Cavaleru Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 20...din care 12 in afara orasului (90-100 la ora), si vorbim de ora 7 dimineata...la 12 si eu merg cum zici tu. pai la 8 eram asa echipat dar eu nu merg in afara buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 salutarea.cine ma poate ajuta cu un cric central de cumparat si un pret pt un tdm 4tx,si voi tot asa va chinuiti cand dati jos bateria ,ca pe mine ma dat gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 salutarea.cine ma poate ajuta cu un cric central de cumparat si un pret pt un tdm 4tx,si voi tot asa va chinuiti cand dati jos bateria ,ca pe mine ma dat gata Sal Florin! Vezi ca Zoly (aici pe forum este dr_dejavu) face cricuri centrale si crash-bar pentru TDM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 ce mai faceti fratilor, va mai plimbati cu motoretele inca? daca da pe unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 ce mai faceti fratilor, va mai plimbati cu motoretele inca? daca da pe unde? Io am fost sambata pe drumul vinului (n-am scapat ocazia sa iau si un bidon de vin) si m-am intors prin Buzau. In rest, p-aci, prin urbe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 Io am fost sambata pe drumul vinului (n-am scapat ocazia sa iau si un bidon de vin) si m-am intors prin Buzau. In rest, p-aci, prin urbe... drumul vinului? care e asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 drumul vinului? care e asta? Google it! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 salutarea.cine ma poate ajuta cu un cric central de cumparat si un pret pt un tdm 4tx,si voi tot asa va chinuiti cand dati jos bateria ,ca pe mine ma dat gata sal si tie,am sa vb cu baiatu pt un cric central, Sal Florin! Vezi ca Zoly (aici pe forum este dr_dejavu) face cricuri centrale si crash-bar pentru TDM. sal o sa incerc sa iau legatura cu baiatu,mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 drumul vinului? care e asta? Pai mergi pana la Ploiesti s-apoi o tai spre Manastirea Ghighiu, treci prin Moara Noua, ajungi la Bucov, treci prin Valea Calugareasca, Urlati, Ceptura, Mizil, Tohani. Pe acest drum ai sansa sa vezi Mănăstirea Vărbila, Mănăstirea Zamfira, Schitul „Sfânta Maria", Biserica Galbenă, Conacul Bellu, Muzeul Tohani Âşi Valea Bucureasca - un sit arheologic vechi de 50 de ani. In plus, poti lua vin pe spranceana. Nu de la producatori de ocazie, ci chiar de la Institute de viticultura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Salutari ! Un pic off-topic, dar cred ca aici e locul potrivit pt a spune urmatoarea chestiune: cu totul intamplator zilele trecute m-am plimbat cu TDM-ul unui prieten. Pana acum nu am avut nici un fel de afinitate fata de modelul asta, nu mi-a atras atentia, nimic de genul asta. Dupa ceva kilometri (nu prea multi) mi-am schimbat parerea...cred ca e o motocicleta foarte ok (din punctul meu de vedere). Acum motorul sta la mine in garaj (pana trece iarna), aproape in fiecare zi ma urc pe el, mai mesteresc una alta ( i-am dat jos si bateria !!! ) si pe masura ce trece timpul ma atrage tot mai mult. Asa ca, daca o sa vreau sa-mi schimb mobra actuala...urmatoarea cred ca o sa fie TDM. Bafta multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Venind de la Caponord? Remarcabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Salutari ! Un pic off-topic, dar cred ca aici e locul potrivit pt a spune urmatoarea chestiune: cu totul intamplator zilele trecute m-am plimbat cu TDM-ul unui prieten. Pana acum nu am avut nici un fel de afinitate fata de modelul asta, nu mi-a atras atentia, nimic de genul asta. Dupa ceva kilometri (nu prea multi) mi-am schimbat parerea...cred ca e o motocicleta foarte ok (din punctul meu de vedere). Acum motorul sta la mine in garaj (pana trece iarna), aproape in fiecare zi ma urc pe el, mai mesteresc una alta ( i-am dat jos si bateria !!! ) si pe masura ce trece timpul ma atrage tot mai mult. Asa ca, daca o sa vreau sa-mi schimb mobra actuala...urmatoarea cred ca o sa fie TDM. Bafta multa. facem schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 facem schimb? Caponord, si in general Aprilia, nu va avea in vecii vecilor fiabilitatea Yamaha Dixit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Caponord, si in general Aprilia, nu va avea in vecii vecilor fiabilitatea Yamaha Dixit da dar ce conteaza la cat de bine arata Caponord! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerlo1978 Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 da dar ce conteaza la cat de bine arata Caponord! Conteaza Cristi....cand o sa vezi si cat costa piesele la Aprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 fiecare cu pasaricile lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Nici io nu m-as baga la un asa schimb! Adica n-as da mobra mea pe un Caponord. Cu toate ca, intr-adevar, arata bine, nici motorul Rotax nu-i unul de aruncat, dar sunt de aceeasi parere cu Nicu : parca Yamaha este mai tare la fiabilitate decat Aprilia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 Multumesc Cavalere pt introducere! Le-am montat de vreo o saptamana, ai m-am dat cu ele... ca si aspect arata Grozav, ca si sunet cu o sita pusa suna ca o furtuna profesionista din aia cu tunete si fulgere... da stiu e o comparatie subiectiva... nu am cu ce sa o inregistrez ca sa se inteleaga ceva din sunet... simti motoru' cand pulseaza in cavitatea plamanului cand esti calare, iar de pe trotuar plang copii... oricum... ceva gen harley numai ca mai tare si mai gros... pe mine ma cam ingrijoreaza, urmeaza sa primiesc inca un rand de site sau poate niste dbkillers. in cel mai rau caz pun niste sarma de vase... asfalt dezghetat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 hai frate cu un muvi cu sunet ceva sa ne dam seama in spanac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 (editat) hai frate cu un muvi cu sunet ceva sa ne dam seama in spanac pentru sunet, cine e interesat zilele astea, ma suna si ii dau sa vb cu motocicletul si va intelegeti intre voi! daca nu, mai asteptam pana peste vreo doua sapt cand prind un we liber sa pot pot sa ii fac ceva film ps 0744792264 Editat Noiembrie 3, 2011 de andreiganea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerlo1978 Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 pentru sunet, cine e interesat zilele astea, ma suna si ii dau sa vb cu motocicletul si va intelegeti intre voi! daca nu, mai asteptam pana peste vreo doua sapt cand prind un we liber sa pot pot sa ii fac ceva film ps 0744792264 Frumos. Sa le auzi sanatos . Trebuie sa ne intalnim, sa comparam scandalul facut de motorete. Ce sunt? De unde? Cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Nu...nu vreau sa fac schimb. Era doar un gand de-al meu, ca TDM-ul reprezinta una dintre cele mai bune variante in cazul in care schimb Caponordul, iar asta o sa o fac doar din considerente financiare (pt faptul ca nu ma prea descurc cu banii) .Din punctul meu de vedere mobra actuala imi ofera cam tot ce pot sa-mi doresc si e ideala pt drumurile pe care eu le fac. Singura chestiune in care va dau dreptate este faptul ca piesele sunt nesimtit de scumpe si e foarte greu sa intretii asa cum scrie la carte un motor ca asta. Prietenul meu stiu ca a platit pt o maneta de ambreiaj si o sticla pt semnalizarea fata 25 lei, lucru pe care la Caponord nu o sa-l vezi niciodata. In rest sa va bucurati de mobrele voastre asa cum ma bucur si eu de a mea. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Marian Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 sooper tobele...de unde le-ai luat si cat au costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitru Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 u Salutare , poate ma ajuti si pe mine cu urmatoarea problema :am un TDM 850 4 TX din 96 caruia i-am stricat motorul ...a se citi calat... .In fine am gasit un motor ptr inlocuire dar are an de fabricatie 2000 si tare nu as vrea sa il cumpar si sa nu se potriveasca . poti sa imi spui daca pot sa il montez pe cadrul meu sau daca sunt diferente intre ele... multam si raman dator ptr orice sfat sau informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 merge fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate