Merenptah Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) Deja se pregateste noua generatie pt 2 roti . Ina pa unde ai fost ? noi eram pe aleea principala langa clopote. pai pe-acolo am trecut si noi . am schimbat 2 vorbe 3 cuvinte cu sorin, radu oryon si sniky . Editat Iunie 19, 2008 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Deja se pregateste noua generatie pt 2 roti . Ina pa unde ai fost ? noi eram pe aleea principala langa clopote. Mai degraba sa ne spuna pe la ce ora a fost Traim totusi intr-un univers spatio-temporal (sau nu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 se mai tine intrunirea de la brasov? adik 20-22 iunie .....weekendu asta....parca asa am vazut eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 nup, amanata pentru august, probleme cu locul de desfasurare se mai tine intrunirea de la brasov? adik 20-22 iunie .....weekendu asta....parca asa am vazut eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 Mai degraba sa ne spuna pe la ce ora a fost Traim totusi intr-un univers spatio-temporal (sau nu?) pe la 8 fara ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 diseara vine careva la birou? si daca da, cine? si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Da. 8 - 8 juma' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Vin si eu, cred... Dar nu stiu pe la cat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) eu nu ma simt bine . deci azi voi zice pas. p.s. am promise niste beri si un pui pe sticla. "stie" ei la cine am promis. vom face o combinatie la mine acasa, intr-o seara, cat de curand, ca sa fie toata lumea fericita si cu lacrimi pe obraz . va pupa fata . Editat Iunie 19, 2008 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Si noi zicem pas de data asta, tot din motive de sanatate... Sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 eu nu ma simt bine . deci azi voi zice pas. offf.....sa te faci bine, ca data viitoare nu te mai iertam! sa fie clar... p.s. am promise niste beri si un pui pe sticla. "stie" ei la cine am promis. vom face o combinatie la mine acasa, intr-o seara, cat de curand, ca sa fie toata lumea fericita si cu lacrimi pe obraz . yuuuuhuuuu! Can't wait for that! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Alach damn it sa ma mut in ea de galerie pocnita si in reglatu caburatoarelor mamilor lor .. frate haleste de stinge vaca si nici nu trage cum trebuie macar :| .. imi vine sa ii scot finala ca s-asa e de geba .. macar m-aude conserveru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 3 words: Obviously Not Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 3 words: Obviously Not Honda vezi ca vin cu bormasina si-ti gauresc si tie galeriile huh auzi tu la el not honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 ...or Yamaha / Suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) mai cornele si raducule, puneti mana de la mana, respectiv suspensia fata (nu mai zic furca ca am vazut la sebastian ce se poate intelege ) si galeria si faceti o drujba buna (Honsaki sau Kawanda, va intelegeti voi) si gata cu broblemele Editat Iunie 20, 2008 de sorin56ro2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 3 words: Obviously Not Honda Parafrazand o zicala care suna cam asa "Cine n-are batrani, sa-si cumpere", am putea spune in cazul de fata "Cine n-are Honda, sa-si cumpere!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 sau...SUZUKI/ YAMAHA , CA SA PARAFREZEZ PARAFRAZA ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 sau...SUZUKI/ YAMAHA deja ma simt discriminata. De ce nu "parafrazati" ceva si despre Aprilia???!?!?!? hm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 deja ma simt discriminata. De ce nu "parafrazati" ceva si despre Aprilia???!?!?!? hm? ce este aia "APRILIA"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) Urmatoarea dupa "MARTIA". Si Sorin, s-a mai discutat combinarea genetica a iepelor Kawasaki, respectiv Honda, dar toata lumea a fost unanim de acord ca ar fi blasfemie sa contaminezi astfel o Honda Editat Iunie 20, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Urmatoarea dupa "MARTIA". Si Sorin, s-a mai discutat combinarea genetica a iepelor Kawasaki, respectiv Honda, dar toata lumea a fost unanim de acord ca ar fi blasfemie sa contaminezi astfel o Honda Nu mai fii suparat, Oryoane (ce frumos suna la vocativ )! Toata lumea stie ca exista motociclete Honda si cateva alte marci care concureaza intre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 deja ma simt discriminata. De ce nu "parafrazati" ceva si despre Aprilia???!?!?!? hm? da da da da bravo ca nu am vrut sa ma bag aiurea ca musca in lapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaNa Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 da da da da bravo ca nu am vrut sa ma bag aiurea ca musca in lapte eee,sunt doar niste invidiosi,ti-e clar, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 ce este aia "APRILIA"? ia uite cum te "injunghie" pe la spate fix cei la care te asteptai mai putin...bineeeeeee! acu' tre sa faci 3 pui pe sticla, daca vrei iertare! Urmatoarea dupa "MARTIA". Tradare, tradare, de 3 ori tradare! mai pupi tu aprilia mea fix anu' viitor, dupa "martia"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate