radum Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Ne pare rau ca nu ai putut sa vii Patrick . Daca ai stii ce ai pierdut ...) Cat despre tine, Marius, fa-te bine ca motorul se face incet incet.Daca ai nevoie de ceva, zi-ne si vedem cum ne putem organiza. Toate cele bune tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 (editat) ottoMan, Radu, multumesc pentru gandurile bune. Eu o sa fiu bine, am avut noroc chior ca am aterizat pe pamant si am avut protectia spate de la geaca care m-a protejat enorm. Echipamentul si-a facut din nou datoria. Nu mai trebuie sa spun ca am noroc de niste prieteni TDM-isti adevarati care si-au aratat adevarata valoare in clipele de cumpana. Multumesc tuturor pentru suport! :10: Editat Iulie 8, 2013 de gms245 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oly_x Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 gms245 imi pare foarte rau pentru patania ta si ma bucur ca esti ok. Nu-mi venea sa cred cand m-am uitat la poze.Asfalt uscat dragi colegi si sa aveti grija de voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 (editat) Buna, Daca doreste cineva un support de topcase Givi Monorak, mi-a ramas de la TDM-ul 4TX Pret 35 e, pretul pe Louis e 70 e Placa nu e inclusa 0744.955.955 Va salut Editat Iulie 9, 2013 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 TDM-istii bucuresteni sunt invitati asta seara, ora 19, la Curtea Berarilor unde vom avea prilejul sa stam la un pahar de vorba cu delegatia elena care a fost prezenta la INTDMRO 2013 de la Padis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Buna, Daca doreste cineva un support de topcase Givi Monorak, mi-a ramas de la TDM-ul 4TX Pret 35 e, pretul pe Louis e 70 e Placa nu e inclusa 0744.955.955 Va salut detalii pe privat?? de unde esti, livrare etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Cumpar carena frontala si carena laterala stanga pentru o Yamaha TDM850 3VD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 (editat) cucuruzu' ei de piata moto paaana mea, se vand doar: er unu sau cebereu, altceva.. nada Editat Iulie 13, 2013 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Nu-i chiar asa. Se vand si TDM-uri. Nu mai departe decat ieri am intalnit un TDM-ist nou in Bucuresti. Abia ce-si cumparase o frumusete de TDM 900. George (din Bals) si-a luat o alta frumusete de 850 din 2000 si a dat un pret aproape de cel corect pe mobra. Si lui, cred ca i-ar fi placut sa dea 1000 de euro pe tedemica, dar uite ca a dat pretul cerut de vanzator (cam apropiat de 2000 de euro). Cred ca aici e vorba, mai de-a dreptul, despre cumpararea de mobre la preturi nejustificat de mici. O fi Romania piatza doar de second hand, dar nu se poate merge pana la second-hand-ul second-hand-ului. Mai era unul care voia sa cumpere TDM cu 1000 de euro. Dar noi, cei care le-am cumparat deja, om fi dat asa 1000-1200 euro pe ele? Ia vezi cati dintre noi au bagat cam 2000 de euro doar la achizitie. Si inca o data pretul pe accesoriile adaugate. Mobra mea, de pilda, cu tot ce-am pus pe ea (fara consumabile) valoreaza acum 3446 euro (calculul hartiei). Imi va da cineva acest pret? Niciodata. Voi mai lua cei 2000 euro platiti pe ea la achizitie? Nu prea cred... Ce vreau sa spun? Ca e un pret sub care doar daca esti dus cu pluta cobori, tu ca vanzator. Sau daca ai nevoie stringenta de bani. Asadar, TDM-uri se vand si se cumpara... No offence! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 (editat) Liviu, piata de de TDM e dinamica stau cu ochii pe ea ca pe butelie. Eu ma refer strict la plasticata mea. Asa, la vanzare e un thundercat la 1500. Nici prin cap nu imi trece sa o las la banii astia. Raportat la starea tehnica si optica pisica mea e bobocel fata de altele trosnite si revopsite si... si.. In fine, asta e alta discutie. M-am indragostit de un TDM albastru Editat Iulie 13, 2013 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Cred ca Tiranul vroia sa zica ca nu reuseste sa vanda pisicuta lui. Ca apoi gaseste el TDM, stai linistit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 (editat) Nu-i chiar asa. Se vand si TDM-uri. Nu mai departe decat ieri am intalnit un TDM-ist nou in Bucuresti. Abia ce-si cumparase o frumusete de TDM 900. George (din Bals) si-a luat o alta frumusete de 850 din 2000 si a dat un pret aproape de cel corect pe mobra. Si lui, cred ca i-ar fi placut sa dea 1000 de euro pe tedemica, dar uite ca a dat pretul cerut de vanzator (cam apropiat de 2000 de euro). Cred ca aici e vorba, mai de-a dreptul, despre cumpararea de mobre la preturi nejustificat de mici. O fi Romania piatza doar de second hand, dar nu se poate merge pana la second-hand-ul second-hand-ului. Mai era unul care voia sa cumpere TDM cu 1000 de euro. Dar noi, cei care le-am cumparat deja, om fi dat asa 1000-1200 euro pe ele? Ia vezi cati dintre noi au bagat cam 2000 de euro doar la achizitie. Si inca o data pretul pe accesoriile adaugate. Mobra mea, de pilda, cu tot ce-am pus pe ea (fara consumabile) valoreaza acum 3446 euro (calculul hartiei). Imi va da cineva acest pret? Niciodata. Voi mai lua cei 2000 euro platiti pe ea la achizitie? Nu prea cred... Ce vreau sa spun? Ca e un pret sub care doar daca esti dus cu pluta cobori, tu ca vanzator. Sau daca ai nevoie stringenta de bani. Asadar, TDM-uri se vand si se cumpara... No offence! Mai era unu' mai sarit de pe fix, care a luat mobra cu 1100 si a mai bagat in ea inca 1000 (si inca mai are de gand sa bage in carburi ) si voia sa o dea tot cu 1100. (Adica 'io'). Noroc ca jumatatea mea cea buna (iubita) m-a convins ca poate vreodata o sa am chef sa ma plimb mai serios si nu o sa am cu ce... Editat Iulie 13, 2013 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Mai era unu' mai sarit de pe fix, care a luat mobra cu 1100 si a mai bagat in ea inca 1000 (si inca mai are de gand sa bage in carburi ) si voia sa o dea tot cu 1100. (Adica 'io'). Noroc ca jumatatea mea cea buna (iubita) m-a convins ca poate vreodata o sa am chef sa ma plimb mai serios si nu o sa am cu ce... stai linistit ca nu esti singurul. eu acu vreau sa pun topcase pe trotineta. =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 (editat) A bun...eu vreau sa imi pun cutii :alcy:Azi inainte sa vina ploaia si sa salvez un mic caine de la moarte sigura, am terminat si vopsitoria. Gri sobolan http://www.apbfrance.com/webapp/resources/vehicles_photos/3140PA/3140PA_big_02.jpg ceva ca aici a iesit, o sa revin maine cu piese. Intreb un prieten cum a iesit vopseaua; raspuns: a iesit marfa negrul! Nu e diferenta de ce aveam inainte, insa nu mai am cele 2 dungi de argintiu si vopseaua e lucioasa simpla, nu cu fulgi in ea. Sper sa nu gandeasca si vreun politiai ca prietenul ala la meu si sa ma lase fara talon Editat Iulie 13, 2013 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Liviu, piata de de TDM e dinamica stau cu ochii pe ea ca pe butelie. Eu ma refer strict la plasticata mea. Asa, la vanzare e un thundercat la 1500. Nici prin cap nu imi trece sa o las la banii astia. Raportat la starea tehnica si optica pisica mea e bobocel fata de altele trosnite si revopsite si... si.. In fine, asta e alta discutie. M-am indragostit de un TDM albastru Aha! Se pare ca n-am fost io pe faza. Mea culpa! Oricum, daca cedam mereu, preturile mobrelor vor scadea nejustificat. Uite de ce-o apreciez pe prietena lui banzay! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_tdm_tm Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 marius daca ai nevoie de radiator,cadru,bascula spate,janta fata le am in garaj am dezmembrat un tdm 3vd. cautama. 0723647673. radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) A bun...eu vreau sa imi pun cutii :alcy:Azi inainte sa vina ploaia si sa salvez un mic caine de la moarte sigura, am terminat si vopsitoria. Gri sobolan http://www.apbfrance.com/webapp/resources/vehicles_photos/3140PA/3140PA_big_02.jpg ceva ca aici a iesit, o sa revin maine cu piese. Intreb un prieten cum a iesit vopseaua; raspuns: a iesit marfa negrul! Nu e diferenta de ce aveam inainte, insa nu mai am cele 2 dungi de argintiu si vopseaua e lucioasa simpla, nu cu fulgi in ea. Sper sa nu gandeasca si vreun politiai ca prietenul ala la meu si sa ma lase fara talon poxe vlem poxe Editat Iulie 15, 2013 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Nici nu am mai fost la garaj sa vad cum au iesit uscate... mi-a ocupat timpul potaia aia mica, deabia ma uit si acum la monitor la munca, sunt rupt de somn, ca trebuie sa ii dau mancare din 3 in 3 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Nici nu am mai fost la garaj sa vad cum au iesit uscate... mi-a ocupat timpul potaia aia mica, deabia ma uit si acum la monitor la munca, sunt rupt de somn, ca trebuie sa ii dau mancare din 3 in 3 ore. pai uite asa se capata experienta, cand o fi sa aveti kinder o sa fie floare la ureche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 marius daca ai nevoie de radiator,cadru,bascula spate,janta fata le am in garaj am dezmembrat un tdm 3vd. cautama. 0723647673. radu. Multumesc, Radu! Piesele de schimb le-am luat deja de la Florin din Roman. In teorie mai trebuie carene, in practica astept niste poze de la Cavaleru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Tocmai ce am aflat ca user ul Nicon si a achizitionat un TDM 900. I am dat site ul si cred ca o sa si faca cont cat de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Joi, ora 18,30 - 19, intalnirea saptamanala a bucurestenilor. Tot la Curtea Berarilor. Se va discuta pe marginea INTDMRO 2013 si a stabilirii unei locatii pentru INTDMRO 2014. Modificare : joi, ora 19, intalnirea va avea loc la barul Biker's (fost Ursu') de pe str. Matei Voievod, nr.67. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Salut, Pe principiul intai potcoave si apoi calul, pentru viitorul meu TDM deja am topcase+suport. Momentan o sa le pun pe thundercat sa vad cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Un topcase e bun oricand la casa omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Un topcase e bun oricand la casa omului numa bun de pus pe TDM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate