Enduristul Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Mai petrecaretilor de Halloween din Biker's Club, v-ati trezit? Sau inca sunteti rapusi de... placintele cu dovleac? Enduristule, tu ti-ai luat Endurista cam devreme acasa, si ati pierdut fix concursul de costume! Si nu inteleg: daca tot ati ajuns asa devreme acasa, de ce nu ati postat si voi fotografii? Apropos de fotografii! Gasca de fotografi din grupul nostru cand posteaza fotografiile? Macar ceva selectii (daca nu chiar toate pe tranfer.ro... ) Acum m-am trezit practic ,ca de fapt m-am dat jos din pat pe la 10 ,am umblat zombi prin casa,am fost pana la magazin iar cand m-am intors am adormit la loc. O sa pun pozele pe o Picasa sau transfer.ro si va anunt. Nu stiu cine a castigat proba de costume dar daca ar fi fost si proba de machiaj cred ca Ruxi merita locul 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Acum m-am trezit practic ,ca de fapt m-am dat jos din pat pe la 10 ,am umblat zombi prin casa,am fost pana la magazin iar cand m-am intors am adormit la loc.O sa pun pozele pe o Picasa sau transfer.ro si va anunt. Nu stiu cine a castigat proba de costume dar daca ar fi fost si proba de machiaj cred ca Ruxi merita locul 1. Matinal domne ! Noi ne-am trezit la 2:00 pm si nici atunci parca nu m-as fi dat jos din pat... Hai cu pozele ca de-abia astept sa le vad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 luati de la tata http://dl.transfer.ro/halloween_09-869771708.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 luati de la tata http://dl.transfer.ro/halloween_09-869771708.rar Multumim! Next: Mihaela, Dan_CB... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Bravo domnilor si doamnelor, aratati... intr-un mare fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Io incerc maine sa pun pozele ( IAR nu am net acasa, si trebuie sa descarc pozele la munca, si apoi sa imi gasesc putin timp cand nu e sefa pe faza si sa ma indeletnicesc cu treburi personale). Pana atunci, pareri personale : petrecere reusita,muzica foarte foarte buna, mi-a parut rau doar ca au lipsit concursurile din anii trecuti. Premii pentru costume: - cele mai originale costume : Enduristii ( cine-ar fi crezut ca si le-au "manufacturiat" ei singurei, cu manutzele lor dibace? ) Super tare machiaj, super idee au avut. Recomandare pentru Cici : coafura te-ar prinde si in viata de zi cu zi ) - cel mai sexy costum : Ioana aka "Catwoman" - cei mai infricosatori clowni : Larry+fratele - cea mai fancy vrajitoare: Sor'mea - cel mai pacatos calugar: Raul - costumul care s-a mulat ca o manusa : samuraiul lui Shadow! -cea mai frumoasa bruneta:Nico - machiaj de senzatie: Ruxi si Sebi -Oana Cb frumoasa si stilata ca intotdeauna, iar Dan CB-scarry!!!! -cea mai buna dansatoare: Laura ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Recomandare pentru Cici : coafura te-ar prinde si in viata de zi cu zi ) Raspunsul lui Cici: sa inteleg ca sunt frumoasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) Raspunsul lui Cici: sa inteleg ca sunt frumoasa? Eu i-am spus inca din seara respectiva ca ii sta mai bine asa, nemachiata deloc! (iti amintesti, Cici?) Editat Noiembrie 2, 2009 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Si de la mine. http://dl.transfer.ro/Haloween_in_Byker__s-9e905a5c9.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Si de la mine. http://dl.transfer.ro/Haloween_in_Byker__s-9e905a5c9.rar Mare boier! (si nu ma refer la circumferinta abdomenului - cel putin teoretic ) Mihaela, cand te va lasa sefa ta in pace, ca sa poti deveni... mare boieroaica? (Apropos, la cat suntem de vecini, poti veni sa faci treaba asta de la noi, te primim cu inima deschisa si-un pahar de suc rece - racit natural, ozon-friendly, afara, in curte ) Vazand (si) pozele de la marele boier amintit in paragraful anterior, Cici e de departe cea mai scary aparitie de Halloween (si asta datorita machiajului, nu - cum glumeam anterior - a lipsei acestuia; + privirea, ochii rosii, tigara etc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) Vazand (si) pozele de la marele boier amintit in paragraful anterior, Cici e de departe cea mai scary aparitie de Halloween Iti imaginezi ce frica ii e lui Dan noaptea la culcare? Editat Noiembrie 2, 2009 de Endurista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Iti imaginezi ce frica ii e lui Dan noaptea la culcare? Cred ca d-aia ati si plecat mai devreme, ca sa aiba timp sa-si faca el curaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 - cele mai originale costume : - cel mai sexy costum : - cei mai infricosatori clowni : - cea mai fancy vrajitoare: - cel mai pacatos calugar: - costumul care s-a mulat ca o manusa : -cea mai frumoasa bruneta: - machiaj de senzatie: -cea mai buna dansatoare: As adauga eu: -cea mai frumoasa fata in cea mai frumoasa rochie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 As adauga eu: -cea mai frumoasa fata in cea mai frumoasa rochie Sar'na! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Se mai tine bre sentinta de Joi?Ca am o propunere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 au mai fost unii care din diverse motive nu au putut ajunge joia. Traditia a ramas. Care e propunerea ? Daca propui o locatie fara atata fum cred e ca e ok. baga mare ! Cred ca putem sa incercam si un H&H ca data trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 larrycule, in H&H o sa fie si mai mult fum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Cred ca putem sa incercam si un H&H ca data trecuta No way! Nu,nu,nu! Nu H&H! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 au mai fost unii care din diverse motive nu au putut ajunge joia. Traditia a ramas . Pai daca sunt meciuri in Europa League...dar se termina si astea Care e propunerea ? Pai ziceam sa alegem cei mai misto masculi din grup(in afara de mine...nu vreau sa va eclipsez )si sa participam la Mr. Moto in Biker's Club la sfarsitul lui Noiembrie.Premiile sunt substantiale. Daca propui o locatie fara atata fum cred e ca e ok. baga mare ! Cred ca putem sa incercam si un H&H ca data trecuta Locatie fara fum e OK . H&H not OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Va scoateti curu' din casa azi ? Mesaj completat Sa inteleg ca nu ne mai strangem in seara asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Va scoateti curu' din casa azi ?Mesaj completat Sa inteleg ca nu ne mai strangem in seara asta ? of,of,of. Ce urit vorbiti..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Salutare lume. In weed-end vor fi 22 de grade cu o minima de 6 grade noaptea. Se baga cineva la o plimbare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 ma inscriu la una mica. vin cu furia. vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) In weed-end vor fi 22 de grade cu o minima de 6 grade noaptea. La noi sau in Australia? Se baga cineva la o plimbare ? Asta vara unde erai? Editat Noiembrie 6, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) 1 La noi sau in Australia? 2 Asta vara unde erai? 1. La noi. Prognoza era de 22 grade. Voi fi 18-20 in weekend. http://www.weather.com/outlook/travel/busi...topnav_business 2. Neavand domiciliul stabil in bucuresti, a trebuit sa plec acasa. In plus se inchide si cacatul de camin pe timpul vacantei de vara. M-ai fi primit pe timpul verii la tine Dan, ca sa pot sa-mi iau si un job pe timpul verii ? Editat Noiembrie 6, 2009 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate