Mr_ORL Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 fenchiu, fenchiu . Tai zilele din calendar, poate fac pe dracu in paishpe si iau si permisul pana atunci.......da' nu promit. bai...cum ti-am spus? crangasiul are o populatie de....se intinde de la pana la....este situat in partea...orasului, etc...ce naiba?vrei sa iti iei iar carantina? sa fiu ontopic....departe cartier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Septembrie 12, 2007 Autor Share Postat Septembrie 12, 2007 Stai calma, s-ar putea sa fim doua cu aceeasi problema. De-asta exista prietenii cu dube De asemeni e posibil sa devenim si vecine prin cartier pe-acolo pe la matale, dar nu promit inca nimic ... ian auzi nene....pey sa dea domnu' asa sa fie . pe acolo tot avem pe unde sa iesim cu capritzele . bai...cum ti-am spus? crangasiul are o populatie de....se intinde de la pana la....este situat in partea...orasului, etc...ce naiba?vrei sa iti iei iar carantina? sa fiu ontopic....departe cartier bai, m-am plictisit de carantina asta, astept ceva inedit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Deci m-am lamurit vis-a-vis de iesirea de maine... Venim care cum vrem, cand vrem si daca vrem, nu? Eventual si unde vrem......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Septembrie 12, 2007 Autor Share Postat Septembrie 12, 2007 Deci m-am lamurit vis-a-vis de iesirea de maine... Venim care cum vrem, cand vrem si daca vrem, nu? Eventual si unde vrem......... s-a atacat mishulica... . eu vin maine, la biroul obisnuit, dupa 20.30, e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Stai calma, s-ar putea sa fim doua cu aceeasi problema. De-asta exista prietenii cu dube De asemeni e posibil sa devenim si vecine prin cartier pe-acolo pe la matale, dar nu promit inca nimic ... vecina cu Ina....vecina cu mine... suna interesant.... Ina, data viitoare sa iti iei geanta cu tupeu cand mai iesi la endureala! m-ai dezamagit total ieri....... dar te faci tu mare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Septembrie 12, 2007 Autor Share Postat Septembrie 12, 2007 vecina cu Ina....vecina cu mine... suna interesant.... Ina, data viitoare sa iti iei geanta cu tupeu cand mai iesi la endureala! m-ai dezamagit total ieri....... dar te faci tu mare..... esti un urat . sunt incepatoare, remember? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Ina, consoleaza-te cu ideea ca urlatoarea lui neagra nu poate face ce face kapritza ta. sau a mea... si nu e un urat, e un nasol, el a zis-o si Crangasi suna tare bine, nu stiu de ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 esti un urat . sunt incepatoare, remember? am uitat ca esti incepatoare! sorry....... merci, si tu esti draguta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Deci m-am lamurit vis-a-vis de iesirea de maine... Venim care cum vrem, cand vrem si daca vrem, nu? Eventual si unde vrem......... Guess so --- Mesaj completat în 12 Sep 2007 16:36 -------------Eu propun pentru maine seara sa mergem in Xzone, in crangasi, chiar langa pod si sala de forta Matrix Gym. Mie mi se pare ok si ca locatie si ca preturi. Incerc sa gasesc si numarul de acolo (il aveam la un moment dat) sa sun sa rezerv - asta doar daca se mai arata cineva interesat de a schimba locul intalnirilor. Poate ne vedem maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Ina, consoleaza-te cu ideea ca urlatoarea lui neagra nu poate face ce face kapritza ta. sau a mea... si nu e un urat, e un nasol, el a zis-o si Crangasi suna tare bine, nu stiu de ce... pe langa ca e urat, nasol mai este si `omosecsual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Septembrie 13, 2007 Autor Share Postat Septembrie 13, 2007 Guess so <small>--- Mesaj completat în 12 Sep 2007 16:36 -------------</small><br/>Eu propun pentru maine seara sa mergem in Xzone, in crangasi, chiar langa pod si sala de forta Matrix Gym. Mie mi se pare ok si ca locatie si ca preturi. Incerc sa gasesc si numarul de acolo (il aveam la un moment dat) sa sun sa rezerv - asta doar daca se mai arata cineva interesat de a schimba locul intalnirilor. Poate ne vedem maine mie mi se pare mai ok locul actual. parerea mea. dat fiind ca azi ne intalnim, poate cadem de comun acord cu privire la locatie...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 (editat) mie mi se pare mai ok locul actual. parerea mea. dat fiind ca azi ne intalnim, poate cadem de comun acord cu privire la locatie...... Eu am propus, evident ca majoritatea decide. Ma gandeam sa mergem in alta parte tocmai pentru ca la Bordo este spatiu mic si de obicei destul de aglomerat inauntru. Sa nu mai vorbesc de sictirul maxim pe care il au fetele care servesc acolo, nici macar nu mi se mai pare amuzant. Poate azi stai si tu mai mult Ca ne tot ameninti ca stai pana pleaca toata lumea si esti cam prima care pleaca Editat Septembrie 13, 2007 de oana_dili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Septembrie 13, 2007 Autor Share Postat Septembrie 13, 2007 Eu am propus, evident ca majoritatea decide. Ma gandeam sa mergem in alta parte tocmai pentru ca la Bordo este spatiu mic si de obicei destul de aglomerat inauntru. Sa nu mai vorbesc de sictirul maxim pe care il au fetele care servesc acolo, nici macar nu mi se mai pare amuzant. Poate azi stai si tu mai mult Ca ne tot ameninti ca stai pana pleaca toata lumea si esti cam prima care pleaca beeeeey, eu barem vin. mult, putin, cat ma tin si pe mine balamalele....dar nu tradez grupul si ma prezint la biou , nu ma dau ocupata sau lovita ca altii ca n-au mai calcat demult pe la birou (si nu, nu faceam referire la voi, dili ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sssst Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 beeeeey, eu barem vin. mult, putin, cat ma tin si pe mine balamalele....dar nu tradez grupul si ma prezint la biou , nu ma dau ocupata sau lovita ca altii ca n-au mai calcat demult pe la birou (si nu, nu faceam referire la voi, dili ). deci unde e biroul pana la urma ?? eu stau intre 1 mai si podul grant de aia intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Septembrie 13, 2007 Autor Share Postat Septembrie 13, 2007 deci unde e biroul pana la urma ?? eu stau intre 1 mai si podul grant de aia intreb bre da' voi nu cititi nik de pe acest topic, ca este a n-shpea oara cand se pune aceasta intrebare . biroul este la bordo, vis-a-vis de agronomie, langa strandul tineretului, unde este terasa aia mare ..... eu zic sa ne vedem si azi acolo si ramane sa stabilim unde ne strangem pe viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 O sa ajung la birou in jur de 21:15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Io in jur(doua cuvinte) de 20.37 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 Noh, dupe o partida de pescuit incheiata apogeotic cu prindereaa sute de minciunele, revin sa va bag poze cu protagonistii drumului spre intrunirea de la Targoviste. Nu raspund pt mutrele voastre caraghioase, deoarece va intrec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 (editat) Noh, dupe o partida de pescuit incheiata apogeotic cu prinderea a sute de minciunele, (domeniu care din modestie nu voi voi afisha nici o poza ) revin cu protagonistii drumului spre intrunirea de la Targoviste. Warning: Nu raspund pt mutrele voastre caraghioase, deoarece va intrec. Editat Septembrie 15, 2007 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutza_ninja Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Noh, dupe o partida de pescuit incheiata apogeotic cu prinderea a sute de minciunele, (domeniu care din modestie nu voi voi afisha nici o poza ) revin cu protagonistii drumului spre intrunirea de la Targoviste. Warning: Nu raspund pt mutrele voastre caraghioase, deoarece va intrec. Super pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 tari pozele...trebuia sa ajung si eu dar m-am facut varza cu o seara inainte ....de bautura ce fata are mishu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 tari pozele...trebuia sa ajung si eu dar m-am facut varza cu o seara inainte ....de bautura ce fata are mishu Poi crezi ca eu eram prea treaz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flusturel Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 citii un articol saptamina trecuta, inainte sa plec din buc, cum ca strandul tineretului a fost concesionat pe 99 ani de nu stiu ce mahar care are aprobarea sa il darime si sa construiasca acolo un hotel si nu mai stiu ce -> in 1.5 2 ani adio loc de intilnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Exista solutii intotdeauna! Nu cred ca terasa de la poarta o sa fie demolata pentru simplul fapt ca nu este chiar in mijlocul incintei strandului...desi...daca omul vrea hotel s-ar putea sa rada tot ce ii strica :fatada" insa depinde si de cum va fi orientat hotelul and stuff. Pe de alta parte: IN INCINTA AGRONOMIEI EXISTA O TERASA, IN FATA SALII DE SPORT SUNT DESTULE LOCURI DE PARCARE SI LA FEL DE FERITE DE DIVERSI, IAR DE LA PARCARE PAN LA TERASA TREBUIE DOAR SA TRAVERSAM STRADA. Accesul in incinta Agronomiei nu este restrictionat deoarece aproape de locul de parcare se gasesc terenurile de tenis de camp la acre vin fel de fel de" smecherasi" asa ca nu e nici o problema in acest sens. Solutii exista! si ...tot in zona respectiva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 tot joi este si mitingul. nu ne implicam si noi ??? '' Ziua Bucurestiului 20 Septembrie 2007 este dedicata sigurantei rutiere. Prefectura Capitalei organizeaza la initiativa cluburilor DAC MOTORS si Gloria Brotherhood un mars pentru sensibilizarea participantilor la trafic fata de motociclisti, scuteristi si biciclisti. Prefectul Capitalei Dl. Catalin Deaconescu si Brigada de Politie Rutiera Bucuresti asteapta propuneri pe acest topic pentru patru trasee toate cu plecare din Piata Costitutiei la orele 17:30 pana la Arcul de Triumf. '' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate