Cavaleru Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 si acest magazin e la 25 km de mine deci tre sa trag o fuga pana acolo. Pana atunci aici aveti numarul de telefon MOTO SHOP service Nagy Istvan Cristuru Secuiesc str Berde Mozes 53 0744884370 nagyistvan@netter.ro datele sunt de anul trecut, eu atunci am fost la el ultima oara. Magazinul se afla exact la intrarea in Cristuru Secuiesc pe partea dreapta directia Vanatori - Odorheiu Secuiesc. Sunt curios daca tobele se aud si live exact ca si pe filmulet. Nu de alta da tobele mele suna frumos in realitate dar pe video suna cam nasol, deci depinde si de aparatura cu ce se inregistreaza. da si tu o fuga pls cat poti de rpd si vezi daca merg puse pe TDM Mesaj completat am comandat polisport pt mine si viezuresiret inca 2 chestii noi de montat pe TDM Mesaj completat maine imi pleaca colete si luni marti il primesc abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Care ati fost acu juma de ora la Real, am vazut un TDM AR-10-CMN parca, tocmai intrati cand am iesit eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 (editat) trebuia sa-l opresti si aflai Editat Septembrie 24, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
basea Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 din pacate nu am sa vin la intrunire am trecut inapoi la enduro (super tenere) si a trebuit sa ma despart de tdm (cu parere de rau) as fi venit cu super tenere-ul dar mai am de lucru la el...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 sa-l stapanesti sanatos si fara probleme. imi pare rau ca ai renuntat la TDM dar asta e viata merge inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 ala e moshu` de la tara a lu tedemeu, tot aia e. sal stapanesti frumos, sa coclauiesti fericit cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 am trecut inapoi la enduro (super tenere) si a trebuit sa ma despart de tdm (cu parere de rau) Altu'... Virusul enduro-touring nu moare niciodata El lucreaza pe ascuns, chiar in timp ce mergi cu tedeemul' Mesaj completat Care ati fost acu juma de ora la Real, am vazut un TDM AR-10-CMN parca, Daca era de culoare rosie e posibil sa fi fost unul din Subcetate, care nu prea intra pe forum De fapt nici nu are user Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Sa va mai spu ceva de schimbatul tobelor pe TDM. Mare atentie, tobele originale au aceea acoperitoare care foloseste si pe post de suport calcai. Eu dupa ce am schimbat tobele, l-em montat inapoi dar tot nu sunt chiar unde ptrebuie...si va spun sincer ca simt lipsa lor. Recomandare: daca va schimbati tobele sa vi le sudeze la loc. PS: daca suna VIK si LIVE ca si pe film atunci sunt bestiale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Sa va mai spu ceva de schimbatul tobelor pe TDM. Mare atentie, tobele originale au aceea acoperitoare care foloseste si pe post de suport calcai. Eu dupa ce am schimbat tobele, l-em montat inapoi dar tot nu sunt chiar unde ptrebuie...si va spun sincer ca simt lipsa lor. Recomandare: daca va schimbati tobele sa vi le sudeze la loc. PS: daca suna VIK si LIVE ca si pe film atunci sunt bestiale. da sau iti faci alte aparatori mai sexy, ca sa lasi toba orginala asa cum este eu cred ca mi le fac cu diametru de 12cm , mai groase si le dau un pic mai in spate sa fie mai bad ass mathafaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Bă frate da' ce dă modificări Âşi apgreiduri Incă un pic Âşi treceți pe vitezane Noroc ca mai există persoane conservatoare ca mine, că altfel nu s-ar mai Âşti cum arată un TDM la linia originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 (editat) hai man ca tot ce e in plus pus cu cap e binevenit. nu stiu cate motoare au tobe care scot un sunet decent, care sa fie util in traficul din bucuresti. handguarduri iara sunt utile pe ploaie si frig. la fel si manerele incalzite (astea le voi monta) xenonul e indiscutabil cea mai buna imbunatatire a TDM-ului. becurile cu bulb sunt o evolutie a lumanarii cred. Editat Septembrie 25, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 hai man ca tot ce e in plus pus cu cap e binevenit.xenonul e indiscutabil cea mai buna imbunatatire a TDM-ului. becurile cu bulb sunt o evolutie a lumanarii cred. Bueei, da' ce-mi sari asa la beregata? Nu ai simtit umorul din vorbele mele? Cate emoticoane sa pun ca sa vezi ca glumesc? Normal ca trebuie sa evolueze lucrurile, si cu xenoanele nu numai ca sunt de acord, sunt un adept infocat ale lor Nu am simtit nevoia de handguarduri, parerea mea este ca designul carenei la TDM este foarte reusit, protejeaza bine mainile Despre tobe, numai de bine, dar mie imi plac originalele Pentru mine, sunetul original al TDM-ului este excelent Nu contest utilitatea tobelor aftermarket exploziv-invazive in Bucuresti. Acolo orice masura care te scoate in evidenta e binevenita Hai sa va povestesc despre prietenul meu cu ThunderAce (Yamaha aia de 1000) Pana acum a testat doua tobe si nu era multumit de sunet In cele din urma a pus toba originala si s-a indragostit instantaneu de noul sound, in care se poate distinge SI sunetul motorului, cutiei etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Bueei, da' ce-mi sari asa la beregata? Nu ai simtit umorul din vorbele mele? Cate emoticoane sa pun ca sa vezi ca glumesc? Normal ca trebuie sa evolueze lucrurile, si cu xenoanele nu numai ca sunt de acord, sunt un adept infocat ale lor Nu am simtit nevoia de handguarduri, parerea mea este ca designul carenei la TDM este foarte reusit, protejeaza bine mainile Despre tobe, numai de bine, dar mie imi plac originalele Pentru mine, sunetul original al TDM-ului este excelent Nu contest utilitatea tobelor aftermarket exploziv-invazive in Bucuresti. Acolo orice masura care te scoate in evidenta e binevenita Hai sa va povestesc despre prietenul meu cu ThunderAce (Yamaha aia de 1000) Pana acum a testat doua tobe si nu era multumit de sunet In cele din urma a pus toba originala si s-a indragostit instantaneu de noul sound, in care se poate distinge SI sunetul motorului, cutiei etc cum sa sar la beregata ta. imi expuneam si eu parerea la faza cu prietenul tau, pot adauga ca am un prieten care are un fazer pe de care a dat jos toba de carbon si a pus-o pe cea originala. motivul a fost sunetul deranjant la viteza mare. pana la urma gusturile nu se descuta si fiecare face cel taie capu cu mobra lui. PS daca as mai avea un TDm l-as pastra cat se poate de complet si original. dar cum nu am decat unu mi-l adaptez nevoilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 (editat) Tobe aftermarket nu trebuie sa insemne neaparat galagie. In general suna un pic mai tare si mai baritonal... dar multe dintre ele sunt legale, omologate, certificat ABE etc. Ca multi le mai modifica si ei sau ca isi iau tobe racing, care nu sunt pentru strada, asta e alta poveste. Iar chestia cu auzitul in trafic evident, e o gluma. Te-ai puta baza pe ele poate doar daca ai doua tevi goale in loc de tobe si faci sa vibreze toate blocurile pe langa care treci, dar asta deja e nesimtire. Iar pentru touring ar fi criminal... te doare capul dupa nici o ora. Unde mai pui ca in afara (in vest) nu prea se inghite asa ceva. Io am auzit TDMu' meu cu tobele originale (cam naspa... no offence; nu toate OEM-urile suna naspa, dar la TDM900 sunt cam sterpe), MIVVurile astea legale si ieftinache pe care le am (de care sunt f. multumit), niste Akrapovic fara silencere (prea mult... mult prea sonore), precum si fara tobe. E, asta din urma ar merita auzita... zici ca e cutremur, ca se rupe mobra in 2 si ca scuipa foc cand accelerezi -- Ca fapt divers, am primit acum o luna cateva poze de la intalnirea din mai, mai exact de cand m-au scos niste preteni australieni din rahat. Ca de, ma mancase si inca nu mersesem pe zapada pana atunci... LE - Tipa din poza, btw, cica era prima data cand vedea zapada pe viu ) Editat Septembrie 25, 2009 de LinX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Nu credeam că TDM 900 este ATĂT de frumos Mi-am recuperat falca de pe parchet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 (editat) Tobe aftermarket nu trebuie sa insemne neaparat galagie. In general suna un pic mai tare si mai baritonal... dar multe dintre ele sunt legale, omologate, certificat ABE etc. Ca multi le mai modifica si ei sau ca isi iau tobe racing, care nu sunt pentru strada, asta e alta poveste. Iar chestia cu auzitul in trafic evident, e o gluma. Te-ai puta baza pe ele poate doar daca ai doua tevi goale in loc de tobe si faci sa vibreze toate blocurile pe langa care treci, dar asta deja e nesimtire. Iar pentru touring ar fi criminal... te doare capul dupa nici o ora. Unde mai pui ca in afara (in vest) nu prea se inghite asa ceva. Io am auzit TDMu' meu cu tobele originale (cam naspa... no offence; nu toate OEM-urile suna naspa, dar la TDM900 sunt cam sterpe), MIVVurile astea legale si ieftinache pe care le am (de care sunt f. multumit), niste Akrapovic fara silencere (prea mult... mult prea sonore), precum si fara tobe. E, asta din urma ar merita auzita... zici ca e cutremur, ca se rupe mobra in 2 si ca scuipa foc cand accelerezi -- Ca fapt divers, am primit acum o luna cateva poze de la intalnirea din mai, mai exact de cand m-au scos niste preteni australieni din rahat. Ca de, ma mancase si inca nu mersesem pe zapada pana atunci... LE - Tipa din poza, btw, cica era prima data cand vedea zapada pe viu ) cat ai dat man pe mivv-urile tale? ai tinut legatura cu australienii? tare rau tipa aia in sandale PS frumos rau 900-ele tau Editat Septembrie 26, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Tobe aftermarket nu trebuie sa insemne neaparat galagie. In general suna un pic mai tare si mai baritonal... dar multe dintre ele sunt legale, omologate, certificat ABE etc. Ca multi le mai modifica si ei sau ca isi iau tobe racing, care nu sunt pentru strada, asta e alta poveste. Iar chestia cu auzitul in trafic evident, e o gluma. Te-ai puta baza pe ele poate doar daca ai doua tevi goale in loc de tobe si faci sa vibreze toate blocurile pe langa care treci, dar asta deja e nesimtire. Iar pentru touring ar fi criminal... te doare capul dupa nici o ora. Unde mai pui ca in afara (in vest) nu prea se inghite asa ceva. Io am auzit TDMu' meu cu tobele originale (cam naspa... no offence; nu toate OEM-urile suna naspa, dar la TDM900 sunt cam sterpe), MIVVurile astea legale si ieftinache pe care le am (de care sunt f. multumit), niste Akrapovic fara silencere (prea mult... mult prea sonore), precum si fara tobe. E, asta din urma ar merita auzita... zici ca e cutremur, ca se rupe mobra in 2 si ca scuipa foc cand accelerezi -- Ca fapt divers, am primit acum o luna cateva poze de la intalnirea din mai, mai exact de cand m-au scos niste preteni australieni din rahat. Ca de, ma mancase si inca nu mersesem pe zapada pana atunci... LE - Tipa din poza, btw, cica era prima data cand vedea zapada pe viu ) Vezi daca n-aveai lanturi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 PS frumos rau 900-ele tau Si tu ti-ai luat falca de pe jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 da korben, de fiecare data cand o vad Mesaj completat Vezi daca n-aveai lanturi ? nu erau atat de necesare dar Linx a cautat o pozitie pentru niste cadre misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 (editat) Cavalere asa arata capatul de ghidon si protectia ce am luat-o azi, careia ii trebuie modificat putin diametrul gaurii de prindere de capatul ghidonului. Nu sunt prinse inca, dar cam asa vor arata la final handguard-urile: Editat Septembrie 26, 2009 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 o sa le montez fara capatul ala de ghidon. mi se pare ca arata aiurea cu el in plus. nu e foarte mare diferenta de diametre din ce vad eu abia astept sa imi soseasca. Rockere baga si pozele din plimbare ca sa imi clatesc ochii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Rockere baga si pozele din plimbare ca sa imi clatesc ochii! Am sa micsorez pozele de astazi din tura si am sa le postez aci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 mai repede. arata misto aparatorile!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Poze din tura de astazi de la Racos. Cetatea feudala Bethlen, construita in anul 1615. Coloanele de bazalt, formate in urma eruptiei vulcanice: Imagini impresionante din interiorul conului vulcanic. Vulcanul stins de la Racos: Mesaj completat Satul Racos si imprejurimile acestuia: Mesaj completat Si un mic filmulet de astazi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 (editat) minunata locatie pentru cea de a treia intrunire a TDM-istilor. ramane stabilit de acum ca acolo mergem cu cortu, in luna iunie! Editat Septembrie 26, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate