Cavaleru Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 (editat) Tobe aftermarket nu trebuie sa insemne neaparat galagie. In general suna un pic mai tare si mai baritonal... dar multe dintre ele sunt legale, omologate, certificat ABE etc. Ca multi le mai modifica si ei sau ca isi iau tobe racing, care nu sunt pentru strada, asta e alta poveste. Iar chestia cu auzitul in trafic evident, e o gluma. Te-ai puta baza pe ele poate doar daca ai doua tevi goale in loc de tobe si faci sa vibreze toate blocurile pe langa care treci, dar asta deja e nesimtire. Iar pentru touring ar fi criminal... te doare capul dupa nici o ora. Unde mai pui ca in afara (in vest) nu prea se inghite asa ceva. Io am auzit TDMu' meu cu tobele originale (cam naspa... no offence; nu toate OEM-urile suna naspa, dar la TDM900 sunt cam sterpe), MIVVurile astea legale si ieftinache pe care le am (de care sunt f. multumit), niste Akrapovic fara silencere (prea mult... mult prea sonore), precum si fara tobe. E, asta din urma ar merita auzita... zici ca e cutremur, ca se rupe mobra in 2 si ca scuipa foc cand accelerezi -- Ca fapt divers, am primit acum o luna cateva poze de la intalnirea din mai, mai exact de cand m-au scos niste preteni australieni din rahat. Ca de, ma mancase si inca nu mersesem pe zapada pana atunci... LE - Tipa din poza, btw, cica era prima data cand vedea zapada pe viu ) cat ai dat man pe mivv-urile tale? ai tinut legatura cu australienii? tare rau tipa aia in sandale PS frumos rau 900-ele tau Editat Septembrie 26, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Tobe aftermarket nu trebuie sa insemne neaparat galagie. In general suna un pic mai tare si mai baritonal... dar multe dintre ele sunt legale, omologate, certificat ABE etc. Ca multi le mai modifica si ei sau ca isi iau tobe racing, care nu sunt pentru strada, asta e alta poveste. Iar chestia cu auzitul in trafic evident, e o gluma. Te-ai puta baza pe ele poate doar daca ai doua tevi goale in loc de tobe si faci sa vibreze toate blocurile pe langa care treci, dar asta deja e nesimtire. Iar pentru touring ar fi criminal... te doare capul dupa nici o ora. Unde mai pui ca in afara (in vest) nu prea se inghite asa ceva. Io am auzit TDMu' meu cu tobele originale (cam naspa... no offence; nu toate OEM-urile suna naspa, dar la TDM900 sunt cam sterpe), MIVVurile astea legale si ieftinache pe care le am (de care sunt f. multumit), niste Akrapovic fara silencere (prea mult... mult prea sonore), precum si fara tobe. E, asta din urma ar merita auzita... zici ca e cutremur, ca se rupe mobra in 2 si ca scuipa foc cand accelerezi -- Ca fapt divers, am primit acum o luna cateva poze de la intalnirea din mai, mai exact de cand m-au scos niste preteni australieni din rahat. Ca de, ma mancase si inca nu mersesem pe zapada pana atunci... LE - Tipa din poza, btw, cica era prima data cand vedea zapada pe viu ) Vezi daca n-aveai lanturi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 PS frumos rau 900-ele tau Si tu ti-ai luat falca de pe jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 da korben, de fiecare data cand o vad Mesaj completat Vezi daca n-aveai lanturi ? nu erau atat de necesare dar Linx a cautat o pozitie pentru niste cadre misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 (editat) Cavalere asa arata capatul de ghidon si protectia ce am luat-o azi, careia ii trebuie modificat putin diametrul gaurii de prindere de capatul ghidonului. Nu sunt prinse inca, dar cam asa vor arata la final handguard-urile: Editat Septembrie 26, 2009 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 o sa le montez fara capatul ala de ghidon. mi se pare ca arata aiurea cu el in plus. nu e foarte mare diferenta de diametre din ce vad eu abia astept sa imi soseasca. Rockere baga si pozele din plimbare ca sa imi clatesc ochii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Rockere baga si pozele din plimbare ca sa imi clatesc ochii! Am sa micsorez pozele de astazi din tura si am sa le postez aci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 mai repede. arata misto aparatorile!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Poze din tura de astazi de la Racos. Cetatea feudala Bethlen, construita in anul 1615. Coloanele de bazalt, formate in urma eruptiei vulcanice: Imagini impresionante din interiorul conului vulcanic. Vulcanul stins de la Racos: Mesaj completat Satul Racos si imprejurimile acestuia: Mesaj completat Si un mic filmulet de astazi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 (editat) minunata locatie pentru cea de a treia intrunire a TDM-istilor. ramane stabilit de acum ca acolo mergem cu cortu, in luna iunie! Editat Septembrie 26, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 arata misto aparatorile!! Da Cavalere, chiar arata misto Le-am montat si se potrivesc perfect: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leonardsen Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 [salut ai fost doar pana la Racos? cum ai facut tura ? am incercat anul trecut la o zi dupa ploaie sa mergem de la racos la Baraolt si nu am reusit ,ori am gresit noi drumul .ori era noroiul prea mare chiar si ptr. un bmw 1200 gs la o urcare de vreo 25 de metri dupa ce am cazut d e2 ori am renuntat locuri ptr. o intalnire sunt mai multe posibile o locatie faina e pe drumul Tg Secuiesc - Cozmeni pe partea stanga e un camping ceva unde astfel se impaca si cei care vor cort si ceilalti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Da Cavalere, chiar arata misto Le-am montat si se potrivesc perfect: cum ai marit gaura? a trebuit sa iei mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 [salut ai fost doar pana la Racos? cum ai facut tura ? am incercat anul trecut la o zi dupa ploaie sa mergem de la racos la Baraolt si nu am reusit ,ori am gresit noi drumul .ori era noroiul prea mare chiar si ptr. un bmw 1200 gs la o urcare de vreo 25 de metri dupa ce am cazut d e2 ori am renuntat locuri ptr. o intalnire sunt mai multe posibile o locatie faina e pe drumul Tg Secuiesc - Cozmeni pe partea stanga e un camping ceva unde astfel se impaca si cei care vor cort si ceilalti . Da, mica tura a fost aceasta: Sibiu-Fagaras-Sercaia-Hoghiz-Racos-Homorod-Odorheiu Secuiesc-Cristuru Secuiesc-Sighisoara-Medias-Sibiu. Cand am fost sa vizitam vulcanul, am urcat aceeasi panta de aproximativ 30 de metrii, a fost putin dificil dar tdm-ul s-a descurcat exemplar, cu tot cu bagaje si pasager pe el. Totul era sa nu oprim in timpul urcarii, caci cadeam daca opream, insa nu au fost probleme deloc, chiar daca panta e extrem de abrupta. Recomand sa urce doar cine are cat de cat experienta pe macadam si off, in cazul in care nu vrea sa cada cu mobra. Mesaj completat cum ai marit gaura? a trebuit sa iei mult? Cavalere eu am marit-o la cald cu ajutorul pistolului de lipit electronice, apoi am slefuit putin si gata gaura, a iesit perfect. De luat nu trebuie luat mult, cam 2-3 milimetrii de jur imprejurul gaurii. Un mic filmulet cum arata mobra cu handguard-uri: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 sexy rau de tot se potriveste la fix rosu ala abia astept sa imi soseasca si mie sa le montez. ai simtit ceva diferente la viteza cu ele? in alta ordine de idei m-am intalnit azi cu linx si viezuresiret, eu cu viezure plecam pe la 12-13 din bucuresti si o sa ajungem pe la un 16.00 in sibiu Linxu vine de sambata. in rest alt bucuresteni nu s-au prezentat desi unii si-au anuntat prezenta iar altii nu am zis nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 sexy rau de tot se potriveste la fix rosu ala abia astept sa imi soseasca si mie sa le montez. ai simtit ceva diferente la viteza cu ele? in alta ordine de idei m-am intalnit azi cu linx si viezuresiret, eu cu viezure plecam pe la 12-13 din bucuresti si o sa ajungem pe la un 16.00 in sibiu Linxu vine de sambata. in rest alt bucuresteni nu s-au prezentat desi unii si-au anuntat prezenta iar altii nu am zis nimic Mersi fain Cavalere Le-am probat astazi la viteze de 120-130 km/h si sunt perfecte, arunca aerul peste maini, nu mai vine direct in degete si in maneca gecii. Sunt eficiente, zic eu. Cred ca si apa cand ploua, o arunca peste degete si le protejaza cat de cat, vom vedea. In legatura cu sosirea la Sibiu, e perfect ca puteti ajunge mai repede, la 16 e numai bine. Va mai veni si Mircea (1Bandit) din Sf. Gheorghe si cine va mai putea veni, si vom pleca impreuna spre locatie. Numai bine tuturor si sa ne vedem sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Mersi fain Cavalere Le-am probat astazi la viteze de 120-130 km/h si sunt perfecte, arunca aerul peste maini, nu mai vine direct in degete si in maneca gecii. Sunt eficiente, zic eu. Cred ca si apa cand ploua, o arunca peste degete si le protejaza cat de cat, vom vedea.In legatura cu sosirea la Sibiu, e perfect ca puteti ajunge mai repede, la 16 e numai bine. Va mai veni si Mircea (1Bandit) din Sf. Gheorghe si cine va mai putea veni, si vom pleca impreuna spre locatie. Numai bine tuturor si sa ne vedem sanatosi Cam asa vreau sa plec si eu din sfantu , asa ca aproximez sa ajung tot pe la ora 16.00, sa vedem ce zice si Leonardsen pt ca s-ar putea sa venim impreuna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 am vorbit acum cu ravenshield si in proportie de 90 o sa vina, dar e posibil sa plecam pe la un 14.00 , ceea ce ar aduce o intarziere de o ora. oricum cu cat mai multi cu atat mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Domnilor, indiferent de ora, eu am sa va astept si vom purcede cu totii spre Sarmisegetuza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Eu voi pleca din Arad doar sambata Inca nu stiu la ce ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 te asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Asha!.. Din cate am vb, Ishmael si cu mine plecam vineri dupa masa. Ink nu stim exact la ce ora, dar incercam sa ajungem la Orastie pe cand ajungeti si voi,.. Sa ne intalnim acolo si sa continuam tura impreauna pana la "Finish".. Sa vedem cand poate veni Radu Tm TDM.. @Rockere!.. Imi plac aparatorile alea.. ma tenteaza sa montez si eu.. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 o sa vin si eu cu ele montate sa vezi cum vin pe negru Mesaj completat am gasit urmatorul cort pe care mi-l voi achizitiona. http://www.junglehammock.com/models/northamerican/index.php# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Nu credeam că TDM 900 este ATĂT de frumosMi-am recuperat falca de pe parchet ... e, nici chiar. Merci oricum. o sa vin si eu cu ele montate sa vezi cum vin pe negru Mesaj completat am gasit urmatorul cort pe care mi-l voi achizitiona. http://www.junglehammock.com/models/northamerican/index.php# Vrei sa dormi in copaci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 am gasit urmatorul cort pe care mi-l voi achizitiona. http://www.junglehammock.com/models/northamerican/index.php# Cavalere, la pretul de 300 dolari + transport ''Domne, dincolo era mai ieftin.'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate