LinX Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 lantu se spala la weekend / 1 data la 2 weekenduri. Din fericire Scottoilerul ma ajuta sa prelungesc mult acest interval... dar n-as sta oricum sa spal lantul asa de des, no way! Mai degraba mi-as lua cardan. prin constructie nu imping jegul inauntru, e calculat. De ce ar fi mai "calculat" decat o periuta de dinti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 linxule a tinut 40.000 km in conditii vitrege, eu zic ca sa fii multumit si sa aplici in continuare acelasi tratament Mesaj completat eu am folosit procycle si am fost foarte multumit de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Din fericire Scottoilerul ma ajuta sa prelungesc mult acest interval... dar n-as sta oricum sa spal lantul asa de des, no way! Mai degraba mi-as lua cardan. De ce ar fi mai "calculat" decat o periuta de dinti? scottoiler rulza. cardanu` urmeaza .... modul in care actioneaza periile asupra lantului, pe o/z/x-ring nu ai presiune deloc, ci doar ... "agatare" a jegului + ca lucrezi sub flux de solutie, care dizolva si spala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 eu am de la louis un sistem de curatare a lantului. il montez pe lant. il leg de cric si ii dau de roata cu o mana si cu cealata mana tin si apas pe bidonasul cu motorina. dureaza un pic cam mult instalarea dar odata montat il cureti mult mai repede si mai bine decat cu periuta de dinti sau alta solutie. plus ca pot folosi si spray-ul de curatare cu acest sistem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 ketttenmax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretzu gigicu Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 Vreau si eu sa-mi pun un crash-bar pe mobra, insa as vrea si eu niste pareri de la cei care au spre ce sa ma indrept. Caut niste crash-baruri mai late, ca vreau ca pe langa protectia motorului, sa-mi protejeze si pedalele (ambreiaj & frana) in caz ca o culc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 ce vrei tu gigicule este un carsbar asemanator cu cel de pe cruisere. si care ar arta oribil pt TDM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 Pedala de ambreiaj?! Nu stiu cum este TDM850, dar la 900 pedalele si scaritele nu patesc nimic la cazaturi. Scaritele sunt cu arc si se pliaza iar pedalele nu ating pamantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretzu gigicu Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 (editat) ...da, scuze...schimbator de viteze...ma grabeam @marius: eu am scapat-o o data pe asfalt, si mi-a atins putin si schimbatorul... @cavaleru: nici chiar asa de lat...ceva care sa le protejeze cat de cat... Oricum, ce recomandati in domeniul crash-barurilor? Editat Ianuarie 30, 2010 de cretzu gigicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 iti recomand sa vb cu dejvu eu am crash bar hepco, si singurul rol al lui e sa protejeze motorul, carenele cedeaza pt ca nu le protejeaza cum trebuie. vreau ca in primavara sa ii fac cateva inbunatatiri. sa montez pe el 2 proiectoare si 2 U-uri peste ele astefel incat sa fie mobra mai lata si sa stea numai pe crashbar cand o culc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretzu gigicu Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 Eu am gasit ceva pe Louis, dar nu stiu cum sunt : http://www.louis.de/_40a23d381c0d30ed78007...tnr_gr=10023900 ...si pe altundeva nu prea stiu unde as putea gasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 mai bine gasesti un atelier de confectii metalice si cu banii aia ti-l face exact cum vrei si multa mai sanatos. si iti face si un cric central in aia 120 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretzu gigicu Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 ...ar fi si asta o idee...si nici nu ar strica un cric central mai caut, si astept si alte idei...acuma inca mai strang bani pt astea,cam inca o luna...deci nu ma grabesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 salut, baieti, sper ca nu deranjez Poate va intereseaza sa veniti Luni dimineata de la ora 08.30 sa donati sange la Federatia Romana de Rugby. Primii trei care se anunta ca se prezinta la donat sange primesc de la mine cate un bilet la meciul Romania-Spania care va avea loc sambata, 6 februarie, pe stadionul Arcul de Triumf. Romania joaca pentru calificarea la campionatul mondial de rugby de anul viitor. Informatii despre locatia unde se poate face donarea de sange gasiti in postul de aici. Sa ne auzim si vedem cu bine. Mai multe informatii si mai complete aflati daca ma sunati la numarul 0723.580.449. Nu va sfiiti sa sunati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 vreau ca in primavara sa ii fac cateva inbunatatiri. sa montez pe el 2 proiectoare Cavalere, apropo de proiectoare, priveste ce am lucrat zilele acestea si urmeaza doar sa le montez pe mobra: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 Pentru Gigicu: Cavaleru ti-a dat un sfat bun. Ia legatura cu Dejavu. Eu am crash-bar de la el pe mobra (e cumparata de la Fotok si nu stiu cat a costat, dar nu cred ca 115 euro), am cazut cu ea si nu mi s-a spart decat geamul de la semnalizarea stanga. In rest nimic. Si nici macar crash-bar-ul nu s-a indoit. Eu sunt super multumit si sunt convins ca daca nu l-as fi avut as fi patit-o mult mai urat. Dar sunt banii tai si faci cum vrei. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 Cavalere, apropo de proiectoare, priveste ce am lucrat zilele acestea si urmeaza doar sa le montez pe mobra: bah nene ia da mai multe detalii. LED-uri? chiar vroiam sa te intreb vineri daca ai facut ceva legat de asta dar eram super aglomerat nu am mai apucat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 (editat) bah nene ia da mai multe detalii. LED-uri? chiar vroiam sa te intreb vineri daca ai facut ceva legat de asta dar eram super aglomerat nu am mai apucat. Da, Cavalere, intradevar sunt lanterne cu leduri (28 de leduri pe fiecare proiector) doar ca sunt modificate de mine in asa fel incat sa le folosesc pe mobra ca proiectoare. Am adaptat inclusiv alimentarea lor, de la 12 volti cat are mobra, la 5 volti cat sunt alimentate led-urile. Merg super misto si bat la fel de bine chiar si la 10 metrii pe pamant. Emana o lumina super, este alba ca cea de xenon, defapt asta am si cautat sa aiba lumina alba si sa fie cu leduri proiectorul pt un consum mai mic de energie. Lanternele le-am comandat de pe net, de la firma Adelaida (am mai comandat in trecut de la aceasta firma de componente electronice), din Craiova si m-au costat (ambele lanterne) 85 lei cu tot cu transport. Sunt lanterne metalice si etanse cu garnituri de cauciuc. Eu aveam defapt nevoie doar de capetele lanternelor, pentru a le adapta si folosi ca proiectoare pe motor. Sunt misto si au un consum de circa 6W amandoua, aproape insesizabil. Pentru mine conteaza ca au o lumina puternica si sunt perfecte pt ceea ce am nevoie. O sa revin cu detalii si poze dupa ce am sa le montez pe mobra, probabil saptamana viitoare. Acesta e link-ul cu produsul: http://www.adelaida.ro/product_info.php?cP...roducts_id=4495 ps: mai am doar de confectionat sistemul de prindere Editat Ianuarie 30, 2010 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 ya pune o poza cu partea din spate a lor. vreau sa inteleg cum le-ai etansat eu ma gandeam sa folosesc 2 lampi fontale. astea sunt deja compacte si depinzand de model, ermetice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 ya pune o poza cu partea din spate a lor. vreau sa inteleg cum le-ai etansat eu ma gandeam sa folosesc 2 lampi fontale. astea sunt deja compacte si depinzand de model, ermetice. Cavalere, partea din spate urmeaza sa o umplu intreaga cu silicon pentru a etansa circuitul pe care sunt prinse led-urile si firele de alimentare. Asta inca nu am apucat sa fac, dar se rezolva usor. Va arata si bine si vor fi si etanse. Sunt perfecte si cele frontale, doar ca eu am preferat sa am ceva mai multe led-uri, cel putin 20 pe fiecare proiector. Daca te hotarasti sa-ti montezi si tu asa ceva, sa stii ca o sa-ti placa cum functioneaza, atat ca luminozitate, cat si ca durata de viata. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 am deja o lampa frontala cu care majoc. a costat vreo 13 lei si are 17 leduri am aprins-o in casa pe hol si 5m cat are holul meu bate bine. uite: Mesaj completat Cavalere, partea din spate urmeaza sa o umplu intreaga cu silicon pentru a etansa circuitul pe care sunt prinse led-urile si firele de alimentare. Asta inca nu am apucat sa fac, dar se rezolva usor. Va arata si bine si vor fi si etanse. Sunt perfecte si cele frontale, doar ca eu am preferat sa am ceva mai multe led-uri, cel putin 20 pe fiecare proiector. Daca te hotarasti sa-ti montezi si tu asa ceva, sa stii ca o sa-ti placa cum functioneaza, atat ca luminozitate, cat si ca durata de viata. Numai bine nu poti folosi capacul pt a inchide partea din spate?eventual sa foloseste ceva gen capac de la cutiile de prigat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretzu gigicu Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 (editat) Am gasit varianta straina a motocicletei lui Rocker : http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=158911 ...oricum, amandoi sunt un exemplu de urmat in upgradarea unui TDM. Editat Ianuarie 30, 2010 de cretzu gigicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 uite pentru buton merge Buton ON/OFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 am deja o lampa frontala cu care majoc. a costat vreo 13 lei si are 17 leduri am aprins-o in casa pe hol si 5m cat are holul meu bate bine. uite: Mesaj completat nu poti folosi capacul pt a inchide partea din spate?eventual sa foloseste ceva gen capac de la cutiile de prigat ... E misto frontala, merge perfect ca proiector. Cam asa bat si ale mele sunt multumit, mai ales ca priectorul, in general, nu e facut sa bata la mare distanta, ci mai degraba sa lumineze drumul in fata vehicolului si marginile de drum. La mine nu se potriveste capacul din spate al bateriilor, fiind mai mic in diametru, caci am incercat. De aceea am potat pentru umplerea golului, din spatele led-urilor, cu silicon transparent, fiind mult mai eficient, mai ales ca etanÂşeitate. Mesaj completat Am gasit varianta straina a motocicletei lui Rocker : http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=158911 ...oricum, amandoi sunt un exemplu de urmat in upgradarea unui TDM. Da Caline, aceasta a fost mobra, drept model pt mine. Am vazut-o de mult si mi-am zis ca se poate. In mare parte seamana una cu cealalta. Mesaj completat uite pentru buton merge Buton ON/OFF Buton am deja montat in bord, de ceva timp, montat special pt proiectoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 nu prea e ea whaterproof dar cu silicon o rezolv. cum ai modificat alimentarea de la 12v la 4,5v? ca asta ma depaseste, de fapt tot ce tine de electrica e o mare necunoscuta se pare pare ca saptamana asta o sa imi comand caucioacele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate