Enduristul Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Vineri, 12 iunie – ora 16.00 la Biker’s Club Otopeni va avea loc o Petrecere Barbara. De ce barbara? Pentru ca gratarele vor sfarai sub cefe de porc tinute in bait, mititei, carnati si aripioare de pui asezonate cu cartofi prajiti si o varietate de salate. Sosurile barbecue si mustarul vor desavarsi mixed grill-ul. Xide – o excelenta bautura cu o mare varietate de arome interesante, atragatoare si racoritoare va pregati terenul pentru un gratar ca la carte. De ce caritabila? Pentru ca in urma tragicului accident de pe centura Timisoarei un nou spirit striga dupa ajutor si are nevoie de voi toti, cei cu gena libertatii nealterata! Taxa de participare va fi de 50 RON. Asta inseamna ca te infrupti la liber din gratar. Xide isi scoate varietatea de arome la licitatie, pretul il faci tu si bei cat te tine. Vino acum si achizitioneaza biletul de participare pentru actiunea caritabila!!! Rezervari si informatii la telefon 031 805 47 44. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Noh alo, veniti pe la arc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Noh alo, veniti pe la arc ? pai care nu e microbist poate vine, eu nu va incurc ca e ultima etapa si ma uit la 5 meciuri deodata pe Antena 1 si GSP 1,2,3,4,toate incepand la ora 20:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Io nu vin la arc, ca sunt prea ocupata sa-mi bag picioarele in el de serviciu...am iesit dintr-o sedinta care tine deja de 4 ore, si se anunta prelungiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 eu cu ce... puii mei sa vin, ca n-am. am masina in service de ieri si de abia acum am ajuns acasa plecat de dimineata si umblat prin 3 service-uri, o caruta de bani......, m-a spart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 eu cu ce... puii mei sa vin, ca n-am. am masina in service de ieri si de abia acum am ajuns acasa plecat de dimineata si umblat prin 3 service-uri, o caruta de bani......, m-a spart. Da' ce-ti pati Loganu', colega tizule?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Lasa ca ne vedem azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Sa nu spuneti ca va sperie ploaia asta mica si ca veniti la birou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neamtu Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) vreau sa inchiriez si eu un moto pt o luna juma .. un naked de preferat m-am cumintit si m-am invatat sa nu mai dau motoare pejos .. care va riscati si la ce pret Vrei un Nipru? Are 650 cmc Daca nu, am auzit ca ar inchiria cei de la Suzuki. Editat Iunie 11, 2009 de Neamtu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Vrei un Nipru? Are 650 cmc Daca nu, am auzit ca ar inchiria cei de la Suzuki. nu stiu daca stiu sa merg cu el ) ...decat sa inchiriez de la suzuki mai bine imi cumpar un dominator din 90 (1000 ai oleaca de ieuropeni - bani pe care nu ii am ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Rugby - IRB Nations Cup 2009 are loc intre 12 si 21 iunie la Bucuresti FR de Rugby Âşi International Rugby Board (IRB) organizează în perioada 12-21 iunie pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală, ediția 2009 a turneului IRB Nations Cup Romania, cu participarea echipelor: Scoția A, Franța A, Italia A, Rusia, Uruguay Âşi România. România va juca în ordine cu Uruguay (vineri 12 iunie, ora 20,00), Franța A (16 iunie, ora 20.00) Âşi cu Italia A (21 iunie, ora 18,00). Un bilet pentru toate cele 3 zile de competiție costă 20 lei la Tribuna I Âşi respectiv 10 lei la Tribuna a II-a Âşi la peluză. Intrarea este gratuită pentru copiii cu vârste până la 14 ani la tribuna II Âşi peluză. Biletele se pot achiziționa online pe site-ul bilete .ro sau de la casele de bilete ale Stadionului Național "Arcul de Triumf". Programul turneului: Vineri, 12 iunie: Italia A - Franța A (ora 16,00); Scoția A - Rusia (ora 18,00); Uruguay - România (ora 20,00) Marți, 16 iunie: Scoția A - Uruguay (ora 16,00); Italia A - Rusia (18,00); Franța A - România (20,00) Duminică, 21 iunie: Rusia - Uruguay (ora 16,00); Italia A - România (ora 18,00); Franța A - Scoția A (ora 20,00). Veveritzelor mergem sa sustinem nationala ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neamtu Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 nu stiu daca stiu sa merg cu el ) Sa stii ca nu-i usor. Am ramas surprins ca dupa o luna de mers pe motoreta noua, abia-abia ma mai descurcam pe Nipru. In plus trebuie sa stii sa-l repari, nu doar sa-l conduci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Sa stii ca nu-i usor. Am ramas surprins ca dupa o luna de mers pe motoreta noua, abia-abia ma mai descurcam pe Nipru. In plus trebuie sa stii sa-l repari, nu doar sa-l conduci d-asta imi era frica ... imi trebuie si scoala de mecanici si la mecanica nu deabia la stadiu de incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paco Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 salut cand se mai tine intrunirea la birou ca as vrea sa va cunosc si eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 salut cand se mai tine intrunirea la birou ca as vrea sa va cunosc si eu? In fiecare joi de la 8:30 pe terasa localului bordo, care e amplasat pe straduta aia ce pleaca din fata la agronomie si da in blv. kiseleff. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Atentiune Veveritze! Astazi la ora 13:00 trecute fix,in fata localului BORDO se tine intrunirea extraordinara a grupului vesel. Scopul intrunirii este lansarea la sosea a lui XENU,bolidul lui Shuvyx.Va fi un moment foarte emotionant.Cu aceasta ocazie se va pleca spre Snagov unde vom testa abilitatile amandorura. Participa la eveniment Larry,Mihaela,Dan,Dan,Karavei,Patratel,Baiatu' cu Choperul si binenteles Mihaitza.Cine mai doreste este binevenit.Intrarea este libera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 AHAAAAAAA..!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Ci uameni, nu ati suna omu sa anuntati !? Apar si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Ci uameni, nu ati suna omu sa anuntati !? Apar si eu am hotarat azi-noapte tarziu... oricum,s-a schimbat ora de plecare: ne vedem la 2 la bordo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 (editat) Oki doki Editat Iunie 14, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Dupa cum bine ati vazut aseara la gratarul de la Dan CB ( multumim de invitatie Dane ) am un picior in gips deci mi-e imposibil sa va insotesc astazi. Poop you veveritzelor, drum bun si sa ma vizitati si pe mine la intoarcere sa-mi povestiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Dupa cum bine ati vazut aseara la gratarul de la Dan CB ( multumim de invitatie Dane ) am un picior in gips deci mi-e imposibil sa va insotesc astazi. Poop you veveritzelor, drum bun si sa ma vizitati si pe mine la intoarcere sa-mi povestiti. Of, of, of! Ce Doamne-iarta-ma ai patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 NE-AM INTORS DE LA MARE.IACA SI NISTE POZE: Domnul "Carja" din pacate nu s-a mai putut trezi dimineata asa ca a ramas acasa puteam sa ma trezesc , da eram zombi toata ziua dupa aia , unde ma puneai acolo cred ca adormeam. nu apucasem decat sa atipesc asa cam o ora asta e , data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Of, of, of! Ce Doamne-iarta-ma ai patit? A fost la peste si,noaptea, avrut sa se plimbe pe faleza.Din pacate nu era nicio faleza pe-acolo Super a fost azi,plimbarea ,innotul,berea,fasolea(auuuuuu) si micii dar mai ales Xide in toate aromele (m-as imbata odata cu Xide) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 (editat) A fost la peste si,noaptea, avrut sa se plimbe pe faleza.Din pacate nu era nicio faleza pe-acolo Super a fost azi,plimbarea ,innotul,berea,fasolea(auuuuuu) si micii dar mai ales Xide in toate aromele (m-as imbata odata cu Xide) las ca m-am imbatat eu , de fapt mai mult ametit ) da tre sa bei vre-o 10 sa simti ceva ) Editat Iunie 14, 2009 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate