raulus Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 poze cu motociclete cu cat mai vechi cu atat mai bine rusesti, nemtesti, englezesti fiecare pune ce are si ce poate daca se poate si oarece informatie despre poza prezentata e si mai bine stiu ca mai e un topic oarecum asemanator in sectiunea de ciopare, dar mi se pare ca nu prea se pot amesteca customurile americane de prin 70 cu bmwurile din... sa zicem 30 acolo a postat easybiker un site extrem de interesant cu poze de o calitate excelenta: http://motosantiguashd.com/tienda/index.ph...67a4854a07f0bd6 aleko daca ti se pare in plus topicul... delete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 ma, el e bun, da l-ai pus sa ne facem sange rau? da si cateva detalii despre motocicleta, pt tot omu, sa inteleaga...ar fi mai frumos pun si eu mai tz ca acum nu am timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 pai... n-am detalii... mai mult decat scrie in poza... BMW R62 din 1928... uite si un Ij Festival de anu trecut de la SMAEB, o imbunatatire a Ij-ului 1949, copie dupa DKW-ul NZ350 mai multe poate ne spun Zidu sau Aleko... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Uite-l si pe 'stramosul' IJ-urilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 poze cu motociclete cu cat mai vechi cu atat mai bine rusesti, nemtesti, englezesti fiecare pune ce are si ce poate daca se poate si oarece informatie despre poza prezentata e si mai bine stiu ca mai e un topic oarecum asemanator in sectiunea de ciopare, dar mi se pare ca nu prea se pot amesteca customurile americane de prin 70 cu bmwurile din... sa zicem 30 acolo a postat easybiker un site extrem de interesant cu poze de o calitate excelenta: http://motosantiguashd.com/tienda/index.ph...67a4854a07f0bd6 aleko daca ti se pare in plus topicul... delete sa fie tot mai multe ca astea si pe la noi!si nu "cioparite". e un AJS din 1929,OHC,de curse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 mie tare mi-ar placea un puch http://amicale.puch.free.fr/GAlerie%20photos/Galerie.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 i VEDETI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 uite aici poze daca tot e vorba de facut sange rau.probabil ca le stiti deja pe unele dar is faine si merita revazute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 primul meu topic de pe forum a fost despre un motor pe care atunci nu i-l stiam,si nici poze nu i-am facut...acum stiu ce e...arata ca in poza putin mai prafuit,cu rezervor de m,dar cu inconfundabila stanta pe blocul motor si bineinteles un singur carburator.e al unui batran care nu vroia sa-l vanda,vroia sa-l faca pentru el,si ma chemase sa-l reglez.crezand ca e m,m-am dus...am vazut ce e si nu m-am mai bagat!decat sa stric...e o minunatie de 62,deci avem si noi unu cel putin in galati.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 primul meu topic de pe forum a fost despre un motor pe care atunci nu i-l stiam,si nici poze nu i-am facut...acum stiu ce e...arata ca in poza putin mai prafuit,cu rezervor de m,dar cu inconfundabila stanta pe blocul motor si bineinteles un singur carburator.e al unui batran care nu vroia sa-l vanda,vroia sa-l faca pentru el,si ma chemase sa-l reglez.crezand ca e m,m-am dus...am vazut ce e si nu m-am mai bagat!decat sa stric...e o minunatie de 62,deci avem si noi unu cel putin in galati.... sa speram ca ramane totusi in galati legiune poze cu el nu ai?du-te la batran si pozeaza-l...si ma bucur ca aud ca nu il da mosu, ca altfel poate deja lua drumul jermania umfland contul unor smenari ar trebui sa invatam sa avem grija si sa ne pastram motocicletele pretioase, nu sa facem ochii ca cepele cand e vb de bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 inca cateva poze faine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Mai baga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 daaaa f misto...... pacat ca majoritatea de la noi sunt cioperite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 (editat) Mai baga. na sa iti clatesti ochii: Vincent HRD Rapide,Black Shadow,Comet,Grey Flash,cu 2 cilindri in V sau mono,1000 sau 500 cm3,intre 27 si 55 CP[asta in 1950-55],viteze max. de ordinul a 150-200 km/h.Rolls-Royce-ul motocicletelor.British... Editat Martie 27, 2007 de kyvacka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 (editat) si......... ce pistonu meu de nu pot sa pun poze daaaa f misto...... pacat ca majoritatea de la noi sunt cioperite... si astea... Editat Martie 27, 2007 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Martie 29, 2007 Autor Share Postat Martie 29, 2007 stiu ca e doar o macheta, dar... R25: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Rolls-Royce-ul motocicletelor.British... Rolls-ul motocicletelor era denumit Brough Superior,din cate stiu eu, nu Vincent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 niste poze facute de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 sa speram ca ramane totusi in galati legiune poze cu el nu ai?du-te la batran si pozeaza-l...si ma bucur ca aud ca nu il da mosu, ca altfel poate deja lua drumul jermania umfland contul unor smenari ar trebui sa invatam sa avem grija si sa ne pastram motocicletele pretioase, nu sa facem ochii ca cepele cand e vb de bani Nu e nici o problema ca pleaca in Germania ,macar acolo sunt restaurate cumsecade.Si vehicolele istorice circula liber dintr-o tara in alta.La fel poti sa-ti cumperi in loc de o motocicleta mai noua una oldtimer din Germania,nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Nu e nici o problema ca pleaca in Germania ,macar acolo sunt restaurate cumsecade.Si vehicolele istorice circula liber dintr-o tara in alta.La fel poti sa-ti cumperi in loc de o motocicleta mai noua una oldtimer din Germania,nici o problema. bai sa stii ca ai dreptate aici faza e ca unii chiar au facut bisnita din asta, si e pacat sa nu avem si noi astfel de moto in tara... eu unu as alege varianta muzeului cand oi fi batran si daca niciun urmas nu va avea aceasta pasiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 inca cateva poze faine o, tempora .... . faine poze . si mai fain era sa mai fi avut cine sa pove despre vremurile acelea demult apuse . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Aprilie 2, 2007 Autor Share Postat Aprilie 2, 2007 1942 BMW R-75 cu atas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 (editat) MZ 250 - prima mea motocicleta (back in 1996) Zundapp - motocicleta cu atas pe care am calarit-o la tara la bunici (am o poza alb-negru p'acasa. Am s-o postez tot aici zilele astea) P.S. pozele astea sunt de pe net... Enjoy... Editat Aprilie 2, 2007 de newprofiler1978 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 http://snohomishbikeshow.org/photo1.htm poate gasiti ceva p-aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate