paco Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 razvan tu nu esti atarnatorul grupului ca asa vorbeste lumea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Tudore, asa-i, eu sunt călăul grupului. Serios vorbind acum, poate ne intalnim un grup mai mare la bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paco Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 joi la bordo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 joi la bordo sa inteleg sa te asteptam maine la bordo ? Saptamana trecuta nu ai aparut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paco Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 am vrut sa vin dar erau baietii la zodiac si vroiam sa vorbesc cu clavi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Salut, Sunt nou sosit in comunitatea mototciclistilor si vroiam sa stiu unde si cand va intalniti? As vrea sa ma alatur vecinilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teddy.tanase Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 eu sunt de pe 1 mai (la ciuperca) am avut initiativa si anul trecut sa cunosc oamenii cu moto din zone, dar nu s-a materializat mare lucru; am cunoscut doar 2 persoane daca se anunta ceva, eu sunt tentat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 eu sunt de pe 1 mai (la ciuperca) am avut initiativa si anul trecut sa cunosc oamenii cu moto din zone, dar nu s-a materializat mare lucru; am cunoscut doar 2 persoane daca se anunta ceva, eu sunt tentat Poate nu sunt motociclisti in zonele astea Oricum poate ne vedem maine, poimaine daca ramai in Buc, asa sa creem un precedent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 ne vedem JOI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 OK. Mai multe detalii: unde, pe la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Ma poate ajuta cineva cu formularul asta pentru asiguratorii nemti? Bescheinigung Rumänien.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 nu vrea nimeni jucaria asta? http://www.scuteristi.ro/vanzari-scutere/22931-vand-cagiva-supercity.html Se poate vedea/proba in Crangasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 nu vrea nimeni jucaria asta? http://www.scuteristi.ro/vanzari-scutere/22931-vand-cagiva-supercity.html Se poate vedea/proba in Crangasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOTeu4ever Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 sieg heil unde si cand va intalniti de obicei? eu unul nu prea am vazut cine stie ce activitate moto in zona asta... eu stau pe siret, pe langa parcul ciresarii aproximativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Stie cineva vreun garaj prin zona Calea Grivitei, Ion Mihalache ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_bra Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Cine doreste sa participe la deschiderea B'ESTFEST de anul acesta este invitat sa vina vineri 6 iulie la ora 14 in comuna Tunari pentru o intalnire si o parada moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Salutare! Am facut o aplicatie ce foloseste Google Maps pentru gasirea de colegi/vecini cu care sa mergeti la munca. Gasiti mai multe informatii daca accesati linkul de mai jos. Daca nu va foloseste voua, dar vi se pare interesanta, poate distribuiti linkul celor care ar putea fi interesati. www.workompanion.ucoz.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu, lângă Student Pub, am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 muama, ce liniste p-aci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_cretzu Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 ce trist... nu mai exista niciun motociclist in partea asta de bucuresti... sau ma insel?? hai!!! 'revergoram' zona??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 ce trist... nu mai exista niciun motociclist in partea asta de bucuresti... sau ma insel?? hai!!! 'revergoram' zona??? Eu stau pe titulescu!!! Mai exact langa fosta primarie a sectorului 1!!! Banu manta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kidooz Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 (editat) Salutare!!! Dupa mult mult timp am reusit sa intru si eu pe aici. Chiar sunt curios sa imi intalnesc colegii de "cartier". Stau aproape de Piata 1 Mai mai exact in spatele ambasadei Rusiei de pe Kiseleff. Se fac intalnirii? Editat August 30, 2012 de Kidooz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 salutare ! poate ne adunam la o berica/suc joi la Caffe Bordo Agronomie. Eu la ora 20.30 sunt acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Suna interesant. Unde e cafeneaua asta? Poate ne strangem mai multi din zona. Deeeeeeci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kidooz Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 (editat) Ma bag si eu. Daca poti sa ne spui cu exactitate unde. Editat Septembrie 6, 2012 de Kidooz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate