BooBoo Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 daca nu veniti nici nu o sa cunoasteti Exactly my point! @Mikels, restul crezi ca se cunosteau toti dinainte? Asa ca hai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 La ce betii ne-am cunoscut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Norocul meu ca mi-am facut provizii de praf de ignore... insotitule vezi sa nu-l tragi pe nas pe tot :agree: La ce betii ne-am cunoscut! :lol: adica noi eram beti si tu treaz :baldy: ------------------- let\s rock!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Ai inceput ma...taticule! Eu ce naiba sa va fac daca picati repede! Normal ca eram treaz si voi beti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 (editat) Exactly my point! @Mikels, restul crezi ca se cunosteau toti dinainte? Asa ca hai! booboo, cred ca vin si eu. oricum parca ramasese ca bem o bere impreuna la sfarsit de luna p.s. daca mai e cineva din crangasi care mere acolo, please let me know Editat Martie 30, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 mama cata lume o sa vina! Va steptam pe toti! bere, mici...CARNATI DE PLESCOI(plescoi rulz), muzica...DISTRACTIEEEEEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 mama cata lume o sa vina! Va steptam pe toti! bere, mici...CARNATI DE PLESCOI(plescoi rulz), muzica...DISTRACTIEEEEEEEE si poate dupa ce s-au anuntat atatia vin 3 mushte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 La ce ora incepe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 La ce ora incepe? bre, da' voi nu cititi informatiile de pe topic? la 21.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Ai inceput ma...taticule! Eu ce naiba sa va fac daca picati repede! Normal ca eram treaz si voi beti! n-am mai exersat de mult!!! da tot imi iese!!! ps: p-astia cu praf pe nas sa nu-i primiti!!! bre, da' voi nu cititi informatiile de pe topic? la 21.00 oare cine nu citeste cum trebuie!!! :baldy: te asteptam la petrecere! latest news: Petrecerea ITALIA MOTORS, va incepe putin mai devreme, adica de la ora 19.30. va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 (editat) La ce ora incepe? 19.30 si la intersectia cu Matasari faceti stanga (e si semaforizata intersectia aia semaforizata cu fetitze Pastrati cuponul care vi se va inmana la sosire! Cu acest cupon...aveti reducere 10% la ORICE articol comercializat de firma ItaliaMotors daca adun 10 cupoane am reducere 100% nu? ( serocs ) ps Dragos : ce vanzare ai facut tu in anul care a trecut dar ce paguba or sa-ti faca bajetii Editat Martie 30, 2007 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 n-am mai exersat de mult!!! da tot imi iese!!! ps: p-astia cu praf pe nas sa nu-i primiti!!! oare cine nu citeste cum trebuie!!! Noroc cu ochelarii tai. Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 n-am mai exersat de mult!!! da tot imi iese!!! ps: p-astia cu praf pe nas sa nu-i primiti!!! oare cine nu citeste cum trebuie!!! ups. cum de n-am vazut postul ala? . cred ca varsta incepe sa-si spuna cuvantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 ups. cum de n-am vazut postul ala? . cred ca varsta incepe sa-si spuna cuvantul Eu cred ca vrei sa-ti insusesti fondurile care se vor strange ptr nevazatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 mama cata lume o sa vina! Va steptam pe toti! bere, mici...CARNATI DE PLESCOI(plescoi rulz), muzica...DISTRACTIEEEEEEEE unde o sa intram toti ca din cate am inteles locul e destul de mic oricum cel mai important e ca avem bere 4 free pe scurt PPPPPPPAAAAARRRRRRRTTTTTTTTYYYYYYYYYY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 off topic: incalzirea are loc in seara asta tot la ursu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark4ce Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Sa inteleg ca voi fi singurul care va merge pe jos la acest party?? Toata lumea-i pe 2 roti? ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Sa inteleg ca voi fi singurul care va merge pe jos la acest party?? Toata lumea-i pe 2 roti? ( si se intorc in 4 labe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pinnion Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 care mere asta seara poate ne vedem pe undeva ca eu nu stiu sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 si se intorc in 4 labe io nu ma intorc in patru labe k nu beau alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 daca tot se profita de evenimentul acesta si vin si reprezentati ai revistei Motociclismo, atunci asteptam cu interes o reducere de 50% pt revista in cadrul.. serii de sarbatoare. Nu de alta dar marketingul e mama afacerii si na.. zic eu ar fi un inceput dragutz.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Eu cred ca vrei sa-ti insusesti fondurile care se vor strange ptr nevazatori mi-ai dat o idee buna, tot tre' sa-mi iau motor. mi-era de unde fac rost de bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 vin si io, sigur:D pe la 21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Sa inteleg ca voi fi singurul care va merge pe jos la acest party?? Toata lumea-i pe 2 roti? ( stai linistit nu o sa fii singurul si eu vin tot cu RATB si mai sunt cu sigurantza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pinnion Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 toata lumea care e cu motoare ce ziceti daca ne vdm la arcu de triumf pe la 19 si merem toti impreuna spre locatia 0 cine vrea sa dea un semn de viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate