Cavaleru Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Salutare, pun cateva poze din prima mea iesire, mai lunga, cu TDM-ul, la Deva si Hunedoara, weekendul trecut.A fost o zii superba, care a meritat aceasta plimbare. Numai bine si Hai primavara! bv domnule! cum ti se pare tdm-ul la drum lung? la ce viteze ai ajuns si cum se simtea mobra?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) Salutare domnilor, astazi am facut o tura de aproximativ 350 km cu TDM-ul si am scos un consum de 6 %. E un consum bun, fata de 7,5 % ,facuti mai mult prin oras. Consumul de 6% l-am facut la drum intins, pe drum european spre Arad, 100-110 Km/h, cu varfuri de viteze de 140-150, pe alocuri (in depasiri).Eu personal sunt multumit de consum, avand in vedere consumul fostului meu motor (Honda CB 450s), care era de aproximativ 4,5%. Va salut cu respect, numai bine. Mersi Cavalerule si numai bine Editat Februarie 15, 2009 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) Un tip din Australia si-a echipat tdm-ul sau, pentru offroad: Se pare ca si tdm-ul face fata offroad-ului, cat de cat. Ce parere aveti? Numai bine. Editat Februarie 15, 2009 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chitac2005 Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 mobra o vinzi? ........... Da, sigur ca da, doar am zis ca ma las de ea, trbuie sa mi vina guma noua pe fatza si sa i fac rarul, cum e gata va anuntz. Bafta la totzi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 stiu mobra asta. eu unul nu as face off-road cu TDM-ul. mi se pare mult prea greu si cu suspensii relativ scurte. off-rod usor merge dar mai mult e cam naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) stiu mobra asta. eu unul nu as face off-road cu TDM-ul. mi se pare mult prea greu si cu suspensii relativ scurte. off-rod usor merge dar mai mult e cam naspa Asta sunt si eu de parere, dar am vazut ca totusi se poate asa ceva cu ea, pentru cine vrea si un pic de offroad. Eu in nici un caz nu as face asa ceva, imi place asfaltu Editat Februarie 15, 2009 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Asta sunt si eu de parere, dar am vazut ca totusi se poate asa ceva cu ea, pentru cine vrea si un pic de offroad.Eu in nici un caz nu as face asa ceva, imi place asfaltu pe mine m-ar durea inima sa o bag la ff-road adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marees2 Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Salut baieti, daca intereseaza pe careva, am un CDI pentru Yamaha TDM 850, pa care l-am cumparat din greseala de pe eBay crezand ca se potriveste la TDM-ul meu. Sau schimb cu un CDI pt. TDM 850 din 1999. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 adica e pt 3vd ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Salut baieti, daca intereseaza pe careva, am un CDI pentru Yamaha TDM 850, pa care l-am cumparat din greseala de pe eBay crezand ca se potriveste la TDM-ul meu. Sau schimb cu un CDI pt. TDM 850 din 1999. cat ceri pe el ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marees2 Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 cat ceri pe el ?? Nu vreau mai mult decat am dat eu pe ea, mai exact 165eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Nu vreau mai mult decat am dat eu pe ea, mai exact 165eu. Sper sa nu mi se strice cdi-ul, caci o sa am nevoie de o caruta de bani sa-mi iau altul. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 multi bani sper sa nam nevoie vreodata. de bani asta ii fac o revizie full Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 multi bani sper sa nam nevoie vreodata. de bani asta ii fac o revizie full Oricum, marees2, spor la vanzare, poate vei gasi tedemistu ce are nevoie de un cdi. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 cu tot respectul dar ce "revizie full" faci tu la un motor cu 165 de euro? nu de alta, dar iti dau eu 200 daca imi faci o "revizie full"... te referi la schimbatul uleiului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Oricum, marees2, spor la vanzare, poate vei gasi tedemistu ce are nevoie de un cdi. Numai bine mai bine sa nu fie un TDMist care sa aiba nevoie de asa ceva cu tot respectul dar ce "revizie full" faci tu la un motor cu 165 de euro? nu de alta, dar iti dau eu 200 daca imi faci o "revizie full"... te referi la schimbatul uleiului? =)) uleiul il schimb si singur e simplu. ma gandeam asa la o sincronizare de carburi si o reglare a amestecului si eventual o verificare a supapelor bine evident nu e revizie full dar faci ceva arzator cu banii astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 cu tot respectul dar ce "revizie full" faci tu la un motor cu 165 de euro? nu de alta, dar iti dau eu 200 daca imi faci o "revizie full"... te referi la schimbatul uleiului? Probabil prin ''revizie full'' se referea la schimbul uleiului, a filtrului de ulei si cel de aer, schimbul placutelor de frana, sincronizat carburi, si altele care le faci la o revizie pentru pregatirea motorului de sezon. Si toate acestea de mai sus, le faci in acesti bani, aproximativ 700 lei (165 euro) Cu respect, numai bine. mai bine sa nu fie un TDMist care sa aiba nevoie de asa ceva Si eu sper, dar cateodata se mai intampla sa ai nevoie, inevitabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Probabil prin ''revizie full'' se referea la schimbul uleiului, a filtrului de ulei si cel de aer, schimbul placutelor de frana, sincronizat carburi, si altele care le faci la o revizie pentru pregatirea motorului de sezon.Si toate acestea de mai sus, le faci in acesti bani, aproximativ 700 lei (165 euro) uite cine stie lectia mi-am gasit carena ca mea neagra 60 euro, a mea are rupta o bucata din coltul sus de la prabrziz, inclusiv zona din jurul surubului si o alta prindere sparta in zona cadrului langa rezervor merita? 60 euro cu tot cu transport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 uite cine stie lectia mi-am gasit carena ca mea neagra 60 euro, a mea are rupta o bucata din coltul sus de la prabrziz, inclusiv zona din jurul surubului si o alta prindere sparta in zona cadrului langa rezervor merita? 60 euro cu tot cu transport Astea sunt cheltuielile pentru revizie. Iar in legatura cu carena (banuiesc ca e vorba de cea mare, care sustine si parbrizul, nu cele doua laterale mici), pretul e bun mai ales ca include si transportul la domiciliu. Cavalerule parerea mea e sa o cumperi gata perfecta, decat sa o repari pe cea veche, pe care trebuie sa o si vopsesti dupa ce e reparata cu chit si cu fibra, in zonele rupte. Cu respect, Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Astea sunt cheltuielile pentru revizie.Iar in legatura cu carena (banuiesc ca e vorba de cea mare, care sustine si parbrizul, nu cele doua laterale mici), pretul e bun mai ales ca include si transportul la domiciliu. Cavalerule parerea mea e sa o cumperi gata perfecta, decat sa o repari pe cea veche, pe care trebuie sa o si vopsesti dupa ce e reparata cu chit si cu fibra, in zonele rupte. Cu respect, Alin e vorba de aia mare cu parbrizu. o sa o comanda in cele din urma si mai aman o luna vizita la service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Bei, voi ati vazut ca s-a trecut de pagina 100, postul 1000...? (Asa, ca fapt divers.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 asta e bine. imi pare rau ca initiatorul topicului numai are timpul necesar sa mai scrie si el ca TDM-ul il are in continuare cata mecanica am invat eu cu el la telefon , mai scriam odata manualul Haynes ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Bei, voi ati vazut ca s-a trecut de pagina 100, postul 1000...? (Asa, ca fapt divers.) La cat mai multe, hai noRock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 uhuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Marius cauta asa ceva: carena http://cgi.ebay.co.uk/GENUINE-YAMAHA-TDM90...%3A1|240%3A1318 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate