Enduristul Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Acum cand m-am uitat eu era prognozat 18 grade dar si asta varf de temperatura care poate sa tina doar 1 ora.Mai arata si ceata pe acolo iar duminica...ploaie. Pe timpul vacantei te puteam caza in garsoniera la bunica-mea.Are 90 de ani.Daca-i faci piata si masaj la picioare cred ca nu-ti ia chirie.Si nu trebuie sa dormi cu ea in pat ,ca are doua.Bine...daca vrei sa dormi cu ea in pat e treaba ta.Poate scapi de cumparaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Pe timpul vacantei te puteam caza in garsoniera la bunica-mea.Are 90 de ani.Daca-i faci piata si masaj la picioare cred ca nu-ti ia chirie.Si nu trebuie sa dormi cu ea in pat ,ca are doua.Bine...daca vrei sa dormi cu ea in pat e treaba ta.Poate scapi de cumparaturi. Chiar daca scapa de piata, i se tripleaza norma la facut masaj la picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Glumetilor ! Nu mai bine iesiti azi cu motorul ? Mesaj completat Ehh, ati scos nasul pe geam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 BINE V-AM REGASIT. AAAAA SI ...... LA MULTI ANI!!! SZERZO!!!!!!!!!! Mesaj completat LA MULTI ANI!!! MIHAI !! Mesaj completat LA MULTI ANI!! MIHAI uraaaaaaa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Salutare, Fratilor eu am avut o saptamana de cacao si inca nu s-a terminat mai ales ca azi am zacut toata ziua - deh febra, tuse, expectoratie...alea...alea. ...NU E GRIPA PORCINA! ( SA NU CREDETI CA ATI SCAPAT DE MINE ) Sper sa fiu mai ok in 2-3 zile. As fi vrut sa vin joi ... dar probleme tehnice. Sper ca astilaltii va prezentati la sedinta, bineinteles in afara de Danutz care e mare fan de futbol ( inca mai viseaza) si care nu soporta fum' de tigare. Bai ia bagati status acilea: VREAU RAPORTUL TUTULOR: CE MAI FACETI/ PA UNDE SUNTETI/ DACA MAI TRAITI - SI AICI MA REFER LA TONTZI - INCLUDING AIA CARE A SPART GASCA: LARRY INCEPI TU: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 (editat) LA MULTI ANI, Michaela! ...as zice si lu nea' shuvix, da mi-e ca zic de pomana acilea AH DA, io traiesc si nu prea m-am mai dat cu mobra in ultimele zile. Am intrat in derapaj de vreo 3 ori cu masina noaptea pe mazga aia deci e mai bene asa. Azi ma duc sa vad de mai pleaca rabla Editat Noiembrie 8, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 La multi ani Miha. Sa cresti mare !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 La multi ani Mihaela!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Bai ia bagati status acilea: VREAU RAPORTUL TUTULOR: CE MAI FACETI/ PA UNDE SUNTETI/ DACA MAI TRAITI - SI AICI MA REFER LA TONTZI - INCLUDING AIA CARE A SPART GASCA: LARRY INCEPI TU: si eu am avut o saptamana de cacao. nu stiu daca am gripa porcina sau daca sunt doar racit. Asta mi-a afectat calitatile de sofer astfel incat am busit masina. Se rezolva toate pana la urma. Noi sa fim sanatosi. Sa ne traiasca sarbatoritii si sa ne cinsteasca !!! LA MULTI ANI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 La multi ani, Mihaela! (Szero) La multi ani, Mihail (dosorinmihail) Sper ca n-am uitat pe nimeni dintre prieteni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 (editat) BINE V-AM REGASIT. AAAAA SI ...... LA MULTI ANI!!! SZERZO!!!!!!!!!! :: Sar'na de urari! La multi ani si tie! Mesaj completat LA MULTI ANI, Michaela! Ti pup mah! Mesaj completat La multi ani Miha. Sa cresti mare !! Mersi frumos! Editat Noiembrie 9, 2009 de SZERZO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Si uite cum exerseaza unii la karaoke, cred ca pt.Mister Moto era repetitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Si uite cum exerseaza unii la karaoke, cred ca pt.Mister Moto era repetitia. Asta nu e din barul unde lucreaza Carja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 acolo e facuta poza. Mojo parca-i spune la bar. berea e cam scumpa, in rest barul e super ok. pe cand un bereoke acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 pe cand un bereoke acolo? pai daca mergi pe blat fara sa anunti....poate cand devenim toti paranormali Mesaj completat tare asta (cu sonor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 LA MULTI ANI MIHAELA SI MISU!!!! SA NE TRAITI!! Ok: Scrici si Larry au raspuns apelului, sa va vad pe restul. Ce mai faceti? Cand ne vedem la un suc/bere/ceai?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Ca maine! Joia trecuta v-am asteptat... A fost numai baiatu cu ochelari care are GS'u de 500 galben (bineinteles fara motor). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Joia trecuta v-am asteptat... A fost numai baiatu cu ochelari care are GS'u de 500 galben (bineinteles fara motor). Adica Caravei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Adica Caravei. Karavei are Hornet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 LA MULTI ANI MIHAELA SI MISU!!!! SA NE TRAITI!! Ok: Scrici si Larry au raspuns apelului, sa va vad pe restul. Ce mai faceti? Cand ne vedem la un suc/bere/ceai?? Hai. Cand cum unde ? Dati un anunt aici si p-urma dam noi un telefon si ne strangem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 (editat) Karavei are Hornet. Pai poate a gresit Sorin ca pe mine m-a sunat Karavei sa ma intrebe daca vin in seara aia.Si hornetul e galben nu? Editat Noiembrie 10, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 - E adevarat ca nenea Karavei are un Suzuki GS de 500 gablen? - Da, e adevarat, numai ca nu e de 500 ci de 600, nu e GS ci Hornet si nu e Suzuki si Honda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 - E adevarat ca nenea Karavei are un Suzuki GS de 500 gablen? - Da, e adevarat, numai ca nu e de 500 ci de 600, nu e GS ci Hornet si nu e Suzuki si Honda... Uite d'asta imi esti tu drag, mah Switchule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 OK gasca, atunci ADUNAREA JOI LA 8:30 - 9 . Cine poate sa vina mai devreme sa ocupe spatiu. De data asta poate ne strangem multi!! Bai daca nu da cu ploae incalec in sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 fetelor, poate va inspira asta http://www.youtube.com/watch?v=Sx4y0-tftxk...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate