black diamond Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 eu, tavi, mircea nu cred ca vom veni...probleme tehnice plus ca baietii azi lucreaza pana tarziu. intalnire faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 imi cer scuze ca nu am putut ajunge la intalnire, asa cum am promis, sper ca a-ti fost un numar mare si ca s-a tratat tema principala, "campania"...postati si voi , cei care a-ti fost prezenti, rezultate, concluzii, pareri, etc...sa vada si ceilalti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luci0704 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 eu am avut mult de lucru si nu am ajus sa intru pe forum, deci nu am stiut pana joi la ora 3 nimic dar multam lui Geo k mia dat un mes pe mobil. oricum nu puiteam sa vin k am avut treaba. A VENIT PRIMAVARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 nu, din cate imi amintesc eu despre "campanie" nu s-a discutat. dar am mai aflat chestii interesante de mecanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo_ac/dc Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Parerea mea este ca sa stabilit ceva despre campanie si cum ar trebui sa arate tricoul si ce mai trebuie...Iar toate astea sunt bine de stabilit cand vom fi toti,eu asa cred!am fost in numar de 9 persoane.Va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Si mie imi pare rau ca nu am ajuns la intalnire, dar joi Alex a fost operat. Acum este acasa si este ok. Sper sa putem discuta data viitoare mai multe despre campanie. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Duminica asta mai vine careva la Dumbrava? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Eu nu pot sa vin.Am viza R.F.G.(Repaus in Fundul Gradini). Distractie placuta. Asfalt uscat --- Mesaj completat în 02 Mar 2008 10:21 -------------Eu nu pot sa vin.Am viza R.F.G.(Repaus in Fundul Gradini). Distractie placuta. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 eu si axl fzr ne prezentam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antagonick Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 salutari! cine se incumeta sa-mi mane si mie herghelia de la sibiu pan la galati?! ofer recompensa si recunostinta eterna... si unde mai pui si placerea de a conduce un gs500f. multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 salutari! cine se incumeta sa-mi mane si mie herghelia de la sibiu pan la galati?! ofer recompensa si recunostinta eterna... si unde mai pui si placerea de a conduce un gs500f. multumesc anticipat. nu ai carnet? intreaba pe trotinet poate te ajuta el ca e in concediu am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antagonick Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 nu ai carnet? intreaba pe trotinet poate te ajuta el ca e in concediu am inteles. multam de sfat! mai fac o precizare. treaba asta cu mutatul se desfasoara prin aprilie. mai exact dupa 11 aprilie. poate gasesc pe cineva pana atunci sa ma ajute si pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 multam de sfat! mai fac o precizare. treaba asta cu mutatul se desfasoara prin aprilie. mai exact dupa 11 aprilie. poate gasesc pe cineva pana atunci sa ma ajute si pe mine. .....ma, tu nu sti ca motoru si muherea nu se dau niciodata!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Si pana la urmaaaaaaaaaaaaaaaa....maine ne intalnim pe undeva????? Si la ce ora????? Ramane pe maine ora 12 tot in camping? Am vazut pe net ca ar ploua....si nu cred ca va fi vorba de plimbare Nu sunt singura care intreaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luci0704 Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Si pana la urmaaaaaaaaaaaaaaaa....maine ne intalnim pe undeva????? Si la ce ora????? Ramane pe maine ora 12 tot in camping? Am vazut pe net ca ar ploua....si nu cred ca va fi vorba de plimbare Nu sunt singura care intreaba io kred k vin la 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 5 oameni astazi cu cine sa discuti de tricouri si sa mai strangi si bani...credeam ca daca tot e urat afara putem profita de asta si sa ne intalnim la discutii, egal.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rookie Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Ce ziceti, facem o miscare de 1 Mai? Teoretic suntem toti liberi, prectic nu stiu fiecare cum isi gestioneaza aceste libere, dar parerea mea este ca ar merita sa iesim undeva, tragem un gratarel....Propuneri, ceva? Cu respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Ce ziceti, facem o miscare de 1 Mai? Teoretic suntem toti liberi, prectic nu stiu fiecare cum isi gestioneaza aceste libere, dar parerea mea este ca ar merita sa iesim undeva, tragem un gratarel....Propuneri, ceva? Cu respect! buna idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) Ce ziceti, facem o miscare de 1 Mai? Teoretic suntem toti liberi, prectic nu stiu fiecare cum isi gestioneaza aceste libere, dar parerea mea este ca ar merita sa iesim undeva, tragem un gratarel....Propuneri, ceva? Cu respect! I'm in! Editat Aprilie 29, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ARTCO Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 tocmai vorbeam cu deer t-ace de o iesire pana la cheile bicazului ptr joi, mai vrea cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) merem! clar! ideea e sa plecam de dimineatza, nu la 12! nu de alta dar eu la 19.00 tre sa fiu neaparat in sb! se pare ca se lasa cu o super tura joi! am mai pove cu cineva acuma si vin si ei! tre sa vedem numa ora la care plecam joi! Editat Aprilie 29, 2008 de Deer T-Ace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiutd Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 mai primiti voluntari pentru joi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 tocmai m-am intors acasa pe cheile bicazului si am prins o bucata de ploaie, sper ca joi sa fie ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 tocmai m-am intors acasa pe cheile bicazului si am prins o bucata de ploaie, sper ca joi sa fie ok joi o sa fie vreme faina dar de vineri incep ploile. propun sa ne intalnim maine dimineata la ora 10 in petrom la iesirea spre medias. traseul va fi urmatorul: medias- targu mures- sovata- praid- gheorgheni- lacu rosu- cheile bicazului. din cate stiu sunt in jur de 250 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviuDnepr Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 (editat) joi o sa fie vreme faina dar de vineri incep ploile.propun sa ne intalnim maine dimineata la ora 10 in petrom la iesirea spre medias. traseul va fi urmatorul: medias- targu mures- sovata- praid- gheorgheni- lacu rosu- cheile bicazului. din cate stiu sunt in jur de 250 km. recomand : medias - sighisoara - odorhei - sovata - praid - gheorgheni - lacu rosu - cheile bicazului. e mult mai bun si fain drumu pe aci. pe la tg mures e ocol si fff naspa drumu.!!! Editat Aprilie 30, 2008 de flaviuDnepr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate