G B V Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 O data cu filtrul. Daca tot vin in pachet acolo,de ce sa nu o faci. Vizual poate tu le vezi bune,dar e de ajuns sa fie un pic ovala sau aplatizata si va curge ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Oringurile de la filtru nu vin cu filtru. Se schimba preventiv la 2-3 schimburi. Stii cum e, sa faci ce zice popa, nu ce face popa. Eu n-am schimbat oringurile alea deloc in ultimii 4 ani. Desi am schimbat filtrul la fiecare schimb de ulei. Si am si mers vreo patrujdemii cu ea. Ipone nu am gasit l aniciun furnizor pana acum. Dar, pentru impatimitii de detalii, pot oferi Yamalube (care e tot Motul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Oringurile de la filtru nu vin cu filtru. Se schimba preventiv la 2-3 schimburi. Stii cum e, sa faci ce zice popa, nu ce face popa. Eu n-am schimbat oringurile alea deloc in ultimii 4 ani. Desi am schimbat filtrul la fiecare schimb de ulei. Si am si mers vreo patrujdemii cu ea. Ipone nu am gasit l aniciun furnizor pana acum. Dar, pentru impatimitii de detalii, pot oferi Yamalube (care e tot Motul ) Eu am gasit cu tot cu oringuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Eu am gasit cu tot cu oringuri... De la Louis am lua 2 filtre si nu se include impreuna si oringurile , oricum la ce valoare au o sa schimb macar la al 3-lea schimb . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Eu am gasit cu tot cu oringuri... Champion ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Champion ? exact de asta am luat eu si nu avea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Champion ? Da-ala cel mai ieftin Hiflo. Numai dala am folosit pana acum la toate mobrele. Il au toate magazinele pe stock. La primavara oricum vin la tine ca tre sa schimb si antigelul. O sa iti mai aduc un incepator ca sa ii mesteresti la mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Inseamna ca imi fura un pitic oringurile, ca la Hiflo eu nu le-am gasit niciodata la filtrul de TDM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Inseamna ca imi fura un pitic oringurile, ca la Hiflo eu nu le-am gasit niciodata la filtrul de TDM. Aia de la mymoto mi-au zis asa.... N-am idee daca are sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Hiflo, HF145 nu are o-ringul. oricum ar trebui oringul mic + oringul mare.. Oem parts 93210-64297 si 93210-12790 ... am impreia ca-s la fel la toate... sau 10050241 cod articol Louis (link) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 cati km se mai parcurg cu ultima linie benzina?tdm 900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 cati km se mai parcurg cu ultima linie benzina?tdm 900 Cand sta aprinsa sau cand clipoceste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagosh88 Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 La vale sau la deal ? ) De cand clipoceste mai sunt 3,5 l, cred. Eu am facut maxim 80 km cu el clipocind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Tinand cont ca are un consum mic,nu prea are rost sa mergi cu ea asa. Fa-i full-ul ca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Intrebam de curiozitate Acum este plin... Merci pt răspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 La vale sau la deal ? ) De cand clipoceste mai sunt 3,5 l, cred. Eu am facut maxim 80 km cu el clipocind. eu cand intru pe rezerva intru in modul de "panica" si caut prima benzinarie... draqu stie cat o sta pe rezerva... ultima data cand am riscat am impins 1 kilometru pe autostrada pe banda de urgenta inapoi pana la prima iesire... deci ... nu bun. vai cat am putut injura... noroc cu un om care a fost extrem de finut si a stiut cum sa intrebe (eu ardeam de furie si de jena) ... mi-a dat 2 kile de benzol si mi-a zis unde-i prima benzinarie... hhahhahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 eu cand intru pe rezerva intru in modul de "panica" si caut prima benzinarie... draqu stie cat o sta pe rezerva... ultima data cand am riscat am impins 1 kilometru pe autostrada pe banda de urgenta inapoi pana la prima iesire... deci ... nu bun. vai cat am putut injura... noroc cu un om care a fost extrem de finut si a stiut cum sa intrebe (eu ardeam de furie si de jena) ... mi-a dat 2 kile de benzol si mi-a zis unde-i prima benzinarie... hhahhahah Sti cum se numeste cand ramai fara benzina ? pana prostului ! am muscato si eu odata , rosu mam facut de ciuda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 (editat) Am impins si eu aproape 2 km prin oras, prin 2007 )))))) Naiba, ca am ramas fara exact unde nu erau peco uri De nervi si de rusine nu am mai gandit normal, ca mai bine mergeam naibii pe jos si ma intorceam cu un flacon cu benzina. Editat Ianuarie 27, 2015 de Kevinn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Sti cum se numeste cand ramai fara benzina ? pana prostului ! am muscato si eu odata , rosu mam facut de ciuda. in apararea mea... erau inversate furtunele de benzina in robinet, rezerva cu on-ul. eu am plecat cu plinu pe on din SB de la intrarea pe miniautostrada de aici si dupa Ciorogarla am ... ramas fara... am tras tare, autostrada am tinut-o 140+ iar in rest am mers destul de "la limita".... deci nu a papat extrem de mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagosh88 Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 eu cand intru pe rezerva intru in modul de "panica" si caut prima benzinarie... draqu stie cat o sta pe rezerva... ultima data cand am riscat am impins 1 kilometru pe autostrada pe banda de urgenta inapoi pana la prima iesire... deci ... nu bun. vai cat am putut injura... noroc cu un om care a fost extrem de finut si a stiut cum sa intrebe (eu ardeam de furie si de jena) ... mi-a dat 2 kile de benzol si mi-a zis unde-i prima benzinarie... hhahhahah Eu eram pe EcoMode, voiam sa fac cu un singur plin Buc-Cluj, am reusit! Aveam si pasager si bagaj. Altfel cand incepe sa palpaie opresc la prima benzinarie ok si alimentez. In pana prostului am ramas cu prima motocicleta, la prima mea plimbare, ma duceam catre RAR, ploua, era noapte. Ah, ce amintiri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 In pana prostului am ramas cu prima motocicleta, la prima mea plimbare, ma duceam catre RAR, ploua, era noapte. Ah, ce amintiri ) Si eu pe o ploaie zdravana cu grindina cu un ETZ , intradevar ce vremuri !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 cu zx6r am ramas o data ...secaria comarnic...pana prostului noroc ca eram la vale mai mult.... » Post actualizat in 30 Jan 2015 17:08ce dimensiuni la cauciuc fata se mai poate pune? vorbesc doar de mers stradal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagosh88 Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Pai de ce ai vrea sa ii pui alta dimensiune? Pentru mers stradal gasesti destule modele la dimensiunea potrivita. Anvelope pt off nu gasesti pt 900, de strada ai de unde alege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Off-roadul nu e pt tdm. Cine o baga pe asa ceva,e cam masochist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Pai de ce ai vrea sa ii pui alta dimensiune? Pentru mers stradal gasesti destule modele la dimensiunea potrivita. Anvelope pt off nu gasesti pt 900, de strada ai de unde alege. ok,merci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate