IceCube Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Acum am ajuns si eu, mi-a placut, carnaciori buni, mici la fel, bere moca dar pacat ca nu aveau si fara alcool ! Tipul care se dadea pe o roata ce sa zic.. asta e, a dat material la presa sa se foloseasca P.S : inainte sa plec mi-a facut cineva 2 poze, cine este si pt ce le-a facut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 si io sunt interesata de poze..YO_mikela id-ul de mess sa imi dea si mie poze cine a facut pls...a fost SUPER atmosfera pacat k am plecat la 12:( Acum am ajuns si eu si intr-adevar a fost o petrecere mai mult decat ok. Mai putin cei care se dadeau in spectacol pe o roata pe drumul acela ingust! Felicitari Dragos si tine-o tot asa! Super mare dreptate....io am zis k tipu s-a saturat de viata si vrea sa termine... mare prostie putea sa pateasca ceva dar bine k s-a terminat totul suuper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 aaaa...ptr poze si eu sant amator pls nu ma omitetzi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Pozele le gasiti in topicul dedicat /index.php?showtopic=89285 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 super atmosfera, cu toate ca dj-ul nu cred ca a inteles ca e petrecere moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gra$$u Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 super atmosfera, cu toate ca dj-ul nu cred ca a inteles ca e petrecere moto :crack: Bine ca ai mentionat tu chestia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 mie mi-a placut muzica pana in ora 12 k atat am stat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark4ce Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Super tare singura chesti care o regret este ca n-am gustat si eu carnaciorii aia de-i lauda toata lumea in rest atmosfera super, oameni super ....muzica. )... nu-i nimic,mai incercam ) dar toate puse la un loc, felicitari italia motors si la cat mai multe aniversari BTW, alea-s toate pozele? am avut impresia ca s-au facut mult mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 "Marfa" micii/carnatii da plescoi. Lume multa, motorete, etc - dragutz. Dar... muzica de "technteca", "houseoteca", etc; Una doua melodii mai de "duamne ajuta" am auzit. Acu vine trilema mea egzistentiala: ce s-a intamplat cu premiile 4,5,6 de la tombola? Cagulele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 haideti sa nu intram in polemici cu muzica ca nu mai terminam si nu are sens. sunt pareri si oameni diferiti. votez pt lipsa dj ului depasit.. de gusturi, de situatie.. In alta ordine de idei petrecerea a fost parerea mea f. reusita. S-a adunat multa lume si mult "motor". Asta era scopul principal. Lumea s-a bucurat, altii au stat si de cate 3 ori la coada la mici, hea hea, stiam io de ce vin mancat de acasa, insa tovarashu Rode a facut o tura pana la Mac. Caractere si caractere.. e inevitabil sa aduni la un loc numai oameni "de calitate" sa spun asa. Domnu' Nastase de la motociclismo nu a vorbit la marele microfon.. asteptam cateva cuvinte despre noua revista. Momentul nu a fost folosit deloc pt a promova produsul. Revenim aici din nou la profesionalismul romanesc, dar ma rog.. fiecare cum considera.. afara marketingul este mult mai agresiv si ..pointed to the target.. precisely.. ca sa spun. Multumim Dragos pt lumea adunata acolo, ti-am spus ca va fi ok si sa nu iti faci griji, iaca asa o fost. he he. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 sunt rupt de oboseala asa ca.... Petrecerea a iesit super P.S. Pt. putoii care mi-au ciordit manusile! Stiu cine sunteti! Va promit ca...VA TAI MAINILE CAND VA INTALNESC!!! Si...o sa ne intalnim cat de curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 stai parcat stefan .... nu merita nici macar atat din moment ce au fost in stare sa faca asta PS : RUSINEEEEEEEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 sunt rupt de oboseala asa ca.... Petrecerea a iesit super P.S. Pt. putoii care mi-au ciordit manusile! Stiu cine sunteti! Va promit ca...VA TAI MAINILE CAND VA INTALNESC!!! Si...o sa ne intalnim cat de curand! cine a facut una ca asta ? aia de ce au venit la party ? sa plece si eu cu o casca sau o manusha ! `tule` mama lor de tigani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 auzi-l si p'asta "cine a facut una ca asta?" pai daca se stia pana cum se rezolvau apele. e din ciclul "am pierdut inelul! - Unde? " dooh Stephon sa sti k sutnmari sanse sa le fi furat chiar si ceva negrii mititei ca se tot perindau pe acolo, nu neaparat motorijdi. Gestul e cu atat mai urat daca ciordtiteurul este motorist. NU are sens sa agitam apele, imp e sa il gsesti si daca il gasesti (slabe sanse) sa va rezolvati intre voi bafta si sa ne auzim sanitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 auzi-l si p'asta "cine a facut una ca asta?" pai daca se stia pana cum se rezolvau apele. e din ciclul "am pierdut inelul! - Unde? " dooh Stephon sa sti k sutnmari sanse sa le fi furat chiar si ceva negrii mititei ca se tot perindau pe acolo, nu neaparat motorijdi. Gestul e cu atat mai urat daca ciordtiteurul este motorist. NU are sens sa agitam apele, imp e sa il gsesti si daca il gasesti (slabe sanse) sa va rezolvati intre voi bafta si sa ne auzim sanitari din cate am vzt eu ....stefan a zis ca stie cine sunt ciorditorii... intrebam si eu sa stiu de cn trebuie sa ma feresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 hehe. casapealaaaaaa.. r.i.p. pt ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 hehe. casapealaaaaaa.. r.i.p. pt ei hihihi ! daca ii mananca in poponeata sa faca tampenii...acuma primesc ce merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 si eu am ajuns aksa ....a fost mai mult decat ok... tine-o tot asha dragos am avut si onoarea sa ma intorc pe R1 da tot nu as conduce asha ceva Eu eram cel care tea dus pe R1 si io sunt interesata de poze..YO_mikela id-ul de mess sa imi dea si mie poze cine a facut pls...a fost SUPER atmosfera pacat k am plecat la 12:( Super mare dreptate....io am zis k tipu s-a saturat de viata si vrea sa termine... mare prostie putea sa pateasca ceva dar bine k s-a terminat totul suuper Cam devreme dsoara da trebuia sa culce R6 asta e e cam micutz trebuie sa mai creasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Eu eram cel care tea dus pe R1 Cam devreme dsoara da trebuia sa culce R6 asta e e cam micutz trebuie sa mai creasca pai ce sa-i fac saracutzu era obosit si ii era cam frig )..lasa k se face el mare si o sa fie mai tare k R1:))).. glumeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Eu eram cel care tea dus pe R1 hehehe ... sal man...asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Eu m-am tinut de cuvant l-am salutat pe Dragos, am baut o berica, am salutat pe unu altu si apoi a trebui sa plec. Dragos m-am indragostit de motoreta aia a ta, sa vad cum fac pe draku'n patru sa-mi comand si eu una. Poate iau si altii exemplu si organizeaza astfel de petreceri, chiar si cu plata la mici si bere si tot ar merita. P.S. Stephon cine te-a pus sa-ti lasi manusile aiurea? traim totusi in Romania si era o petrecere deschisa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Ma, da' DJ-ul ala parca prea a dus-o in panzele albe cu muzica de clubareala. Cand am auzit Rammstein mi-am zis ca nu aud bine . Oricum, multa lume, frumos. Pozele le voi baga in topicul special dedicat. Apropo... micii buuni, dar plescoii, uauau, mama bine mai mergeau cu berea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
candro Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 stai parcat stefan .... nu merita nici macar atat din moment ce au fost in stare sa faca asta PS : RUSINEEEEEEEEEE te-am vazut pe noi2 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 P.S. Stephon cine te-a pus sa-ti lasi manusile aiurea? traim totusi in Romania si era o petrecere deschisa. taica...macar dca le lasam aiurea! Eram cu inima impacata ca a fost oarecum si vina mea! DAR...manusile erau bagate in casca...iar peste ele...un sac pt. casca!!! Casca...era pusa intr-un colt...intre alte casti! se pare ca totusi...ciorditorul...a analizat prima data casca dupa care a gasit si manusile! Si...dca intre noi facem d-astea...cum sa ne asteptam la emancipare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pinnion Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 are careva inregistrarea de la prima sau ceva filmulete de aseara de la party? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate