switch Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 3 Bucuresti Cheia Brasov Siriu Valenii de Munte Bucuresti poze vesele PS pacat ca cine a promis ca vine nu s-a tinut de cuvant, putea sa anunte macar, ca sa nu fie asteptat in zadar Pai cand s-a trezit la 8 sa anunte a constatat cu stupoate ca nu are pe cine... nici macar pe cine deranja la acea ora matinala pentru a afla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 1 Turul Ciclist al Romaniei poze personale 2 Turul Ciclist al Romaniei poze oficiale 3 Bucuresti Cheia Brasov Siriu Valenii de Munte Bucuresti poze vesele PS pacat ca cine a promis ca vine nu s-a tinut de cuvant, putea sa anunte macar, ca sa nu fie asteptat in zadar Foarte frumos, Doctoril! Frumoase plimbari. Banuiesc ca in Turul Romaniei a fost excelent! Apropos, harta turului poate fi dezvaluita? Mare parte din locuri le-am recunoscut, insa le poti insirui tu pe ata ca pe margele? Pai cand s-a trezit la 8 sa anunte a constatat cu stupoate ca nu are pe cine... nici macar pe cine deranja la acea ora matinala pentru a afla Puteai sa ma suni pe mine, ca aseara, dupa ce ne-am despartit, am gasit pe strada un pui de cotzofana (probabil cazut din cuib) pe care l-am adoptat ca sa-l salvam de la moarte (deh, pisici, una-alta), asa ca azi dimineata la rasarit de soare eram treaz ca sa dau puiului de mancare... Dar, deh, n-aveai tu de unde sa stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 aveti aici harta cu Turul Ciclist al Romaniei editia 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 aveti aici harta cu Turul Ciclist al Romaniei editia 2009 E deschis Transfagarasanul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 da, este deschis, de vreo 3 saptamani dar gropile existente pe bucata dintre Barajul Vidraru si Capra sunt si mai mari si mai multe ca anul trecut, iar ca bonus, in toate, adica chiar in TOATE virajele exista pietris pe carosabil, asa ca este f interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S4ark13 Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 da, este deschis, de vreo 3 saptamanidar gropile existente pe bucata dintre Barajul Vidraru si Capra sunt si mai mari si mai multe ca anul trecut, iar ca bonus, in toate, adica chiar in TOATE virajele exista pietris pe carosabil, asa ca este f interesant adrevarat, dar pe partea de sibiu drumul este o placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 (editat) Ceaules bucales. Cat mai stau pe acasa m-am gandit sa mai fac si niste excursii mici prin frumoasa me Bucovină. Asa ca m-am plimbat azi doar putin prin zona de campie-deal. Sa v-arat si niste poze cu drumurile: Scuzati calitatea, sunt facute cu telefonul. Ingioi. Ia ziceti. Voi ce prostii ati mai facut ? Editat Iunie 22, 2009 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Nu stiu daca esti la curent, razvane, dar aci la noi veni musonu. Si al dracu k a venit din senin. Pic-pic. Bum-bum. Fleoshc-fleoshc. Rezultatul in ochii ingroziti ai batranilor mei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 (editat) Mwhahaha nasol bre. Aci a fost soare tot timpul.Am zis eu ca trebuie sa va mutati mai in nord. Editat Iunie 23, 2009 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Nu stiu daca esti la curent, razvane, dar aci la noi veni musonu. Si al dracu k a venit din senin. Pic-pic. Bum-bum. Fleoshc-fleoshc. Rezultatul in ochii ingroziti ai batranilor mei? Io nu-s asa exhibitionist, adica nu mi-am facut poze cand imi storceam chilotii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Ceaules bucales. Ia ziceti. Voi ce prostii ati mai facut ? Salut Razvanus, eu mare lucru nu am mai facut, date fiind si niste pb. in familie, insa abia astept sa bag 800 k pe ruta Bucuresti - Pitesti - Sibiu + imprejurimi - Sighisoara - Piatra Craiului - Trans Fagarasean - Curtea de Arges - Rm. Valcea - Targoviste - incepand cu 3 iulie. Sa inteleg ca esti acasa? Gata stresiunea? CINE VINE MAINE LA ARC?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Da shadow, sunt pe acasa si e tareeee bine. Am terminat si cu stresiunea. Ma bucur ca am scapat de sauna din Bucuresti si am ajuns la temperaturi foarte acceptabile. Am facut si eu plimbari, "sa explorez zona". Ar fi o treaba sa ajungeti si voi p-aici candva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 atentie !!! s-a deschis o parte din strandul tineretului care este situat chiar langa birou. Diseara daca vreti o baita luati si slipul la voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Didi, taica, stii tu ce mai vorbeam noi de goarne pe motor. Am fost azi sa caut goarna si iote ca am gasit un set de 2 goarne la 10 lei. Le-am pus frumos pe motor, una pe o parte si una pe cealalta si acum sa dea dracu' sa fiu nevoit sa claxonez(gornuiesc), ca zic aia ca trece trenul. O mica demonstratie cand ajung si eu pe la voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 sa inteleg ca uzi carnetul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 (editat) Regele muzicii pop, Michael Jackson, a murit....Fiecare dintre noi am fost fani sau am ascultat cu maxima placere muzica lui. Dincolo de toate barfele, scandalurile, etc, a creat muzica adevarata, cu mult peste ceea ce se "lanseaza" acum... R.I.P http://www.youtube.com/watch?v=ZkGOiS75Lwk Editat Iunie 26, 2009 de shuvyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 EU MERG AZI SA-I ADUC UN ULTIM OMAGIU. PROBABIL CA O SA FIU ACOLO LA 7:30 - 8 PM. CINE VREA SA VINA - TEL SI NE INTINLIM - AMBASADA USA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 EU MERG AZI SA-I ADUC UN ULTIM OMAGIU. PROBABIL CA O SA FIU ACOLO LA 7:30 - 8 PM. CINE VREA SA VINA - TEL SI NE INTINLIM - AMBASADA USA. Merg eu cu Roxana!!! Cine mai merge??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randolf Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 (editat) Merg eu cu Roxana!!! Cine mai merge??? pentru a mai inveseli putin atmosfera....niste sportivi adevarati.... =))) http://www.tare.ro/jasonb80s/5970-funny-lovitura-prost Editat Iunie 26, 2009 de randolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 pentru a mai inveseli putin atmosfera....niste sportivi adevarati.... =)))http://www.tare.ro/jasonb80s/5970-funny-lovitura-prost asta e foarte tare: http://www.tare.ro/casharel/21510-cursa-mo...re-teren-basket Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Show-ul in Biker's incepe la ora 20:00. Avem masa rezervata.Noi o sa fim acolo la 20:00.Incercati si voi sa nu intarziati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randolf Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Show-ul in Biker's incepe la ora 20:00. Avem masa rezervata.Noi o sa fim acolo la 20:00.Incercati si voi sa nu intarziati. http://www.tare.ro/paperboy/45560-mai-ahii...a-mai-ahaaahaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Show-ul in Biker's incepe la ora 20:00. Avem masa rezervata.Noi o sa fim acolo la 20:00.Incercati si voi sa nu intarziati. Imi trimiti si mie te rog pozele facute aseara, cele cu mine si voi.. idul meu e : raven30hell Incantata de cunostinta cu membrii din Grivita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Pentru Razvanushu ca sa si vada ce a pierdut,nu numai ce a auzit la telefon. /index.php?...p;#entry1969329 Imi trimiti si mie te rog pozele facute aseara, cele cu mine si voi.. idul meu e : raven30hellIncantata de cunostinta cu membrii din Grivita! Mi-am deschis messu si ti-am dat add. dar nu erai.Daca intri anunta-ma ca sa ti le trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Si pentru ca saptamana asta voi rezolva cu inmatricularea bestialului Xenu', uichendul viitor va invit la o plimbare si o sedere la Tg-Jiu, Gorj..Plecarea se va face sambata dimineata, as vrea ca pe la un maxim ora 10:00 sa fim la Pestera Muireilor care e in drum spre Tg-Jiu, dupa aceea Tg-Jiu unde vom (re)vedea operele lui Brancusi, papica, apoi directia Cheile Sohodolului unde vom campa (pentru o idee tastati in google images cheile sohodolului), urmand ca duminica sa ne reintoarcem in nasolul Bucuresti, vizitand in drumul spre intoarcere :Manastirea Tismana,Ranca, Manastirea dintr-un lemn. Vom discuta joi la birou mai multe detalii, cine vine si cum Eventual sambata dupa campare ne vor insoti la o bere si un mic motociclistii din Gorj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate