d3v1l_mast3r Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Yamaha street sound.... Vand fostele tobe de pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Si pozele facute cu telemobilul lui IRAttila www.fotok.ro/cartisoara2.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Yamaha street sound.... Vand fostele tobe de pe motor cu cat si cum suna??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 cu cat si cum suna??? Hai domnu', unde-s pozele, ca te laudai ca le pui de ieri dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 pe hdd. ca nu am avut timp azi sa le urc ..... acasa am net infect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 pozeeee maine sau poimaine fac si topic cu poze si poveste http://s6.transfer.ro/storage/TDM_29-31.05-6cb03.rar pana una alta toate la gramada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VanHelsing Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 salutare... am tdm de azi... si sunt multumit de el mai ales ca am avut si timp sa il testez aproape 400 de km numai astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 (editat) salutare... am tdm de azi... si sunt multumit de el mai ales ca am avut si timp sa il testez aproape 400 de km numai astazi. Bine ai venit! Zi-ne si noua mai multe despre mobra, ce model e... o poza ceva, eventual. Editat Iunie 2, 2009 de LinX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3v1l_mast3r Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 cu cat si cum suna??? Suna foarte tare, e un sunet foarte placut le dau cu 300 de roni ca trebuie sa imi schimb uleiul si mai am una alta de facut la motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 salutare... am tdm de azi... si sunt multumit de el mai ales ca am avut si timp sa il testez aproape 400 de km numai astazi. Bine ai venit intre noi!! Suntem si noi curiosi de Modelul mobrei tale.. dak potzi da detalii Sa ne vedem cu bine la o Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 salutare... am tdm de azi... si sunt multumit de el mai ales ca am avut si timp sa il testez aproape 400 de km numai astazi. sa o stapanesti sanatos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Welcome in the jungle! Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme. @ Cavaleru : misto poza lui Linx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 ha ha stiu. l-am prins prea bine ca sa o sterg sa vezi ca mi-o iau de la florin cand ma prinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 salutare... am tdm de azi... si sunt multumit de el mai ales ca am avut si timp sa il testez aproape 400 de km numai astazi. Salutare si bine a-i venit in randul TDMistilor. Iti urez sa ai parte de cati mai multi km cu el, caci e o mobra super. Numai bine iti doresc si sa ne vedem cat de curand, cu totii, la o tura prin tara sau peste hotare PS: se inmultesc tdmistii, e de bine sa vezi ca mi-o iau de la florin cand ma prinde Cu siguranta . O sa dea cu in tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Ce-aveti ma? E vorba de poza cand stau la masa sau care, ca nu mi se pare nici una "ofensatoare"... Ce ziceti, incercam sa fixam o data anuala cand se facem intalnirea asta, ca sa stie toata lumea din timp? Ceva de genul ultimul weekend din mai, sau primul din iulie etc. O data fixa nu prea merge ca poate pica in timpul saptamanii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 as fi de acord cu primul din iulie. dar de fiecare data sa schimbam locatia. eventual sa ne gasim o zona unde sa putem pune corturile linisti chiar daca vom fi mai multi. propun ca adunarea sa aibe loc de-a lungula 3 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 am net bun acasa uraaaa. hai ca o sa fac si topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loti61 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Felicitări pentru ambițioÂşii parteneri de marcă care au reusit să organizeze prima întâlnire a TDM-iÂştilor din România. Orice început e greu .Să speram că la următoarea întâlnire vom fi preyenți mai mulți Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 as fi de acord cu primul din iulie. dar de fiecare data sa schimbam locatia. eventual sa ne gasim o zona unde sa putem pune corturile linisti chiar daca vom fi mai multi. propun ca adunarea sa aibe loc de-a lungula 3 zile salut cavalere, cu parere de rau aflu ca va-ti intalnit ca-ntre TDM-isti si eu am aflat prea tarziu, eee da asta e , poate data viitoare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VanHelsing Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 este un tdm din 97 4tx, am avut r6 inainte. s-a mai discutat pe forum despre ea e din alba si are suspensii WP. aveam chef de un drum asa lung si de la alba pana la bacau nu am facut oprire decat la peco pt alimentare scurta. e foarte confortabila si ii place si viitoarei sotii deci motocicleta a trecut testul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VanHelsing Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 nici nu s-o laudat ala ca o dat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 (editat) salut cavalere, cu parere de rau aflu ca va-ti intalnit ca-ntre TDM-isti si eu am aflat prea tarziu, eee da asta e , poate data viitoare ! salut! urmareste topicul asta si nu vei mai pierde nimic ceva poze superba duminica s-ar baga careva la o iesire la mare cu cortu in vama?? m-au invitat niste prieteni la o iesire pt duminica si luni, dar eu inca nu stiu cum am programul ... deci s-ar baga careva?? Editat Iunie 3, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 (editat) @ Loti : stai cu ochii pe forum ca sunt din zona...si eu am fost:D VanHelsing: faina mobra ti-ai tras, sa o stapanesti sanatos si km la kilogram @ Rocker: am dat acele jos, unul era la 3 si unul la 2...curios...acum ambele sunt maxim jos, merre bine mobra (am facut un test de 10 km) a pierdut un pic de putere parca pe la 2000 turatii dar in rest musca ca Pitbullu' parca urca un pic mai greu intre 2000 si 3000 in rest nu vad nici o diferenta deocamdata. Revin sper maine cu un consum, bag 100 km de test. Editat Iunie 3, 2009 de Fotok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 @ Rocker: am dat acele jos, unul era la 3 si unul la 2...curios...acum ambele sunt maxim jos, merre bine mobra (am facut un test de 10 km) a pierdut un pic de putere parca pe la 2000 turatii dar in rest musca ca Pitbullu' parca urca un pic mai greu intre 2000 si 3000 in rest nu vad nici o diferenta deocamdata. Revin sper maine cu un consum, bag 100 km de test. Floriane, dupa cum ti-am si zis la telefon, eu nu simt nici o diferenta chiar daca am dat si eu acum doua zile acele la maxim jos. Momentan zilele acestea ma ocup cu calculatul benzinii, sa vedem cum va iesi. Sper sa fie un consum pe placul meu, vom vedea Am sa va anunt, referitor la modificarea consumului. Numai bine tuturor si asfalt uscat salut cavalere, cu parere de rau aflu ca va-ti intalnit ca-ntre TDM-isti si eu am aflat prea tarziu, eee da asta e , poate data viitoare ! Salutare Banditule , si bine te-am gasit. Sper ca ne vom vedea pe viitor la o tura moto. Respecte duminica s-ar baga careva la o iesire la mare cu cortu in vama?? m-au invitat niste prieteni la o iesire pt duminica si luni, dar eu inca nu stiu cum am programul ... deci s-ar baga careva?? Cavalere, eu si Maia am fii venit intro tura la mare, dar deocamdata nu mai dispunem de finanate, plus ca luna asta si luna viitoare trebuie sa mergem la doua nunti. Asta e, pe viitor sigur vom iesi la o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate