de ajutor mi-ati luat o mare piatra de pe inima caci am gasit motorul destul de greu si il cumpar cu tot restul motocicletei si este destul de piperat . Multam si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Foloseste cineva ulei 15-50 de la motul? daca da, as vrea sa stiu cum sta cu consumul de ulei, auzisem pe aici pe cineva ca , cu uleiul motul ii consuma spre deloc.., as vrea sa incerc uleiul asta sezonul viitor, dar daca nu e adevarat si consuma mult, m-am dus dreaku ca e cam scump! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Foloseste cineva ulei 15-50 de la motul? daca da, as vrea sa stiu cum sta cu consumul de ulei, auzisem pe aici pe cineva ca , cu uleiul motul ii consuma spre deloc.., as vrea sa incerc uleiul asta sezonul viitor, dar daca nu e adevarat si consuma mult, m-am dus dreaku ca e cam scump! Jeane, io am folosit Motul si am fost extrem de multumit. Mi-a consumat 1 litru la 8000 km. Ideea e, insa, ca nu am pus 15W50, ci 10W40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Foloseste cineva ulei 15-50 de la motul? daca da, as vrea sa stiu cum sta cu consumul de ulei, auzisem pe aici pe cineva ca , cu uleiul motul ii consuma spre deloc.., as vrea sa incerc uleiul asta sezonul viitor, dar daca nu e adevarat si consuma mult, m-am dus dreaku ca e cam scump! eu am foslosit si 10w40 si 15w50, nu mi-a consumat niciodata. dar la mine nu consuma de loc ulei fiind 3vd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerlo1978 Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Foloseste cineva ulei 15-50 de la motul? daca da, as vrea sa stiu cum sta cu consumul de ulei, auzisem pe aici pe cineva ca , cu uleiul motul ii consuma spre deloc.., as vrea sa incerc uleiul asta sezonul viitor, dar daca nu e adevarat si consuma mult, m-am dus dreaku ca e cam scump! Salut. Eu am folosit 15-50 de la Motul si 15-50 de la Motorex, ambele full sintetic. Consumul a fost nesemnificativ....100 ml la mia de km. Cutia de viteze lucra foarte frumos, ambreiajul la fel. Regret maxim ideea de a baga Repsol (chiar si pt final de sezon...1000-2000 de km). Multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Regret maxim ideea de a baga Repsol (chiar si pt final de sezon...1000-2000 de km). Stii ce e ciudat? la Africa Twin e exact invers: cu Repsol 10W40 merge excelent Deci se confirma ca fiecare motocicleta are uleiul ei Cand am cumparat TDM-ul avea Putoline 15W50 si mergea foarte bine Apoi am pus 10W40 numaistiudecare si nu a mai mers asa de bine (asa mi s-a parut mie) Acum in TDM e 10W40 Yamalube si e OK, adica tot asa de tare cloncane la schimbarea vitezelor si tot asa NU consuma ulei Concluzia mea e ca fiecare trebuie sa isi gaseasca uleiul care crede ca ii place, cu conditia ca si producatorii si importatorii sa fie consecventi A, nu uitati de http://www.tdm.moto-travel.ro/forum/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Marian Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 salut,la 4tx am folosit :motul ,castrol,motorex ,repsol.ultimul schimb repsol de care nu sunt multumit, la toate am avut consum de ulei semnificativ. mai incerc yamalube ,daca e ok raman la el daca nu, revin la motul15w50, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerlo1978 Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Mie cu Repsol, tot 15-50, ce-i drept semi sintetic, cutia de viteze parca agata la fiecare schimbare de treapta, plus ca motorul suna altfel....m-a facut sa demontez degeaba intinzatorul de lant de distributie (proaspat schimbat), sa vad daca e totul ok acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 mai incerc yamalube , Yamalube cica ar fi de fapt Castrol... Hmm, cine mai poate sti care ce e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate