PH19KiD Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Salut sisqoxtc! Mulțumesc mult pentru răspuns. N-am mai avut timp să intru aici Âşi n-am văzut că vrei să ieÂşi. Am salutat ieri 12 Octombrie un motociclist care trecea pe strada Bucovului, drumul acela lung care vine de la Bucov spre BoldeÂşti-Scăeni. N-am văzut ce motor avea. Era un văr de-al meu în față cu un BMW F650 roÂşu Âşi eu în spatele lui. Dacă se recunoaÂşte omul să dea un semn ceva. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisqoxtc Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Daca va intereseaza un loc pentru a ne intalnii .... /index.php?showtopic=595030 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PH19KiD Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 PuturoÂşi PloieÂştenii, nu le mai arde de scris pe forum, le e mai uÂşor sa dea un telefon Âşi să iasă la o plimbărică. Dar totuÂşi, nu toți avem numerele multor motocicliÂşti, aÂşa că mai scrieți Âşi pe aici când Âşi pe unde se mai iese ca să ieÂşim mai mulți. Numai bine Âşi fară incidente neplăcute. KiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogus Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordlogicus Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Ceva intalniri, la capitolul de chopper. Novice, doritor de haladuiala cu motorul,bere , tequila .... caut amatori Ploiesteni. Vin dupa 5 aprilie, ptr moment plecat din tara, si poate organizam ceva. Astept vesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
better Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Salut. Eu vin in tara dupa 12 Aprilie. In limita timpului disponibil, sunt amator de plimbari. Tinem legatura. Andrei Ceva intalniri, la capitolul de chopper.Novice, doritor de haladuiala cu motorul,bere , tequila .... caut amatori Ploiesteni. Vin dupa 5 aprilie, ptr moment plecat din tara, si poate organizam ceva. Astept vesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizzah Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Ceva intalniri, la capitolul de chopper.Novice, doritor de haladuiala cu motorul,bere , tequila .... caut amatori Ploiesteni. Vin dupa 5 aprilie, ptr moment plecat din tara, si poate organizam ceva. Astept vesti. /index.php?showtopic=572518 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogus Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Apropo de plimbari ... se intrevede ceva pentru weekendul 26-27 martie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordlogicus Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Salut.Eu vin in tara dupa 12 Aprilie. In limita timpului disponibil, sunt amator de plimbari. Tinem legatura. Andrei No prob. Keep in touch! ID mess : dem_cristian Mesaj completat Salut.Eu vin in tara dupa 12 Aprilie. In limita timpului disponibil, sunt amator de plimbari. Tinem legatura. Andrei Sal Better, Voiai sa vinzi motorul??? Am aflat azi de la un coleg, ca era un Intruder de vanzare in Ploiesti si ca tipul este plecat si se intoarce pe 12. Asa ca am facut legatura cu tine. Toate bune si sper sa ne vedem dupa 12.04 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 In wknd m-am intalnit cu Cristian la o bere si am stat la povesti... marturisesc ca a fost o intalnire agreabila... Sper ca wknd-ul care vine sa ne strangem la o plimbare de choppere si astfel sa ne cunoastem mai bine. Mai ales ca e posibil ca in aceasta saptamana sa ma innoiesc si sa trec la o categorie superioara prosit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzvxray Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 Salut, eu sunt din Campina, mi-ar face placere sa va cunosc...asa ca astept sa imi spuneti pe unde va intalniti de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tep Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 salut! mai sunt motociclisti prin ploiesti? daca mai sunt, pe unde va mai intalniti si cand pt ca de cand a dat caldura nu am mai vazut decat asa cate unul trecand pe strada. Mesaj completat Salut, eu sunt din Campina, mi-ar face placere sa va cunosc...asa ca astept sa imi spuneti pe unde va intalniti de obicei eu ies cam in fiecare seara prin ploiesti, daca esti dispus sa vii pe aici si sa ne intalnim, poate mai gasim si alti adepti. uite nr meu de tel 0727325350 sau id-ul tzep_seby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 salut! mai sunt motociclisti prin ploiesti? daca mai sunt, pe unde va mai intalniti si cand pt ca de cand a dat caldura nu am mai vazut decat asa cate unul trecand pe strada.Mesaj completat eu ies cam in fiecare seara prin ploiesti, daca esti dispus sa vii pe aici si sa ne intalnim, poate mai gasim si alti adepti. uite nr meu de tel 0727325350 sau id-ul tzep_seby tocmai ce m-ai vazut la UPG zilele trecute! deci...motociclistii exista in ploiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Mai oameni buni mai dati si voi o intalnire ceva ? Nu de alta dar am chef de un pahar de vorba cu oamenii mei din Ploiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 Vezi tu,acum cativa ani se mai intalneau baieti pe la sala,la MOL,la Petrom,acum unii s-au lasat,alti au probleme deh,este timpul ca alti novici sa se intalneasca,sa puna baza unu club ETC.Ce frumos era acum 6-7 ani,la Toni la bar jos,cand dadea burnout cu aprilia de 250 :)in bar,nice,Fortza,Nae,Pedala,Dan,Ursu,mda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rrazwy Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Salut!Sunt si eu incepator dar dornic de plimbari,in weekendul asta se aude ceva pe la munte(cheia)!Eu sunt din valeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Eu as vrea sa plec pe Cheia,cauta in tipicul cu "plimarea pe la sala" ca am postat pe acolo detalii.Ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 (editat) Daca tot sunt doritori, hai sa reinviem traditia intalnirilor saptamanale in Ploiesti. Locatia e discutabila: alta data lumea se intalnea la Palatul Culturii, acum nu se mai poate chiar in acelasi loc, insa se poate in parcarea Palatului dinspre Hale. De asemenea ne putem intalni in parcarea Salii Sporturilor Olimpia, sau in poligonul de langa stadionul Astra (insa acolo este o proprietate privata si nu cred ca va fi ok). Dupa o vorba, o socializare, o plimbarica, putem sa stam la un pahar de vorba La Stutzu, barul e cu specific moto, destul de incapator si are o atmosfera faina. Propuneri, idei, sugestii? Ziua? ...sa fie JOI? Ora?... sa fie 19 ( ca sa iasa tot omul linistit de la munci)? Astazi ne-am vazut, ne-am vorbit, am mai schimbat 2 impresii, o apa, un biscuite, o maslina. Asadar si prin urmare ramane stabilit: Joia la ora 19 la Sala Sporturilor...si de acolo...vedem noi ce facem si pe unde ne-om plimba. Bafta multa! Editat Septembrie 8, 2011 de StefanLeonte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 (editat) Joia sucks. Mai bine sa fie vineri, si mai pe lumina. Ca daca tot e sa se intalneasca lumea, sa se impace, sa ingroape securea razboiului, pot aranja si de o plimbare sa se imprieteneasca, a doua zi, adica sambata. Parerea mea La Stutzu e OK. Chiar si la Toni. Editat Septembrie 10, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 Vino joia, stam toti, socializam, vedem ce zice majoritatea si ne putem de acord. Plimbarici in weekend, de ce nu?! Facem! Cat despre ora... toata lumea termina job-ul pe la 18..pana ajungi acasa, una-alta...trece o ora. Poate joia asta reusesti sa ajungi si tu sa stam la o vorba. Bafta mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 Daca nu plec pe nicaieri pana atunci, joia asta pot sa vin ca-s in concediu... in restul saptamanii mi-e peste mana pt ca lucrez in Bucuresti si ajung acasa in jur de 7 seara. Vinerea termin la 2 si ajung acasa pe la 4, asa ca mi-ar fi mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PH19KiD Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Da' niÂşte poze nu ar merge? Ca să vadă Âşi lumea ce rable avem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Da' niÂşte poze nu ar merge? Ca să vadă Âşi lumea ce rable avem. Pe peretii unui bar pentru motociclisti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sima.cristian88 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Intalnirile stabilite joia la sala sporturilor sunt valabile...? sunt nou in lumea moto si as vrea sa vin si eu...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Da, sunt valabile, de obicei ne intalnim pe la 7-8 seara. astea sunt de joia trecuta, nu am fost foarte multi, probabil fiindca a inceput scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate