amimagz Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Mi se pare mie, sau ma intrebi acelasi lucru de mai multe ori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 Mi se pare mie, sau ma intrebi acelasi lucru de mai multe ori? lasa, mai, ca tu stiu ca vii. eu intrebam ceilalti crestini-satanisti vecini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Saptamana asta contati si pe mine, se anunta asfalt uscat pana duminica, deci sunt pe roti (inclusiv azi). Spuneti unde si cand, ca observ si eu cu surprindere ca nu sunt "lonely rider" in crangasi-porumbacu-zboina city . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Saptamana asta contati si pe mine, se anunta asfalt uscat pana duminica, deci sunt pe roti (inclusiv azi). Spuneti unde si cand, ca observ si eu cu surprindere ca nu sunt "lonely rider" in crangasi-porumbacu-zboina city . Pai cred ca ramane acelasi loc de intalnire.. La Kaya, joi la 19:30.... Mai pe la inceputul topicului gasiti si harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 deci ramane joi, 19.30, kaya? da' sa va lasati, bai satanistilor, dreacu', motoarele acasa ca treziti lumea la unshpe noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 (editat) SI EU STAU IN CRANGASI LANGA POSTA ROMTELECOM Editat Aprilie 10, 2007 de catutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 TE ASTEPTAM JOI IN KAYA LA 19.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 UNDE E ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 de la intersectia turda cu ion mihalache, mergand inspre p-ta domenii, prima strada la stanga. si meri tot inainte pana dai pe partea dreapta de kaya. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Pan la urma tot la kaya??? iar sa-l aud pre crizatu ala??? hai mai bine la Tineretului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Pan la urma tot la kaya??? iar sa-l aud pre crizatu ala??? hai mai bine la Tineretului. Las' ca nu mai zice nimic acum Daca l-ai intrebat de caine data trecuta, nu cred ca mai iese din casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 mie deja a inceput sa-mi placa ideea de a-l criza pe omul ala. astept cu sufletul la gura urmatorul episod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 PIPAAAL!!! maine este intalnirea cu pricina . sa nu uitati, da? hai pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Aoleooo deja este miercuri!!!! mama ce repede a trecut timpu`. o sa incerc si eu sa ajung, dar nu promit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 am uitat sa precizez: prezenta obligatorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 am uitat sa precizez: prezenta obligatorie Mda da da.... o sa vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 (editat) pfoaaaa, tot tu? nush de ce am senzatia ca vom fi doar noi 2 de data asta (iar vorbim aici ca pe mes ). anyway, daca mai sunt doritori, sa vina cu incredere, maine, joi, ne gasesc la kaya la 19.30. Editat Aprilie 11, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 pfoaaaa, tot tu? nush de ce am senzatia ca vom fi doar noi 2 de data asta (iar vorbim aici ca pe mes ). anyway, daca mai sunt doritori, sa vina cu incredere, maine, joi, ne gasesc la kaya la 19.30. Eu o sa ajung ceva mai tarziu.. La 20:00 abia scap de la munci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 e clar, inseamna ca ar fi bine sa-mi iau ceva de citit sau de impletit cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 I'll be there, you......motherfuckers! (stiti voi care....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 I'll be there, you......motherfuckers! (stiti voi care....) super, deci pot sa renunt la ideea cu cititul sau impletitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 I'll be there, you......motherfuckers! (stiti voi care....) 'r-ati ai draq de violatori de babe!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Salut, Acum am vazut topicul, deh..sunt mai incet vine si eu, se vine cu moto sau cu pejosul? bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Aoleooo deja este miercuri!!!! mama ce repede a trecut timpu`. o sa incerc si eu sa ajung, dar nu promit. la multi ani, baiatu' cu translapu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 Salut, Acum am vazut topicul, deh..sunt mai incet vine si eu, se vine cu moto sau cu pejosul? bafta se vine dupa cum preferati (adica dupa ce prefera fiecare sa bea: alcoale sau non-alcoale ) la multi ani, baiatu' cu translapu'! raducu, mama, dai maine de baut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate