LYM Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 (editat) Salutare baieti. Sunt incepator, imi place si as vrea sa-mi iau un GSR600 ca parima motocicleta. Eu am 1.91m/85kg si multa lume mi-a zis ca GSR-ul ar fi cam mic pt mine, voi ce parere aveti? M-am urcat pe unul si mi s-a parut ok ca pozitie, dar n-am condus ca inca n-am luat permisul pt A Caut sa gasesc un GSR 2008+, preferabil cu ABS si km mai putintei. Daca aveti vreun pont, dati-mi de veste. Asfalt uscat! Editat Iulie 2, 2013 de LYM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 /index.php?/topic/688774-vand-suzuki-gsr-600-abs-2008/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kittyr Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Eu stiu ca devine instabil motorul pe la 130+ cu topcase? (tinde sa vobleze) Eu la drum intins merg constant 130-140 si nu are absolut nimic. La160-180 singura problema este vantul din fata. Peste 180 cu topcase nu am mers. Posibil sa conteze forma top case ului, directia vantului (daca este), greutatea de pe motor. Repet, la mine nu se simte absolut nimic. Salutare baieti. Sunt incepator, imi place si as vrea sa-mi iau un GSR600 ca parima motocicleta. Eu am 1.91m/85kg si multa lume mi-a zis ca GSR-ul ar fi cam mic pt mine, voi ce parere aveti? M-am urcat pe unul si mi s-a parut ok ca pozitie, dar n-am condus ca inca n-am luat permisul pt A Caut sa gasesc un GSR 2008+, preferabil cu ABS si km mai putintei. Daca aveti vreun pont, dati-mi de veste. Asfalt uscat! Eu stiu baieti (Tytus, Marmotas) care au fost foarte multumiti de GSR si erau mai mari decat tine:D... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Cunoasteti persoane serioase care pot aduce motoare din Italia la preturi decente? Cele de acolo mi s-au parut mai intretinute, parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 iti dau eu cateva numere de telefon de cand am adus eu motorul din italia daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Da, trimite-mi pe PM te rog, impreuna cu ceva detalii. merci. In continuare caut persoane care-mi pot aduce un motor din Italia, cu tot ce presupune acest lucru: acte, transport etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spawn66s Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 (editat) Da, trimite-mi pe PM te rog, impreuna cu ceva detalii. merci. In continuare caut persoane care-mi pot aduce un motor din Italia, cu tot ce presupune acest lucru: acte, transport etc. Salut , eu mi-am luat GSR ul de la motofly(din ploiesti) tot din italia cu toate actele ok si mi la adus in fata porti ,suna si vorbeste cu Romulus (0723 177 205 , 0765 494 625) Editat Iulie 3, 2013 de spawn66s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Stie cineva, atunci cand a-ti montat tobele aftermarket, mai a fost nevoie de pasta pentru etansare? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Intrebare: ce model este un GSR din 2008? Este diferenta de model intre unul din 2008 si unul din 2010? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Am impresia, desi neconfirmata, GSR-ul a fost un experiment al celor de la Suzuki in opinia mea, ca din 2008 au introdus si modelul cu ABS. Productia a inceput in 2006 si a incetat in 2011 urmand GSR 750 ca model succesor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Am impresia, desi neconfirmata, GSR-ul a fost un experiment al celor de la Suzuki in opinia mea, ca din 2008 au introdus si modelul cu ABS. Productia a inceput in 2006 si a incetat in 2011 urmand GSR 750 ca model succesor. El a fost introdus ca model intermediar pentru a lansa B-King-ul din ce stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Salutare! Recent mi-am achizitionat si eu un GSR600 din 2006. Este exact ceea ce-mi trebuia de la o motocicleta. Am doar o mica problema cu ea... Consumul. Sunt eu paranoia sau chiar nu e normal un consum de 6,3-6,7l/100km? Din cate am inteles, exista un update de soft pentru ECU care ajuta la scaderea consumului si imblanzeste "smucitul" la atingerea acceleratiei. Are cineva mai multe informatii lamuritoare? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 modelele 2008 (parca) + au o harta de injectie mai buna. Daca ai filtru aer sport si/sau toba aftermarket, e si mai accentuat smucitul + consumul. Pt oras e consum f ok, pt drum intins cam mare. O remapare la TNG ar trebui sa iti rezolve problema. Eu cand am remapat am scapat de mai multe probleme de genul zvacniri (mergea simtitor mai curat) + consum mai scazut + putere in ture mici/medii mai mare insa am sacrificat din top-end (parca tragea mai tare inainte la peste 10.000 insa eu asta am cautat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 E stock motoreta. Filtru stock, tobe stock. Nu caut mai mult decat ce ofera ea! As apela si eu la solutia descrisa de tine. Eventuale costuri? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 100E parca m-a costat (curatat filtru + curatare injectoare + remapare). E bine remaparea sa fie facuta in parametrii optimi ca sa nu iti faca 'fine tuning' pe un filtru aer jegos sau injectoare imbacsite ca dup-aia o sa mearga optim numai asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuiuL_r6 Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Facem si noi o intrunire? Si cand zic "noi" ma refer doar la GSR-isti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Nu e rau...spun prezent.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Si eu. Avansati o zi si o ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Astazi 16.07 ac? Pe la 20.30-21? In parcarea de la Biblioteca Nationala (cea noua)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Poate fi prea din scurt. Daca ne adunam mai mult de 2 merge. Si ar fi bine un pic mai devreme sa si vedem motoarele, deci undeva la 19:00 + - Deci pana acum eu si valhalla. Cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Merge si mai devreme.Locatia e OK?Astazi s-ar parea ca ploua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuiuL_r6 Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Ramane azi sau lasam pe maine sa vada cat mai multi GSR-isti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 si eu sunt interesat dar nu cred ca pot azi sau maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuiuL_r6 Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Pai cum facem? Ne vedem azi sau o lasam pe week-end? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 (editat) Eu propun sa stabilim pentru Vineri de la ora 19. Si facem o lista cu participanti, poate ne strangem si noi mai multi. Incep eu: 1. Puiul_r6 2. Valhalla 3. Gimy 4. ... Haideti GSR-istilor !! Si daca ne adunam mai multi poate ne strangem intr-un loc si apoi mergem undeva sa bem un suc...asta asa sa fie si o plimbare in banda. Editat Iulie 16, 2013 de Gimy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate