zx9 02 Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Salut ! Ma numesc Marius si locuiesc la P-ta Crangasi de vreo doi ani, deja. Conduc zx9 de sase ani, cel de acum e din 2002. Am incercat io si cu enduro, dar nu savurez, din pacate. Am un prieten bun cu Africa Twin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Foarte fain. Cu cat mai multi cu atat mai bine, si cu atat se petrece(adica BEA) mai frumos in gasca mare. Mai nasol cu bautul in gasca mare ca se termina repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zx9 02 Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Salut ! Ma numesc Marius si locuiesc la P-ta Crangasi de vreo doi ani, deja. Conduc zx9 de sase ani, cel de acum e din 2002. Am incercat io si cu enduro, dar nu savurez, din pacate. Am un prieten bun cu Africa Twin... Acum, daca nu-s endurist convins, poate ma primiti si pe mine, va rog ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Acum, dacă nu-s endurist convins, poate ma primiti si pe mine, va rog ! Stai liniștit că și eu sunt reisăr undercover... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 "LA MULTI, MULTI ANI" Sebi @Dominator72 Multa sanatate si endureala placuta alaturi de Ruxi (in primul rand) si de restul gastii! :) Mesaj completat Ca tot s-a incheiat sezonul alb,...sau nu? http://snowhawkadventure.com/explorer.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 "LA MULTI, MULTI ANI" Sebi @Dominator72 Multa sanatate si endureala placuta alaturi de Ruxi (in primul rand) si de restul gastii! Multumesc frumos, Sorin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Aseaaaa,mergi pe burta hai??? La Multi Ani si din partea noastra.Sa-ti dea Doamne Doamne multi km pe 2 roti fara reparatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Acum, daca nu-s endurist convins, poate ma primiti si pe mine, va rog ! pai te primeste lumea dar sa nu mergi tare caci ramane doar shadow cu iamaca sa te tina dupa tine... si Didi bineinteles. nu merge smile-ul ala bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Aseaaaa,mergi pe burta hai???La Multi Ani si din partea noastra.Sa-ti dea Doamne Doamne multi km pe 2 roti fara reparatii. Hai multumesc, mai copii, mai! Si voua la fel, ca are Doamne Doamne resurse, sunt convins! Ramane cum am stabilit, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Ramane cum am stabilit, da? Se stie,nashu-i meserie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Multumesc frumos, Sorin! Hait! Mi-ai tras tzeapa, taticu'! La multi ani si la multi bani! Ne-auzim la un telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Hait! Mi-ai tras tzeapa, taticu'! La multi ani si la multi bani! Ne-auzim la un telefon Multam ca... ti-am tras tzeapa? Hai, vino joi pe la sedinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 hai salutari ! intreb si eu ... unde fac o asigurare pe jiuleshti a.k.a. hornet city ? sau pa crangasi, ce preturi mai au astia ? sau e vreo discutie aci pa forum ? hai merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 (editat) hai salutari !intreb si eu ... unde fac o asigurare pe jiuleshti a.k.a. hornet city ? sau pa crangasi, ce preturi mai au astia ? sau e vreo discutie aci pa forum ? hai merci ! La Carsifur Orhideea, 110 lei/juma' da an. Mi s-a parut cea mai eftina. Editat Martie 18, 2010 de sorin56ro2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 La Carrefour Orhideea, 110 lei/juma' da an. Mi s-a parut cea mai eftina. chiar o sa caut acolo, merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 La Carsifur Orhideea, 110 lei/juma' da an. Mi s-a parut cea mai eftina. Da, e chiar cea mai ieftina, in comparatie chiar si cu www.rca-ieftin.ro (sub 131 n-am vazut pentru 6 luni). Informatia chiar e valoroasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Da, e chiar cea mai ieftina, in comparatie chiar si cu www.rca-ieftin.ro (sub 131 n-am vazut pentru 6 luni). Informatia chiar e valoroasa! La calculare se tine cont si de varsta si localitate. Cel mai ieftin pt mine/6luni a fost 113 ROn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 La calculare se tine cont si de varsta si localitate. Cel mai ieftin pt mine/6luni a fost 113 ROn. Hai sa discutam la birou. Ne vedem acolo peste-o ora, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Da, e chiar cea mai ieftina, in comparatie chiar si cu www.rca-ieftin.ro (sub 131 n-am vazut pentru 6 luni). Informatia chiar e valoroasa! ca si mesagerul, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 A prins-o lupul pe Scufita Rosie în pãdure: - Unde mergi fetitã singurã prin pãdure? - Eu sunt Scufita Rosie ºi mã duc la bunicuta. - N-ai sã mai ajungi. Mi-e o foame de lup, pregãteste-te cã vreau sã te mãnânc - Lupule, dacã tot e sã mã mãnânci, îmi îndeplinesti si mie trei dorinte? - Zi-o pe prima. - Stii, eu sunt fatã mare si vreau sã vãd cum este. Dupã ce terminã lupul treaba, zise frânt de obosealã: - Hai, spune-o si pe-a doua. - Mi-a plãcut. Mai vreau. Dupã a doua partidã de sex, lupul cu limba scoasã, ochii scosi din orbite si stomacul lipit de spate, spuse abia soptit: - Ga. .ta. Cc..are-i a tre..ia? - Stii...a-nceput sã-mi placã. Hai încã o datã. N-apucã sã ajungã sãrmanul lup la capãt de linie cã-si dãdu duhul. Morala: Nu te f....te nemâncat Morala 2 : Nu dati drumul la "fetitze" in padure ca distrug fauna patriei ! download.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 (editat) A prins-o lupul pe Scufita Rosie în p?dure:- Unde mergi fetit? singur? prin p?dure? - Eu sunt Scufita Rosie ?i m? duc la bunicuta. - N-ai s? mai ajungi. Mi-e o foame de lup, preg?teste-te c? vreau s? te m?nânc - Lupule, dac? tot e s? m? m?nânci, îmi îndeplinesti si mie trei dorinte? - Zi-o pe prima. - Stii, eu sunt fat? mare si vreau s? v?d cum este. Dup? ce termin? lupul treaba, zise frânt de oboseal?: - Hai, spune-o si pe-a doua. - Mi-a pl?cut. Mai vreau. Dup? a doua partid? de sex, lupul cu limba scoas?, ochii scosi din orbite si stomacul lipit de spate, spuse abia soptit: - Ga. .ta. Cc..are-i a tre..ia? - Stii...a-nceput s?-mi plac?. Hai înc? o dat?. N-apuc? s? ajung? s?rmanul lup la cap?t de linie c?-si d?du duhul. Morala: Nu te f....te nemâncat Morala 2 : Nu dati drumul la "fetitze" in padure ca distrug fauna patriei ! Poza e frumoasa, nu zic nu. Dar integrama care o precede e pentru toti sau numai pentru tine? Si daca e pentru toti, ne dai si noua cateva indicii, cum ar fi: ? sã, m?n, p?dure... P.S. 1 si 2: pacat de banc, ca banuiesc ca era interesant... Editat Martie 19, 2010 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 (editat) Am fost azi in Pipera la BMW ca a fost lansare de model nou.Cu ocazia asta am facut Drive Test cu doua motoare: G650 xmoto(senzatie ciudata ca esti cocotat la cucurigu iar la frana brusca fata,simteam ca o pierd printre picioare) si G 450 X (nu se ridica la valoarea KTM-ului de 450,m-am dat putin pe coclaurile din spatele servisului,dar nu prea tare ca era noroi si n-am vrut sa murdaresc blugii) Noul model Supersport de 199 de cai arata cam asa Editat Martie 20, 2010 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 Sebi - eu cu Nico aseara ne-am spart de ras cand am citit varianta bancului "coafata" de forum. Incerc sa o pun iara sa vedemce iese. Dane: Bai ce au copiat astia K-ul de la Suzuki.!!! Mesaj completat A prins-o lupul pe Scufita Rosie în padure:- Unde mergi fetita singura; prin padure? - Eu sunt Scufita Rosie si ma duc la bunicuta. - N-ai sa mai ajungi. Mi-e o foame de lup, pregateste-te ca vreau sa te manânc - Lupule, daca tot e sa ma manânci, îmi îndeplinesti si mie trei dorinte? - Zi-o pe prima. - Stii, eu sunt fata mare si vreau sa vad cum este. Dupa ce termina lupul treaba, zise frânt de oboseala: - Hai, spune-o si pe-a doua. - Mi-a placut. Mai vreau. Dupa a doua partida de sex, lupul cu limba scoasa, ochii scosi din orbite si stomacul lipit de spate, spuse abia soptit: - Ga. .ta. Cc..are-i a tre..ia? - Stii...a-nceput sa-mi placa. Hai înca o data. N-apuca sa ajunga sarmanul lup la capat de linie ca-si dadu duhul. Morala: Nu te f....te nemâncat Morala 2 : Nu dati drumul la "fetitze" in padure ca distrug fauna patriei ! gata e refacut pe uintelesul tutulor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Dane: Bai ce au copiat astia K-ul de la Suzuki.!!! Bogdanel, nu stiu care e modelul K de la Suzi ca netu' a gasit doar K10 din 1968,de el sa fie vorba? Mesaj completat aaa,m-am prins.....ai vazut pe strada modelele K de la BMW si ai zis ca sunt prea frumoase ca sa nu fie Suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Bai Dane...orice ai zice tu ...SUZUKI E SUZUKI si d-aia se inspira toti de pe el Mesaj completat Salutare gasca. INTREBARE: RELUAM intinlirile de la terasa de langa Agro? - BORDO - ca incepe incalzirea afara. Am inteles ca joi o sa fie iara fain afara. What say you? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate